Opublikowano 17 lutego 201312 l Demo kończy się w momencie przed starciem z "finałowym" bossem czyli Hecatonem (Hekatonem ? czy jak to się tam poprawnie pisze). Hecatonchires Jeśli to on, to ludzie z SM mieli duuuuuuużo roboty żeby wiernie oddać jego wygląd
Opublikowano 17 lutego 201312 l Nie wlaczalem tego filmiku ale duzy jest ten Hekaton? Wg mitologii to duzy s(pipi)iel ze stoma lapami Tak, rozmiar jak u tytanów z trójki.
Opublikowano 17 lutego 201312 l @Don No ja właśnie znalazłem 4 różnie podobne nazwy i nie wiem, która jest najbardziej poprawna w nazewnictwie Co do jego rozmiarów to Todd w którymś filmiku mówił, że jest on większy od Kronosa i w grze skupili się tylko na rękach, ale nie będzie ich sto. Głowę będzie miał jedną z tego co pamiętam (zamiast 50).
Opublikowano 18 lutego 201312 l Nie no, to poszli po najmniejszej linii oporu W finale Kratos pewnie mu wejdzie do ucha i pobawi się błędnikiem
Opublikowano 18 lutego 201312 l Santa Monica Studio nigdy nie idzie po najmniejszej linii oporu. Do you got that, son? I ask you do you got that?
Opublikowano 19 lutego 201312 l Pojawił się 15 rozdział Rise of the Warrior, a w nim do zgarnięcia Concept Arty lokacji Canyon Passage i Hecatonchires. Do zassania w oryginalnej wielkości tu i tu.
Opublikowano 20 lutego 201312 l Mam już kody na to nowe demo, właśnie zakładam osobne konto. Jakby ktoś był chętny to niech pisze PW.
Opublikowano 20 lutego 201312 l Ograłem własnoręcznie początek gry i powiem tylko tyle, że będzie grubo Szkoda jedynie, że demo jest strasznie ciche (głosy są ok, ale muzyke ktoś przyciszył). Jest dostępna wersja PL (zarówno napisy jak i audio można mieszać), ale wylączyłem ją chwilę po uwolnieniu Kratosa Standardowo, dzwięki (jęki itp) wydawane przez postacie są w oryginale, co się rzuca w oczy (a raczej uszy) już na początku. Ekwipunek mamy podzielony na dwie sekcje, przedmioty i artefakty (czy jakoś tak ) W tej pierwszej znajduje się broń i mamy tam dostępnych 8 miejsc, w drugiej lądują odpowiedniki Boskich Przedmiotów z trójki i zapewne zestawy Oczu, Piór i co tam jeszcze będziemy zbierać (dostępnych miejsc jest 10). Ci co nie ogrywali jeszcze Ascension mogą się zdziwić ograniczoną ilością ruchów na starcie oraz brakiem blokowania (te otrzymamy wraz z pierwszym upgradem). Broń udało mi się ulepszyć tuż przed ostatnim QTE, przez co nawet nie sprawdziłem nowych ciosów. Ogólnie jest tak: Ascension to stary dobry God of War z aspiracjami do bycia najlepszym tytułem w serii. Nowe demo tylko mnie w tym utwierdziło. Graficznie jest bardzo dobrze, miejscami wygląda lepiej niż trójka, miejscami tak samo. W pełnej wersji dojdzie jeszcze tryb 3D, który może konkretnie pozamiatać. Edytowane 20 lutego 201312 l przez Square
Opublikowano 20 lutego 201312 l Wierce sie na stolku i nie wiem czy grac czy nie. Bardzo cieszy to co Square piszesz. Pamietajmy jednak o jednym. Demo GoW III pozamiatalo, pisano o PS4, ze gra roz(pipi)i, a nikt nie przewidzial, ze od polowy gry fabularnie zacznie sie sypac.
Opublikowano 20 lutego 201312 l Ja mam tak samo - na razie ściągam. Jak będzie na dysku to przemyślę sprawę. Kumpel mi radzi żeby nie grać bo i tak kupię na premierę no ale ciśnienie mam
Opublikowano 20 lutego 201312 l Również obadałem - stary GoW w cudownej grafie, tyle. Podczas oglądania intra miałem ciary na plecach, a potem było już gorzej i przy końcu zacząłem się tak naprawdę nudzić. Fajnie, że pobawili się systemem walki - pakujemy stylisha i odblokowujemy nowe, mordercze zagrania, nieźle. Interaktywna arena tez daję radę, ale nie porywa. Podoba mi się też design maszkar do ubicia czy oprawa dźwiękowa. W sumie podoba mi się w miarę wszystko ... ale nie wiem co jest z tą serią że tak mi już nie leży. Zmęczenie materiału i tyle - niby się zachwycam ale jednak ziewam. Najlepszy początek w serii? NIE. Najlepszy Gow? Byłoby miło. Od "trójki" pewnie będzie bo tutaj nie wiele trzeba, ale dwóch części z PS2 raczej nie zdetronizuje. A może? W każdym razie czekam, może miło się zaskoczę.
