Gość _Milan_ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 moim zdaniem najlepsze jest to że magia tej marki jest tak duża że nawet wersja na ps3 bedzie gniotła. Fabuła i udzwiękowienie będzie to samo, bohaterowie Ci sami, dzizas, mam ciary, ja chce to mieć jutro, całe to gadanie o otwartym siwecie pewnie rozbija sie o swobodną kolejnosc zdobywania jakis wiosek, ale to wszystko jest nieważne, intrygujące są podpisy pod postaciami, niech ktoś to ładnie sfotografuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Wiadomo mniej więcej kim jest ten poparzony facet? Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ej, o co chodzi z tym rogiem Big Bossa? Nie gralem w czworke, ale widzialem jakies screeny i jako stary koles, nie mial tego kamienia na czole Tylko bez zbednych spoilerow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Nie wiadomo. W 4ce nic o tym nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 To mnie z tego wszystkiego najbardziej ciekawi. Je.bany róg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jaranko w chu.j. Tylko proszę powiedźcie mi co to jest to czarne co ma Big Boss na czole? Naprawdę od jedzenia węży? Czy co? To zwykly gruz po jakims wybuchu w Ground Zeroes lub wczesniejszych wydarzeniach w PP. No pisalem przeciez. Kojima o tym tweetowal, nazywajac to "debris" czyli szczatki czegos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 To mnie z tego wszystkiego najbardziej ciekawi. Je.bany róg. Jestem zmuszony wrzucić jeden z ulubionych obrazków internetowych ... Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) 4 nie ma z tym nic wspólnego. akcja dzieje sie po wydarzeniach z PW, także może to byc związane z unicestwieniem Outer Heaven, tak sadze. albo coś mące normalnie jesli nie zakupie pleya na premierę, jeszcze w tym roku to na pewno to zrobię w premierę MGS V - AWESOME !!! Edytowane 10 Czerwca 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Ja mam taką rozkimę z tego wszystkiego : - Gramy kopią Snake-a "From FOX, two phantoms were born" - zapadł w spiączkę, zrobiono kopię z jego części czy coś w ten deseń - na najnowszym trailerze przewijają się zdjęcia rentgena (hell bound) jego kosci ? DNA ? wykorzystano do budowy klona ? - piosenka w najnowszym trailerze "sins of The father" może klon podąża śladami ojca w czymś ?, ofc nie jest to jeszcze solid snake - Oglądając trailery nie zawsze jest widoczny róg, może to byc spowodowane tym że gra ma prolog i dalszą część która dzieje się pozniej lub jest to klon BB/ org BB - najnowszy trailer 5:02 oraz 5;08 BB gada z postacią która odrazu skojarzyła mi się właśnie z BB ;] czyli BB gada z własnym klonem ? to tylko moje przemyślenia na szybko ale fajnie by było, taki kolejny twist fabularny z kolejnym klonem hehe No i czy ja mam wrażenie że ta laska to będzie sniper wolf albo jej matka ? może nauczycielka ?, pokazują młodą jednostkę foxhoud ? Edytowane 10 Czerwca 2013 przez BoroBoro Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 wlasnie wyczytalem na mgs wiki, ze ten rog, to... okulary Millera :o 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Miazga! Totalna miazga i mega hype! No ale tego mogłem się spodziewać, w końcu przy każdym MGSie tak mam:D Te 6 min materiału mnie tak nakręciło jak żadna inna gra od baaaaardzo dlugiego czasu. Fox Engine ma potencjał i to widać, w sprawnych rękach będzie można stworzyć coś naprawdę dobrego. Świetnie też dobrali kolorystykę na tym pokazanym materiale, co jak co ale dobrze dobrane kolory dadzą lepsze wrażenie realistyczności niż super duper efekty. Co do samej gry to nawet na PS3/X360 będzie to mega tytuł, w końcu o grafę w MGSach nigdy nie chodziło, a historię, charyzmatyczne postacie i specyficzny gameplay. Co się tyczy tego "słynnego" rogu na głowie Big Bossa to myślę, że to ma jakiś związek