Jump to content

Patapon

STRETCH

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

patapon rzadzi :( ale zacialem sie na pustyni zaraz plansza po pokonaniu smoka i ide za akimi jakby sloniami 2 rozwalam skalem i mnie ogien pali nie wiem co zrobic :P czy trzeba urzyc jakies komendy? czy moze jakis item zdobyc lub zalozyc?

patapon rzadzi :D ale zacialem sie na pustyni zaraz plansza po pokonaniu smoka i ide za akimi jakby sloniami 2 rozwalam skalem i mnie ogien pali nie wiem co zrobic :P czy trzeba urzyc jakies komendy? czy moze jakis item zdobyc lub zalozyc?

musisz przejsc jakas wczesniejsza plansze, chyba jedna wczesniej, z czerwonym smokiem. dostaniesz niebieski artefakt. musisz to wrzucic, w planszy z pokazanymi twoimi oddzialami, w totem. po pokonaniu smoka dostaniesz tez kolesia od x'a. don dona. musisz naladowac faver do konca. a pozniej zrobic x-xx-xx za pierwszym razem dosc trudne. posluchaj gdzies na yt jak to ma brzmiec.

musisz przejsc jakas wczesniejsza plansze, chyba jedna wczesniej, z czerwonym smokiem. dostaniesz niebieski artefakt. musisz to wrzucic, w planszy z pokazanymi twoimi oddzialami, w totem. po pokonaniu smoka dostaniesz tez kolesia od x'a. don dona. musisz naladowac faver do konca. a pozniej zrobic x-xx-xx za pierwszym razem dosc trudne. posluchaj gdzies na yt jak to ma brzmiec.

...mimo tego opisu nei mam pojecia jak to zrobic...bezposrednio przed "wulkanem" mam plansze z niebieskim smokiem a nie czerwonym...i faktycznie pokonanie go daje mi jakis artefakt ..cos na wzor mumii...ale za nic nie wiem jak go urzyc ...i nie dostalem tez zadnego kolesia od x;/...ma ktos jakis pomysl jak jednak przejsc te plansze? ..z gory dzieki za pomoc...pozdrawiam

edit...chyba wiem w czym jest problem..wczesniej nie wklepywalem przed totemem kombinacji trojkat kolko trojkat kolko i nie mialem dostepu do planszy z czerwonym smokiem...teraz juz mam wiec powinno byc wszystko oka..jak wroce do domku to obczaje i dam znac bo teraz jestem w pracy..pozdrawiam

Edited by radzimisz
  • 3 weeks later...