Opublikowano 18 listopada 20159 l są jakieś pady, które działają na PC/PS4 i XO?Tutaj pomoze tylko cronusmax dzieki niemu bedziesz mogl grac prawie kazdym padem na ps4/xone i pc. Sprawdz u wujka gogla
Opublikowano 29 listopada 20159 l Chciałbym siorze kupić pada z x360, żeby jej działał bez problemu na pc. Kablowo czy bezprzewodowo, tego nie wiem, ale jak po kablu, nie wymagane są baterie, to tak bym wolał. Czy jak ten pad z x'a działa? Da się bezprzewodowo i ładować po usb? :noob:
Opublikowano 29 listopada 20159 l dostanie sie juz gdzies w PL adapter do grania bezprzewodowego na padzie od one'a?
Opublikowano 30 listopada 20159 l dostanie sie juz gdzies w PL adapter do grania bezprzewodowego na padzie od one'a? http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/pdp/Kontroler-dla-konsoli-Xbox-z%C2%A0adapterem-bezprzewodowym-dla-systemu-Windows/productID.327858700
Opublikowano 30 listopada 20159 l Dobra, to jeszcze raz ja: pady na x360, wszystkie są na baterie jak gameboy? są dwa rodzaje? bezprzewodowe i przewodowe? Chcę siorze kupić, by miała do peceta. Ja używam Dual Shocka 3, a ona niech ma od razu w gierkach podane przyciski XYAB. Jak i tak wszystkie pady wymagają baterii, to wziąłbym na kablu. Ale to od razu będzie działać, po podpięciu do PC, czy jeszcze jakieś przejściówki trza?
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Pad od 360, bo nie wiem czy ten od One działa na XP Ale od konfiguracji przy starociach niestety nie uciekniesz Edytowane 18 kwietnia 20169 l przez ragus
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Szybkie pytanko - czy ten pad od Xbox360 działa na Win 8 i 10? W sklepowych opisach piszą że tylko XP i Win7, co wydaje mi się dziwne. Chce sobie kupić takiego z kablem.
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Oczywiście, że działa. https://support.xbox.com/en-US/xbox-on-windows/accessories/xbox-controller-for-windows-setup
Opublikowano 3 maja 20168 l Najlepszym rozwiązaniem jest pad od xbox 360 + kontroler wspiera wszystkie gry. http://gryfriv.com.pl/ Edytowane 2 czerwca 20168 l przez plus22r
Opublikowano 15 maja 20168 l Kontroler od xone posiada wmontowane wejście słuchawkowe? To jedyne czego mi brakuje w moim obecnym padzie od 360.
Opublikowano 15 maja 20168 l Kontroler od xone posiada wmontowane wejście słuchawkowe? To jedyne czego mi brakuje w moim obecnym padzie od 360. Tak. W pasku głośności zmieniasz urządzenie wyjścia audio i działa.
Opublikowano 15 maja 20168 l Ten model sprzedawany do PC razem z adapterem posiada już wyjście? I czy jeżeli pod te wyjście podepnę słuchawki + mikrofon przez przejściówkę wszystko będzie chodzić? Edytowane 15 maja 20168 l przez SpacierShark123
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Rozglądam się za następcą dla wysłużonego pada z X360 do mojego PC i... poza oczywiście jego młodszym bratem od XOne, przypomniało mi się, że jest jeszcze na rynku cudo takie, jak Steam Controller. No i teraz nie wiem co wybrać. :/ Czy ktoś miał może okazję użytkować oba pady i rzuci porównanie? Wydaje mi się, że zabawka od MS powinna być mniej problemowa, acz czytałem, że przy odrobinie kombinowania Steam Controller także może działać w nie-steamowych grach, czy aplikacjach jak na przykład emulatory. Prawda to? Edytowane 29 czerwca 20177 l przez Frantik
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Trudno mi powiedzieć coś o steam controller, ale mam tego nowego pada do X box one S i mam też DS4, którego steam też domyślnie obsługuje. Generalnie używam xa, a DS4 sprawdza się lepiej tylko przy Tekkenie.
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Nah, wezmę od XOne, bez eksperymentów. :) Teraz jest dalsza zagwozdka: "Oficjalnie" do PC jest niby taki zestaw:https://www.morele.net/gamepad-microsoft-xbox-one-bezprzewodowy-adapter-dla-windows-10-ng6-00003-832814/ Domyślam się jednak, że to "stary" pad od XOne (Nie S) i jest właśnie nowszy pad od Xboksa One S, który ponoć w paru aspektach został miło ulepszony:https://www.morele.net/gamepad-microsoft-xbox-one-s-czarny-bluetooth-6cl-00002-1051587/Rzekomo wystarczy pierwszy lepszy dongle Bluetooth, by bez problemu podłączyć go bezprzewodowo do peceta. Cenowo, wliczając dongla za 20-30zł, wyjdzie mniej więcej to samo, a skoro pad od S-ki jest lepszy, to brałbym ten wariant. Czy ktoś testował takowe rozwiązanie? Pamiętam, że próba podłączenia pada z PS4 do kompa po BT z jakiegoś powodu kończyła się u mnie fiaskiem (ciągły błąd parowania, czy coś) i nie chciałbym wtopić tutaj. :/ Edytowane 29 czerwca 20177 l przez Frantik
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Ja mam tego od "S" i działa z donglem za 20 zł. Bez żadnego problemu.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Sorry za post pod postem, ale miej na uwadze, że ten pad działa przez bluetooth tylko na Windows 10!
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Wiem, mam Win 10, więc akurat to mi nie straszne. :)A jak w padzie od S wygląda kwestia ergonomii i wytrzymałości gumek na analogach? Czy nadal ścierają się w takim tempie, że wypada jak najszybciej zaopatrzyć się w jakieś nakładki?
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Mojego kupiłem niedługo po premierze i nie widać żeby coś się przetarło lub gorzej działało. Niestety kupiłem białą wersję i szybko łapie ona brud i trochę zżółkła. Gram dosyć dużo.
Opublikowano 10 września 20186 l Czy poza oryginalnymi padami do XO i PS4 jest coś godnego uwagi w tej cenie? Nie musi współpracować z obiema konsolami.
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l Moglibyscie polecic jakiegos dobego pada do PC z tych tanszych , tak do 60, 70 zl i , gram w Tenchu 2 Birth Assasins na PSXa , na klawiaturze, ogolnie jest fajnie ale jednak czesto brakuje tej swobody, kilku cennych sekund co w przypadku tej gry jest zbawieniem. Najlepiej jakby mozna kupic tez tego pada w supermarkecie Achuan Port Rumia .