z tym tajemniczym Projekt Ogre nad którym pracowało Koji Production. To pewnie był właśnie Fox Engine i MGSV. Ocelot na początku filmiku też się pojawił więc ciekawe co tym razem namiesza słynny rewolwerowiec Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Hideo, you son of a bitch! You did it again Mistrz na dzień dobry pozamiatał całymi targami. Coś pięknego. Utworek "Sins of the Father" ląduje w ulubionych zaraz obok "Calling to The Night" z MGS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Mi ten utwór od razu skojarzył się z MGS3.Mam nadzieję, że stylistycznie też pójdą w stronę muzyki z trójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 "MGSV" trailer both versions will be posted on web & be shown at Konami booth tomorrow at 11am PST(3am in Jpn). pic.twitter.com/2VjJmCXvNS” Rozszerzony trailer o 20-21 dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Niesamowity jest ten zwiastun MGSV.Stary ze mnie koń ale jak zobaczyłem wideo to morda mi się cieszy jak 12latkowi na widok gołego cycka:) Hideo znowu spowodował że nie mogę się doczekać na premierę jego gry z wężem w roli głównej;) Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jeszcze dłuższy trailer? Awesome! Giereczka zapowiada się wybornie. Jedyne co mnie martwi to motyw z budowaniem armii, niecierpię patentu z balonikiem. PW był dla mnie męczarnią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Mi się motyw z rekrutacją, rozwijaniem technologii,rozbudową Mother Base i wysyłaniem swoich żołdaków na misje się bardzo podobał w PW. Istna gra w grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 cos czuję ze rozszerzona wersja mocno pozamiata, wyczuwam gameplay i 2 kilo zagadkowych scenek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Scenki zagadki to zawsze u Kojimy muszą być i jakieś jajcarskie scenki też Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Aż dziwne, że Grigori jeszcze nie wpadł do tematu ponarzekać na MGS5 i całą serię MGS miewało swoje wzloty i upadki, ale ciężko zarzucić Kojimie powielanie schematów. No chyba, że schematem jest ciągłe wzbudzanie zainteresowania. Trailer świetny, klimatyczny i mam szczere nadzieje, że gra wypali także w kwestii gameplay'u i nie sprowadzi się do strzelania lub korzystania wyłącznie z pistoletu na strzałki usypiające. A najbardziej to mnie cieszą informacje o wersji PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
ds 29 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Wczoraj oglądałem zwiastun z E3 kilka razy pod rząd, dziś zapewne będzie podobnie. To słowo jest ostatnio używane często i najczęściej nadaremnie ale w przypadku nowego MGSa można śmiało prognozować, że ta gra będzie EPICKA. Mam nadzieję, że Kojima umiejętnie zerżnie to co najlepsze z Red Dead Redemption, Assasin's Creed, dorzuci garść swoich pomysłów a wszystko poleje gęstym, metalgearowym sosem. Kiedy usłyszałem o otwartym świecie martwiłem się trochę jak zostanie to połączone z filmowością serii ale ufam, że wszystko będzie doskonale wyważone. Pięknie, Kojima, pięknie. Soundtrack oczywiście też świetnie dobrany, tak jak w poprzednim zwiastunie z "Not you kind of people", ktory momentalnie wskoczył na listę ulubionych kawałków. Edytowane 11 Czerwca 2013 przez ds Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Łapcie:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lQ8TZ4fRxFw9min Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wow, ale brutalna gra To teraz czekam na analizę trailera od MGSowych speców. I jak kolega Suavek pytam się - gdzie jest Grigori? Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Od razu w pierwszych sekundach demitologizacja Big Bossa i MSF! o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja pier.dole, co za niszczyciel nadchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi