Opublikowano 17 października 20159 l Velsu dobrze prawi (polać mu dobrego Blue Potiona ;P), mam to samo podejście, zresztą ich okładki są zbyt śliczne aby nie stawiać ich na półkę by wieczorami bić pokłony ;-) Jest zbyt wcześnie na digital-only i każdy z trzech gigantów zdaje sobie z tego sprawę. PSPGo nie wyszło w tak zacofanych czasach, po prostu ludzie z góry preferują mieć wolność wyboru. Zresztą dopóki cyfrowe wydania będą miały dokładnie te same ceny (a czasami wyższe) od pudełkowych to dalej mija się to z celem (sorry ale jakim k..wa prawem mam płacić tyle samo skoro nie widzę wyłożenia dodatkowej kasy z fizyczne dobra?).
Opublikowano 17 października 20159 l Już widzę jak miliony konsumentów (w Europie szczególnie ) będzie kupowało grę, a potem wracało do chaty ściągać 40 gb <ok> Będą płytki i rozwinięta sieć. Mogę postawić na to swoje konto Edytowane 17 października 20159 l przez Figaro
Opublikowano 3 listopada 20159 l Ma? Nie zrozum mnie źle, ale grałem w większość dwuwymiarów metroidów i nie za bardzo widzę tu potencjału na więcej niż kolejna świetna ale gorsza od Super Metroida gra. Nie grałem w żadnego trójwymiarowego, ale z tego co słyszałem to Metroid Prime jest arcydziełem, kolejne Prime'y słabszymi powtórkami, a Other M tragedią. Może nie mam wyobraźni, ale nie widzę w szanowanej, klasycznej formule Metroida potencjału na coś, czemu większe walory produkcyjne czy technologia drugiej dekady XXI wieku by pomogły. No chyba tylko jakieś gimmicki z padletem, że nim patrzysz w ekran jak używasz x-raya. Jedyne co bym chciał zobaczyć to kolekcja Metroida na NX ze WSZYSTKIMI częściami, w ładnym opakowaniu, artbookiem i soundtrackiem na płycie z wszystkich gier. e: No chyba że połączenie metroida z gatunkiem privateer, to mogłoby być ciekawe. Edytowane 3 listopada 20159 l przez mate5
Opublikowano 3 listopada 20159 l Potencjał ma, ale wiązałoby się to oczywiście z zerwaniem kilku dogmatów serii i dodaniem czegoś nowego.
Opublikowano 12 listopada 20159 l Nie wiem w jakim dziale umieścić tę informację, więc piszę tu.W sklepie CDP.pl jest aktualnie promocja na wszystkie zakupy 20% zniżki przy płatności Paypalem. Np taki Xenoblade Chronicles X kosztuje w tej promocji 127 zł. Wszelkie figurki Amiibo też oczywiście się w to wliczają.
Opublikowano 12 listopada 20159 l Czemu takie promocje są zawsze wtedy kiedy mam mało pieniędzy . Kupiłbym więcej gierek, a tak skusiłem się tylko na Wind Wakera, wyszło 156zł z przesyłką, więc chyba niezły deal.
Opublikowano 12 listopada 20159 l Xenoblade niedostępne, ani limitka ani standard No nic, chociaż sobie Bayo kupię na zaś. No właśnie Pany, przed Xeno trzeba kupić w końcu konsolę. Który bundle i gdzie się najbardziej opyla w tym momencie? Amerykańce ostatnio dostali jakiegoś ze Smaszem i Splatoonem, ale to pewnie exclusive na czarny piątek kuwa.
Opublikowano 12 listopada 20159 l Chyba z Mario kartem. Ósemka nadal jest strasznie droga i poniżej 170zł raczej oddzielnie nie kupisz.
Opublikowano 12 listopada 20159 l Xenoblade niedostępne, ani limitka ani standard No nic, chociaż sobie Bayo kupię na zaś. No właśnie Pany, przed Xeno trzeba kupić w końcu konsolę. Który bundle i gdzie się najbardziej opyla w tym momencie? Amerykańce ostatnio dostali jakiegoś ze Smaszem i Splatoonem, ale to pewnie exclusive na czarny piątek kuwa. Bundle z XenoX są jeszcze na cdp.pl 989zł płacąc PayPal-em. Sam biję się z myślami czy brać Edytowane 12 listopada 20159 l przez kes
Opublikowano 16 listopada 20159 l Pewnie nie raz pojawiło się już to pytanie ale mam dylemat. Warto brać wersje 8 gb dla Zeldy WW i Mario Kart 8 ? W zupełności wystarczy czy lepiej jednak rozejrzeć się za wersją 32 gb ? Oprócz portfela co jeszcze ucierpi jak wybiorę tańszą wersje ?
Opublikowano 16 listopada 20159 l Każdy mówi, że dla jednej gry czy dwóch, ale na tym się zazwyczaj nie kończy. Lepsza wersja 32 GB, a już najlepsza dysk pod USB. Edytowane 16 listopada 20159 l przez Elanczewski
Opublikowano 17 listopada 20159 l Wszystko rozbija sie o to czy wolisz białą czy czarną. To czy 8 czy 32 to śmieszny problem bo możesz wsadzić każdy usb 32 czy 64 gb kosztujący max 90 zł.
Opublikowano 17 listopada 20159 l I wszystko będzie chodzić jak ta lala ? Przepustowości itp. Bo gdzieś wyczytałem że Niny nie poleca zew pamięci.A dodam że nie jestem zwolennikiem ściąganych wersji cyfrowych a preferuje pudełkowe także ograniczenia z pamięcią raczej będą mało istotne ?
Opublikowano 17 listopada 20159 l Nie wiem mogę ci tylko z własnego doświadczenia powiedzieć. Wonderful 101, zelda wind waker i kilka mniejszych gier przechodziłem z instalkami na usb. Nie miałem kłopotów