Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon's Dogma

Featured Replies

Opublikowano
3 hours ago, łom said:

@Sedrak Tak jest. Jak masz wybór to myślę że lepiej ograć na PC, ja teraz ogrywam i 60 fps robi różnicę w tej grze.

To raczej odpuszczę. Poczekam na DG2. Ja na PC to tylko w konkretne gatunki gram i ewentualnie na exy Sony ;)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 143,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Skille:   http://www.youtube.com/watch?v=dqzdWaSSklc   To tak w kwestii miesistosci walki....   http://www.youtube.com/watch?v=qXhC-bk-E2o&feature=youtu.be

• Jadąc do Kolonii miałem Dragon's Dogma na mojej liście "must play", bo zaciekawiła mnie idea gry robionej przez Japończyków w świecie zachodniego fantasy. Po zagraniu mogę powiedzieć, że jest już na l

• Demo raczej zniecęca do gry, ot taki slasherek w szalach rpg a do tego machasz mieczykiem bez polotu(vide post Słupka), najgorszy chyba jest chaos, ciężko czasem było sie połapać co się dzieje w wynik

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Albo mi się w grze coś zepsuło, albo nie ogarniam, bo główny wątek nie chce dalej iść. Według poradnika powinien pogadać z typkiem w katedrze, który da mi zadanie ale nic z tego. Ser Max dał mi tylko zadanie poboczne i to tyle. 

Gadałem już z księciem, choć zostały mi 3 zadania z drugiego aktu. 

Fajny tytuł ale taki pierdolnik w dzienniku i z questami skutecznie zniechęca do grania. Gierka ze steam, kupiłem jak była na promo po 2 dyszki. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Quest log i system saveów i checkpointów to porażka, jest jeszcze parę innych irytujących rzeczy ale sam core gameplay mi się podoba więc na 100% ukończę.

@PiotrekP Nie wiem czy o tym mowa ale jak gadałeś z księciem to w jego siedzibie jest parę questów do zrobienia.

Opublikowano

@łom no jak chciałem wejsć później do zamku to w pierdlu wylądowałem po gadce ze strażnikiem :yao:

Poprzednio mi też quest u Maxa nie wbijał bo jakiegoś świstka nie miałem w ekwipunku- dopiero jak go kupiłem to chciał gadać. 

Ewentualnie możemy to na priv przenieść- napiszę ci jakie questy z wątku głównego zrobiłem, może coś skojarzysz