Opublikowano 22 stycznia 20251 r Skończyłem na Wii, chociaż sterowanie to była padaka. Nie dość, że trzeba było trzymać wiilota bokiem to jeszcze machać przy uderzaniu pięściami w ziemię. Ale faktycznie, sama gra absolutnie fantastyczna.
Opublikowano 26 stycznia 20251 r Robię mirror mode, czyli z jednym sercem i bez Diddyego na plecach. Za graniem na czas nie przepadam, ale z jednym sercem jest fajne wyzwanko, jestem już w czwartym świecie. Przy pierwszym przejściu byłem skupiony na szukaniu puzzli, a teraz gra się nawet przyjemniej, bo przebiegam przez levele bez oglądania się za siebie
Opublikowano 26 stycznia 20251 r Ja jeszcze poczekam, ale cisnienie rosnie. Najpierw chce Super Mario Bros Wonder przejsc.
Opublikowano 26 stycznia 20251 r 9 minut temu, Lukas_AT napisał(a): Ja jeszcze poczekam, ale cisnienie rosnie. Najpierw chce Super Mario Bros Wonder przejsc. Dobry plan, Wonder będzie dobre na rozgrzewkę, jest również wspaniałe, ale trochę łatwiejsze
Opublikowano 31 marca 20251 r Ukończone. Zdecydowanie lepsza część niż tropical freeze, mega bardzo mi się podobała. Mocno daje w kość ostatnia kraina, imo mogli taki poziom trudności zostawić na bonusowe etapy, a nie forsować go w trzonie podstawowym.
Opublikowano 31 marca 20251 r Godzinę temu, Daffy napisał(a): Zdecydowanie lepsza część niż tropical freeze Zdecydowanie lepsza? W czym?
Opublikowano 31 marca 20251 r 2 godziny temu, Figaro napisał(a): Zdecydowanie lepsza? W czym? Muza nie wiem, jakoś ani tu ani tu nie nie zapadła mi w ucho. CR ma wg mnie ciekawsze levele i bardziej umiejętnie żongluje specyficznymi etapami (beczki, kolejka), do tego jest dłuższa.
Opublikowano 26 czerwca 202526 cze Wziąłem na promce małpę i powiem że fajnie się skacze. Na razie tylko dwa levele za mną. Myślę spróbuję od razu wszystko zbierać, ale już na pierwszym poziomie dwa puzzle nie znalazłem, a wydawało mi się że wszędzie zaglądam haha. No nic zmieniamy taktykę i przechodzimy plus zbieractwo jak najwięcej, a potem ewentualne dobijanie na 100%PS. To mój pierwszy kong.
Opublikowano 30 czerwca 202530 cze Puzzle możesz olać, ale rób literki KONG, bo za to są nowe (najfajniejsze) plansze