Skocz do zawartości

The Killing

Featured Replies

Opublikowano

(pipi)a co za sezon, no mistrzostwo. Dopiero co skończyłem oglądać.

Wątek killera fantastycznie skalkulowany, no i tradycyjne misleady do prawie samego końca sezonu.

Sam finał to już poezja, klimat jak fix i zaskoczenia. 

Cholera, chyba podobało mi się bardziej niż sprawa Rosie Larsen, tamta dostała ode mnie 8/10, ten sezon ośmielę się ocenić na 9.

Jak nie będzie 4ego sezonu to idę się wieszać.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 233
  • Wyświetleń 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.imdb.com/news/ni56432897   bedzie 4 (finalowy) sezon. ale tylko 6 odcinkow. no, ale i tak zaje.biscie.

• Gość kad2
    Gość kad2

2 sezon lepszy czy taka sama chu.joza jak 1? <final sezonu wtf>

• "Dłuższe odcinki i przekleństwa w nowym sezonie "The Killing".Finałowy sezon "The Killing" robi Netflix, a to oznacza, że policjanci wreszcie mogą przeklinać. Zwłaszcza Holder lubi słowo na "f" i tera

Opublikowano

to koniec, nie będzie czwartego sezonu :(.

Opublikowano

[*]

ale przynajmniej sie dobrze skonczyl i nie zdazyl zepsuc.

Opublikowano

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Dziwne, zdobył dobrą oglądalność... może znowu będą walczyć tak jak o trzeci sezon? Mi się wydaje, że jeszcze jeden na takim poziomie można by było zrobić...

Opublikowano

i co masorz, wieszasz sie? 

Edytowane przez Ölschmitz

Opublikowano

Szkoda, ale może lepiej, że skończą go po trzech genialnych sezonach i nie zrobią kolejnego z jakimś średnim scenariuszem.

Opublikowano

a buuuu ;-(

kolejny zawód w tym tygodniu, następny po mapie GTA V :-/

Opublikowano

no i dobrze, mogliby tylko zrobic jakis odcinek epilog.

Opublikowano

i co masorz, wieszasz sie? 

Chętnie ale czekam na Mesjasza, więc narazie postponed :(

Opublikowano

ten sezon i tak cudem powstał (finansowanie wspólne z netflixem z zastrzeżeniem, że mają expresowy exlusive u siebie na stream sezonu), więc twórcy niby ponownie szukają alternatywnego domu dla sezonu czwartego. jedyna nadzieja w netflixie, że zapłaci za całość (mają na koncie już 2 całkiem wysoko budżetowe seriale), ale nie napalałbym się za bardzo.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

nie ma. produkcja ma rozpocząć się w lutym, ale jak już datę podadzą to całość będzie dostępna od razu tak jak poprzednie produkcje netflixa.

Opublikowano

dla mnie wiadomość roku, ostatnio myslałem ze szkoda że nie zobaczymy zakończenia serialu. Dobrze zrozumiałem, że rzucą od razu całość - 6 odc. ?

• 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

o jezusku, ta para jest magiczna.

Opublikowano

Dwie fajne piosenki w jednym trailerze, tego jeszcze nie widziałem. Druga to Amphibious Zoo "Truth is No". Super że Netflix uratował serial. Zapowiada się wybornie, bardzo klimatyczny zwiastun.