Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

Opublikowano

Z sentymentem przerabiam ostatnio duże MGSy. Czwórka skończona 2 razy, Rising zaliczony, z ciekawości jak wypada w porównaniu V wrzuciłem ją na dysk i siadło niesamowicie. Robię najazdy na bazy innym graczom (FOB), zbieram pokemony-żołnierzy im więcej mechanik sobie przypominam tym więcej chce się grać. Do gry miałem już 3 podejścia - 2016, 2017, 2019, może 2025 okaże się tym platynowym? D

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 498 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD