Opublikowano 25 lipca 201410 l Ludzie, helpnijcie. Usunąłem e-mail, na który był zarejestrowany mój Origin, a następnie zapomniałem hasła. Mam jednak klucz od Titanfalla, który wklepałem w konto. Pudełkowe wydanie. Tylko jak się skontaktować z EA? Telefonu nie odbierają, pomoc techniczna online to jakiś żart.
Opublikowano 25 lipca 201410 l Wal do pomocy technicznej ale US. Mi pomogli z łączeniem kont gdzie Polski support nic nie potrafił zrobić.
Opublikowano 25 lipca 201410 l http://help.ea.com/en/ tutaj? Trochę nie wiem jak, wiadomość tam się nie mieście, jak chcę napisać.
Opublikowano 25 lipca 201410 l Tam gdzieś masz live chat z supportem. Kolejka była na godzinę czekania ale problem załatwili od ręki.
Opublikowano 26 lipca 201410 l faktycznie mało znaków, ale postaraj się tam napisać, że skasowałeś maila x do którego był przypisany orgin i chcesz podpiąć nowego maila y, podaj numer telefonu Edytowane 26 lipca 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 26 lipca 201410 l Spróbuj ponownie założyć tego maila. Oczywiście jeśli nie został w międzyczasie zajęty. Potem daj przypominanie hasła i git.
Opublikowano 30 lipca 201410 l http://www.bundlestars.com/all-bundles/reboot-bundle-6/ - Bundle z m.in. Expeditions Conquistador oraz Rock of Ages za niecałe 2 Euro. Warto, szczególnie dla tej pierwszej pozycji.
Opublikowano 31 lipca 201410 l na steam pokazał się Colin McRae Rally, wygląda jak ten co na smartfony, ale w 1080p daje rade, dla tych co lubią klasycznego Colina
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l yo, jak ktoś gra w betę witchera adventure board game to niech da znać. pokój "mendrekty(pipipi)".
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l to dawaj pokój otwarty, toturial jest na początku, ale ja też nie ogarniam więc rozkminimy w locie.
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l ku,rwa serial od ofsajda nie działa. jest napisane, że niby już użyty (*)
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l @teka udało Ci się zagrać? chyba mało tych kluczy dali bo ciężko zebrać ekipe nawet randomową, albo pora słaba Edytowane 7 sierpnia 201410 l przez ofsajd
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l grałem raz na publicu i lamusy się ewakuowały po dwóch turach. fajnie by było jakąś 3 albo 4 zebrać. Edytowane 7 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l Ściągam clienta. Jeden odcinek chłopaków z baraków w międzyczasie i wbijam na serwery.
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l Ja to probowalem ogarnac, ale kolezka nie dal rady. Drugi raz nie wrocilem.