K@t 116 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 To niestety nie jest kwestia powolnego, czy szybkiego chodzenia. Ba, czasem nawet i niewidzialność mi nie pomaga - skopane skrypty i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Mógłby ktoś kto ściągnął patcha sprawdzić czy bugi z kopiującą się książką u szkieleta działają? Byłbym wdzieęczny jakbym dostał rownież info na temat kolejniego bugu, konkretnie z książką Infinius Omnia i nieskończonym doświadczeniem(kopiowanie jej za pomocą pułki w domu - lvl 81)? UPDATE: Glitch z kopiującymi książkami od szkieleta został "naprawiony" - szkoda, bardzo szkoda, trudno. A co z pozostałym? Edytowane 28 Listopada 2011 przez QTF Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 (edytowane) Jakich przewaznie okrzykow uzywacie? ja glownie fire breath, bo frost to praktycznie zero damage'u zadaje ( moze kolejny bug ). Disarm jest tez fajnym okrzykiem a jak jest zadyma z wieloma przeciwnikami, to ice form jest dobrym wyjsciem Edytowane 29 Listopada 2011 przez genjuro Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Slow time, storm i stary dobry unrelenting force(na 3 poziomie efekt porównywalny z wypuszczeniem rozpędzonego tira z gęby) Cytuj Odnośnik do komentarza
omglapa 1 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 NInja? http://www.youtube.com/watch?v=OGcs0jpZQTk Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Może się ktoś potwierdzić te cyrki z nowym patchem?? Faktycznie zbroje i mikstury nie chronią tak jak powinny?? Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 To jakieś kolejne problemy niby doszły? Do tej pory po patchu nie spotkałem się z żadnym, a po dłuższych posiedzeniach muszę stwierdzić, że wydajność jednak zauważalnie się poprawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) No są i to poważne problemy,nie chodzi o smoki tylko o pancerze: http://www.cdaction....ylem-wideo.html Grafika się poprawiła tekstury są ostre i wyraźne. Tak właściwie to przez 90h grałem bez 1/4 tekstur i jeszcze się cieszyłem Edytowane 30 Listopada 2011 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Patch patchem, ale dzisiaj miałem po raz pierwszy czas na dłuższe posiedzenie ze Skyrimem, i w ciągu kilkugodzinnej gry konsola zaliczyła zwiechę 3 razy <_< Tyle dobrze, że autosave'owanie co 10 minut czyni ten problem mniej wkur.wiającym. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Miałem właśnie pisać, że ZNOWU powiedziałem coś w złej godzinie, ale własnie zerknąłem na linka ze smokiem latającym do tyłu. Własnie miałem to samo. Nie mogę z nim nawet podjąć walki, bo jak tylko się zbliżę, to smok z prędkością światła odlatuje jakieś 5km dalej (oczywiście tyłem), by po czasie zniknąć i spowodować, że framerate spadnie do jakichś 5FPS. Co lepsze, dzieje się tak i po reloadinach i nawet po wielokrotnych uruchamianiu gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 TheAceOfSpades -> Ja pomykam w secie mającym 454 def, 51lvl,450hp i tez padłem jak szmata w walce z magami :confused: Myślałem że to przez skalowanie po 50 lvl... Mnie ta akcja załamała a tak sobie fajnie ebony mail wczoraj stuningowałem Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Czyli czekamy na kolejnego patcha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ktoś mi wytłumaczy dlaczego po zakończeniu misji (chyba) Proving honour w której pomagał mi Farkas i szybkim powrocie do Whiterun, nagle całe miasto zaczęło mnie atakować? Jakiś błąd w grze, czy może zaczęło im przeszkadzać, że jestem wampirem (którym nawet nie wiem kiedy zostałem ), ew. założyłem niegustowny trykocik? Jak to pierwsze, to chyba podziękuje tej grze aż do wypuszczenia patcha 10.2. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Tekstury przed i po upatchowaniu: http://www.youtube.com/watch?v=4aox7lwmDkA&feature=player_embedded Jak na moje oko to różnicy nie ma, ale pewnie się nie znam I kolejne pytanko - czy po skończeniu wątku głównego na mapie nadal pojawiają się Smoki? Edytowane 1 Grudnia 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 tez wczoraj mialem akcje z latajacym do tylu smokiem, krazyl w osemke raz tylem raz przodem tuz nademna i nic mu nie odbieralo energii. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Odinstalowałem Skyrima wyczyściłem pamięć cache, ponownie zainstalowałem,pobrałem łatkę i wszystko działa normalnie... Żadnych błędów jak na razie :ph34r: PS: 100h na liczniku... wzruszyłem się Cytuj Odnośnik do komentarza
Prezes666 10 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ktoś mi wytłumaczy dlaczego po zakończeniu misji (chyba) Proving honour w której pomagał mi Farkas i szybkim powrocie do Whiterun, nagle całe miasto zaczęło mnie atakować? Jakiś błąd w grze, czy może zaczęło im przeszkadzać, że jestem wampirem (którym nawet nie wiem kiedy zostałem ), ew. założyłem niegustowny trykocik? Jak to pierwsze, to chyba podziękuje tej grze aż do wypuszczenia patcha 10.2. Miałem to samo, też nie wiedziałem dlaczego mnie atakują( też po tej misji, ale tylko ci z companions mnie atakowali ). Udało mi się jakoś z tego wykaraskać, zaatakowałem strażnika po czym zapłaciłem grzywnę i zabrano mi wszystkie skradzione rzeczy, jak się okazało parę z nich ukradłem companom z gildi więc po odpokutowaniu już mnie nie atakowali. Niestety jest to raczej jakiś błąd bo w tym samym miejscu to miałem,a przedmioty kradłem niezauważony więc nie powinni mnie atakować. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Tekstury przed i po upatchowaniu: http://www.youtube.com/watch?v=4aox7lwmDkA&feature=player_embedded Jak na moje oko to różnicy nie ma, ale pewnie się nie znam I kolejne pytanko - czy po skończeniu wątku głównego na mapie nadal pojawiają się Smoki? Tak, ale dużo rzadziej się je spotyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Okej, czyli nie muszę się ograniczać z g. wątkiem, thx:) Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 nie wiem jak WY ale ja przez ponad 100h(ok. 120h) spotkałem na swojej drodze i ubiłem mniej niż 30 smoków. Uznawałem to za bardzo rzadkie zjawisko.Ciężko mi sobie wyobrazić jak mogłoby to być jeszcze rzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Z tymi smokami to random jak cholera. W 100h ubiłem ich 50-60 a ile mi uciekło to nawet nie liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Dzisiaj skończyłem wątek główny Pytanie: Miałem troszkę hu.jowe zakończenie w stylu: " O pokonałeś straszliwe zło,dzięki. Do widzenia". .WTF?? Nie ma żadnej nagrody czy przegapiłem coś... Edytowane 2 Grudnia 2011 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
omglapa 1 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dzisiaj skończyłem wątek główny Pytanie: Miałem troszkę hu.jowe zakończenie w stylu: " O pokonałeś straszliwe zło,dzięki. Do widzenia". .WTF?? Nie ma żadnej nagrody czy przegapiłem coś... Nie dość że nie ma żadnej nagrody, żadnego filmiku/ creditsów, to nawet żaden npc nawet się nie zająknie że uratowałeś świat przed smokami, poprostu jakbyś skończył byle pobocznego questa Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Quest Boethiah's Calling mnie zniszczył, serio. Biedna Lidka, tyle przesiedziała w Białej Grani, tyle mi obiadów ugotowała w moim domku - a skończyła jak najgorszy wróg. Ale było warto. akcja jak trzeba wybić pozostałych kultystów, by wyłonić faworyta deadrycznej bogini miażdżył ZŁOOO Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dzisiaj skończyłem wątek główny Pytanie: Miałem troszkę hu.jowe zakończenie w stylu: " O pokonałeś straszliwe zło,dzięki. Do widzenia". .WTF?? Nie ma żadnej nagrody czy przegapiłem coś... Nie dość że nie ma żadnej nagrody, żadnego filmiku/ creditsów, to nawet żaden npc nawet się nie zająknie że uratowałeś świat przed smokami, poprostu jakbyś skończył byle pobocznego questa Nie przesadzajmy, ze az taka znieczulica panuje. Podejdzcie do byle straznika w jakimkolwiek miescie, to okaze wam wdziecznosc slowami. Ale nie powiem, jakas nagroda by sie przydala... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi