STRETCH 30 Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 dobra. jak przejsc plansze z tym wulkanem czy czyms? Quote Link to comment
ghost. 60 Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 rozumiem ze gracie na wersji krzaczastej, tak? czy jest juz gdzies ogolnozrozumiała? Quote Link to comment
nWo 1 Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 potrząsnołem swoją psp i z krzaków opadły liscie, wszystko stało sie bardziej czytelne, czyli metoda prób i błedów, nie wiem czy kiedykolwiek doczekamy sie patapona w zrozumialym jezyku Quote Link to comment
Mikes 65 Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Premiera w lutym bodaj -.- Quote Link to comment
Gosiek 0 Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Dokładnie, europejska wersja na pewno w lutym - tu jest info. Quote Link to comment
Dud.ek 2043 Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Gra jest rewelacyjna. Kilka razy udało mi się ją wyłączyć zamiast brnąć dalej ale teraz juz płynnie śmigam po menusach. Narazie odkładam aby nie psuć sobie zabawy. Quote Link to comment
_mike 318 Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 http://www.qj.net/SCE-Benelux-announces-Pa...g/49/aid/111325 SCE Benelux announces Patapon release date and price for Europe? cena: E45; data: luty ...ze tak powiem: HURA! Quote Link to comment
YETI 10944 Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 luty Patapon, marzec God of war, nowy rok dla PSP rozpoczyna się świetnie Quote Link to comment
wielad 0 Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 patapon rzadzi ale zacialem sie na pustyni zaraz plansza po pokonaniu smoka i ide za akimi jakby sloniami 2 rozwalam skalem i mnie ogien pali nie wiem co zrobic czy trzeba urzyc jakies komendy? czy moze jakis item zdobyc lub zalozyc? patapon rzadzi ale zacialem sie na pustyni zaraz plansza po pokonaniu smoka i ide za akimi jakby sloniami 2 rozwalam skalem i mnie ogien pali nie wiem co zrobic czy trzeba urzyc jakies komendy? czy moze jakis item zdobyc lub zalozyc? Quote Link to comment
STRETCH 30 Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 musisz przejsc jakas wczesniejsza plansze, chyba jedna wczesniej, z czerwonym smokiem. dostaniesz niebieski artefakt. musisz to wrzucic, w planszy z pokazanymi twoimi oddzialami, w totem. po pokonaniu smoka dostaniesz tez kolesia od x'a. don dona. musisz naladowac faver do konca. a pozniej zrobic x-xx-xx za pierwszym razem dosc trudne. posluchaj gdzies na yt jak to ma brzmiec. Quote Link to comment
bomberman 0 Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 szkoda ze japan ale i tak za(pipi)i.oza:) Quote Link to comment
bomberman 0 Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 moze wie ktos jak sie save'uje???zakazdym zarazem musze od poczatku grac................ Quote Link to comment
CoATI 1050 Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 select w "wiosce" Quote Link to comment
Dante 425 Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 http://patapon.wordpress.com/patapon-guide/ Dla tych co mają problemy z grą po japońsku. Quote Link to comment
bomberman 0 Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 wielkie dzieki....... :bow: Quote Link to comment
radzimisz 0 Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 (edited) witam...tez mam problem z przejsciem planszy z "wulkanem"...jak przebrnac przez te ognie?...pozdrawiam w tym opisie jet napisane "you will need something to cool it down"...spoko...tylko co to jest to "something"...czy ktos wie? jak tk to prosze o pomoc... Edited January 15, 2008 by radzimisz Quote Link to comment
wielad 0 Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 STRETCH wielkie dzieki juz to przeszedlem ale raczej poczekam na full ang bo jednak ciezko sie gra. radzimisz 6 postow wyrzej te zamazane na czarno tam STRETCH napisal jak to zrobic bo mialem ten sam problem. Quote Link to comment
radzimisz 0 Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 dzieki:)..pozdrawiam Quote Link to comment
radzimisz 0 Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 (edited) musisz przejsc jakas wczesniejsza plansze, chyba jedna wczesniej, z czerwonym smokiem. dostaniesz niebieski artefakt. musisz to wrzucic, w planszy z pokazanymi twoimi oddzialami, w totem. po pokonaniu smoka dostaniesz tez kolesia od x'a. don dona. musisz naladowac faver do konca. a pozniej zrobic x-xx-xx za pierwszym razem dosc trudne. posluchaj gdzies na yt jak to ma brzmiec. ...mimo tego opisu nei mam pojecia jak to zrobic...bezposrednio przed "wulkanem" mam plansze z niebieskim smokiem a nie czerwonym...i faktycznie pokonanie go daje mi jakis artefakt ..cos na wzor mumii...ale za nic nie wiem jak go urzyc ...i nie dostalem tez zadnego kolesia od x;/...ma ktos jakis pomysl jak jednak przejsc te plansze? ..z gory dzieki za pomoc...pozdrawiam edit...chyba wiem w czym jest problem..wczesniej nie wklepywalem przed totemem kombinacji trojkat kolko trojkat kolko i nie mialem dostepu do planszy z czerwonym smokiem...teraz juz mam wiec powinno byc wszystko oka..jak wroce do domku to obczaje i dam znac bo teraz jestem w pracy..pozdrawiam Edited January 17, 2008 by radzimisz Quote Link to comment
Don_Pedro 5 Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Patapon za grosze? http://psp-team.pl/newsy/psp/patapon-za-20...#jc_allComments Quote Link to comment
_mike 318 Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 20 $= 20 EURO czyli u nas pewnie z 80 zl sobie policza Oczywiscie o ile to wszytsko prawda i Europa tez dostanie taka cene ^_^ Quote Link to comment
STRETCH 30 Posted February 9, 2008 Author Share Posted February 9, 2008 jest juz demo. na jakim sofcie chodzi? wie ktos? Quote Link to comment
CoATI 1050 Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 jest juz demo. na jakim sofcie chodzi? wie ktos?dziala od 3.71 Quote Link to comment
Guest Grzehoo Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Gdzie macie to demo? Na pspdemocenter.com odsyłają mnie do PSP Store, a tam z kolei nic nie znalazłem. Quote Link to comment
CoATI 1050 Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 demo jest na alternatywnym rynku Quote Link to comment
Recommended Posts