Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Velsu dobrze prawi (polać mu dobrego Blue Potiona ;P), mam to samo podejście, zresztą ich okładki są zbyt śliczne aby nie stawiać ich na półkę by wieczorami bić pokłony ;-) Jest zbyt wcześnie na digital-only i każdy z trzech gigantów zdaje sobie z tego sprawę. PSPGo nie wyszło w tak zacofanych czasach, po prostu ludzie z góry preferują mieć wolność wyboru. Zresztą dopóki cyfrowe wydania będą miały dokładnie te same ceny (a czasami wyższe) od pudełkowych to dalej mija się to z celem (sorry ale jakim k..wa prawem mam płacić tyle samo skoro nie widzę wyłożenia dodatkowej kasy z fizyczne dobra?).

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 342 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

Już widzę jak miliony konsumentów (w Europie szczególnie :yao:) będzie kupowało grę, a potem wracało do chaty ściągać 40 gb <ok>

Będą płytki i rozwinięta sieć. Mogę postawić na to swoje konto :P

Edytowane przez Figaro

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ma? Nie zrozum mnie źle, ale grałem w większość dwuwymiarów metroidów i nie za bardzo widzę tu potencjału na więcej niż kolejna świetna ale gorsza od Super Metroida gra. Nie grałem w żadnego trójwymiarowego, ale z tego co słyszałem to Metroid Prime jest arcydziełem, kolejne Prime'y słabszymi powtórkami, a Other M tragedią.

Może nie mam wyobraźni, ale nie widzę w szanowanej, klasycznej formule Metroida potencjału na coś, czemu większe walory produkcyjne czy technologia drugiej dekady XXI wieku by pomogły. No chyba tylko jakieś gimmicki z padletem, że nim patrzysz w ekran jak używasz x-raya. Jedyne co bym chciał zobaczyć to kolekcja Metroida na NX ze WSZYSTKIMI częściami, w ładnym opakowaniu, artbookiem i soundtrackiem na płycie z wszystkich gier.

e: No chyba że połączenie metroida z gatunkiem privateer, to mogłoby być ciekawe.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Potencjał ma, ale wiązałoby się to oczywiście z zerwaniem kilku dogmatów serii i dodaniem czegoś nowego. 

Opublikowano

A ja bym portal w takiego bezpiecznego sequela dziękuję za uwagę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem w jakim dziale umieścić tę informację, więc piszę tu.
W sklepie CDP.pl jest aktualnie promocja na wszystkie zakupy 20% zniżki przy płatności Paypalem. Np taki Xenoblade Chronicles X kosztuje w tej promocji 127 zł. Wszelkie figurki Amiibo też oczywiście się w to wliczają.

Opublikowano

Chwila.

Opublikowano

Czemu takie promocje są zawsze wtedy kiedy mam mało pieniędzy :(. Kupiłbym więcej gierek, a tak skusiłem się tylko na Wind Wakera, wyszło 156zł z przesyłką, więc chyba niezły deal.

Opublikowano

Xenoblade niedostępne, ani limitka ani standard :/ No nic, chociaż sobie Bayo kupię na zaś.

No właśnie Pany, przed Xeno trzeba kupić w końcu konsolę. Który bundle i gdzie się najbardziej opyla w tym momencie? Amerykańce ostatnio dostali jakiegoś ze Smaszem i Splatoonem, ale to pewnie exclusive na czarny piątek kuwa.

Opublikowano

Chyba z Mario kartem. Ósemka nadal jest strasznie droga i poniżej 170zł raczej oddzielnie nie kupisz.

Opublikowano

Xenoblade niedostępne, ani limitka ani standard :/ No nic, chociaż sobie Bayo kupię na zaś.

No właśnie Pany, przed Xeno trzeba kupić w końcu konsolę. Który bundle i gdzie się najbardziej opyla w tym momencie? Amerykańce ostatnio dostali jakiegoś ze Smaszem i Splatoonem, ale to pewnie exclusive na czarny piątek kuwa.

Bundle z XenoX są jeszcze na cdp.pl 989zł płacąc PayPal-em. Sam biję się z myślami czy brać :/

Edytowane przez kes

Opublikowano

Co ujawniono na Nintendo Direct?

Opublikowano

Pewnie nie raz pojawiło się już to pytanie ale mam dylemat. Warto brać wersje 8 gb dla Zeldy WW i Mario Kart 8 ? W zupełności wystarczy czy lepiej jednak rozejrzeć się za wersją 32 gb ? Oprócz portfela co jeszcze ucierpi jak wybiorę tańszą wersje ?

Opublikowano

Każdy mówi, że dla jednej gry czy dwóch, ale na tym się zazwyczaj nie kończy. :D Lepsza wersja 32 GB, a już najlepsza dysk pod USB.

Edytowane przez Elanczewski

Opublikowano

Wszystko rozbija sie o to czy wolisz białą czy czarną. To czy 8 czy 32 to śmieszny problem bo możesz wsadzić każdy usb 32 czy 64 gb kosztujący max 90 zł.

Opublikowano

I wszystko będzie chodzić jak ta lala ? Przepustowości itp. Bo gdzieś wyczytałem że Niny nie poleca zew pamięci.A dodam że nie jestem zwolennikiem ściąganych wersji cyfrowych a preferuje pudełkowe także ograniczenia z pamięcią raczej będą mało istotne ?

Opublikowano

Nie wiem mogę ci tylko z własnego doświadczenia powiedzieć. Wonderful 101, zelda wind waker i kilka mniejszych gier przechodziłem z instalkami na usb. Nie miałem kłopotów

• 2 tygodnie później...