Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Liczyłem na dyszkę taniej z koszulką ale i tak zamówiłem :P

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 342,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

Czyli wszędzie podobne ceny. U mnie w krk w miejscowym sklepie bez koszulki 139, z  - 169

Opublikowano

Mnie kosztowała 132 zł z wysyłką - za wcześniejsze zakupy miałem jakieś punkty lojalnościowe i na rabat je wymieniłem.

Opublikowano

Zalozylem w pospiechu konto na PL i nie moge sobie punktow do Nintendo Clubs za wii przyznac :facepalmz:

Rozumiem ze moge sobie zrobic alta na UK, ktory bedzie sluzyl do zakupow i zbierania punktow, a na mainie grac?

Opublikowano

Zalozylem w pospiechu konto na PL i nie moge sobie punktow do Nintendo Clubs za wii przyznac :facepalmz:

Rozumiem ze moge sobie zrobic alta na UK, ktory bedzie sluzyl do zakupow i zbierania punktow, a na mainie grac?

Ja założylem alter UK konto, żeby tylko dodać pkt vip do nintedo clubu. resztę gierek i tak mam w pudełkach, to mogę normalnie kody wpisywać bezpośrednio do nintendo clubu.

Btw, ma ktoś znajomego z UK, który byłby miły i zrobił za pośrednika? :)

Opublikowano

Panowie, coraz bliżej Wii U, wpadły niezapowiedziane 2 stówki. Grosz do grosza i konsolka stanie się faktem. :)

Edytowane przez ChevChelios

Opublikowano

To zupełnie inne gry. Bez różnicy od czego zaczniesz.

Opublikowano

Ale i tak wszystkie musisz ograć, bo to obowiązek każdego szanującego się gracza.

Opublikowano

Bardziej chodzi o to czy nie zrażę się tym, że po ograniu 3D World będę chciał schodzić do poprzedników. Choć już to wykluczyłem. Będę chciał :)

Opublikowano

Przesiądziesz się wtedy z Lamborghini do Ferrari.

Opublikowano

Bardziej chodzi o to czy nie zrażę się tym, że po ograniu 3D World będę chciał schodzić do poprzedników. Choć już to wykluczyłem. Będę chciał :)

Przesiądziesz się wtedy z Lamborghini do Ferrari.

Lepiej bym tego nie ujął. 

Opublikowano

Kaxi? Ten co w 2003 narzekał na Wind Wakera i nigdy nie dał pełnej dyszki grze Nintendo? Nie szanuję.

Żartuję, chętnie posłucham. A będzie rozmowa z Gulashem i pytanie o reaktywację Neo Plusa?

Opublikowano

Kaxi? Ten co w 2003 narzekał na Wind Wakera i nigdy nie dał pełnej dyszki grze Nintendo? Nie szanuję.

Żartuję, chętnie posłucham. A będzie rozmowa z Gulashem i pytanie o reaktywację Neo Plusa?

Takich wtykow w branzy nie mam, ale Miela mecze o udzial.

Opublikowano

Długawa rozmowa z Kaxim o Nintendo.

Bardzo fajny materiał.

PS. Zer, 240 tys. WiiU w listopadzie w USA to nie jest zadowalający wynik, a prawdziwa tragedia - sprzedaż na takim poziomie oznacza, że WiiU będzie się sprzedawać rocznie w granicach 2-3 mln sztuk.

Opublikowano

@Zeratullo, Fajna gatka-szmatka ;) Widzę także, że betonowy mur, który wybudowałeś, aby chronić się przed niedobrym Nintendo, zaczyna się z lekka kruszyć.

Opublikowano

Zrzuciłem sobie demo pikmina na pendrive kingstona 16 GB i przy próbie odpalenia dema wyskakuje czarny ekran z komunikatem o błędzie dysku,error code 160-0105.Jakie pojemności obsługuje dysków/penów obsługuje wii u.Coś mało ma miejsca WII u Basic.

Opublikowano

Poszło. Wtorek, środa - będę szczęśliwym posiadaczem Wii U. Na razie tylko z Zombie U ale z czasem to się zmieni. Moja fascynacja grami idzie dalej. Dwa podejścia o zakupu konsolki N i za trzecim razem wreszcie dobra decyzja. :) dzięki aux :)

Opublikowano

Poszło. Wtorek, środa - będę szczęśliwym posiadaczem Wii U. Na razie tylko z Zombie U ale z czasem to się zmieni. Moja fascynacja grami idzie dalej. Dwa podejścia o zakupu konsolki N i za trzecim razem wreszcie dobra decyzja. :) dzięki aux :)

Witamy w Rodzinie! <3