Opublikowano 20 lutego 201312 l Jesli archaiczne mechanizmy tej gry, tak naprawde, nie zmienily sie od pierwszej czesci GoW, to nie dziw sie ze zaczyna wiac nuda. Ja mialem podobnie grajac w GoW 3. Dali rozdzialke HD, mase polygonow, i wieszka skale (robi wrazenie, trza przyznac). Nie bylo opadu szczeki, i pewnie nie bedzie przy najnowzej czesci. Czekam na Ps4.
Opublikowano 26 lutego 201312 l O w (pipi)e! Starcie z mega kalmarem podczas sztormu to jest to na co czekam! The Hype lvl its over 9000!
Opublikowano 26 lutego 201312 l Ten fragment ma szansę być tak samo epicki jak starcie z hydrą w pierwszej części.
Opublikowano 26 lutego 201312 l Nowy trailer z singla: A wczoraj chciałem napisać, czy ten trailer z 30 sekundowej zajawki kiedykolwiek sie pojawi Jest moc, bedą się dziać godne akcje, a to jak Kratos wygląda, a przede wszystkim jego skóra to jest szczyt możliwości stworzenia postaci na tej generacji. TAKA SKÓRA W RIJAL TAJMO! :o Olewam to jutrzejsze demo, wystarczy mi to z E3 i trailery, nie chce znać całego początku. Do nagrzania się na GoWa mam teraz GoW III. Nowy dev diary Edytowane 26 lutego 201312 l przez Voytec
Opublikowano 26 lutego 201312 l Świetne lokacje, świetny trailer, tylko ta cena Szukam najlepszej oferty bo nowego GoW muszę mieć na premierę. Najpewniej skuszę się na limitke z euro, chodź bym wolał zwykłą wersje za 199zł.
Opublikowano 27 lutego 201312 l A kij z tym. Sciagnalem jednak demo i zagralem. Grafika jest piekna, tekstury ostre. Poczatek robi wrazenie, choc nie robi go az takiego jak Posejdon nklimatem gra ma najblizej wydaje mi sie do jedynki.
Opublikowano 27 lutego 201312 l Po demie jestem napalony na gre jak mnich w burdelu jednak mimo wszystko chyba poczekam az troche z ceny spadnie. Mam nadzieje ze w przypadku tej premiery SCEP zbierze zimny kubel na leb jak im sprzedaz spadnie.
Opublikowano 27 lutego 201312 l no grafa w demie ostra jak żyleta, niektore textury robia super wrażenie jednak gameplay mimo ze kozacki (dużo ruchu i epixkości) to jednak jest to stary gow (z nowymi ciosami) i jak by mi ktoś wmawial że to nowy etap z dlc do gow3 to spoko bym uwierzyl tzn dostaliśmy znowu to samo, mimo że tak było zawsze to tym razem róznic jest mniej niż kiedyś między 1 a 2, i 2 a 3. nadal jest spoko ale chyba nie wezme jednak na premiere, nie za 220zł , zwłaszcza że w tym okresie jest są ze 3 fajne nowe gry, a ja już kupilem inną starą fajna i jeszcze skyrima mam do ogrania bo tylko napocząłem dlc
Opublikowano 27 lutego 201312 l Stary system troche boli, najbardziej było to widoczne podczas sceny z bąkami które przejmowaly ciala ludzi, strasznie to wszystko przymulone, mało ciosow, i ogolnie az sie prosi o postep. Sądze ze gra moze dostawac klapsy za ten przestarzały system. A, i na ch,uj sa te zapiski skryby porozrzucane po levelach, przecież to jest tak nieciekawie podane ze głowa mała, idziesz walem którego nikt i nic nie obchodzi a mam sie rozpływac nad notatką ze kogos gmyrają bąki po nocach, no (pipi)a! To już lepiej niech zbiera przepisy na ciasto, albo nowe combosiki. Edytowane 27 lutego 201312 l przez _Milan_