Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Tak, każdą możesz na padlecie, co jest bardzo awesome.

Z wyprzedażami to nie wiem.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 326,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

Mam pytanie czy każda grę z virtual consol moge ograć sobie na padlecie ? I jak często są wyprzedaże na stare gierki ?

możesz grać na padlecie, nawet w te z Wii o ile nie wymagają do użycia wiimota :) nadal będziesz mógł mieć obraz na padlecie, ale będziesz musiał wykorzystywać mota. (protip - kamerka padleta dziala jak sensor bar)

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Ale czad ! Teraz będzie trzeba doładować konto i nabyć pare klasyków, jedynie szkoda ze nie ma cross play

Opublikowano

granie na padlecie w klasyki pod kołderką i zgaszonym świetle - goty

potwierdzam, Super Metroid na legalu, nie na emulatorze odpalonym na PSP, wygodnie na łóżeczku GOTY

Opublikowano

Ale wii u jest dobre :banderas: szkoda ze wcześniej sie nie skusiłem i jak zawsze narzekałem na padlet to po kilku godzinach jest lux, super leży w dłoniach i podejrzewam ze im dłużej będę na nim grał tym będzie jeszcze lepiej :fsg:

Opublikowano

Pozdrawiam kolegów! :sir:

4zehv8cqseye.jpg

Przykro mi, ale dałeś du.py. Chrupki kukurydziane są tylko jedne:

255816.jpg

Opublikowano

Pozdrawiam kolegów! :sir:

4zehv8cqseye.jpg

Przykro mi, ale dałeś du.py. Chrupki kukurydziane są tylko jedne:

255816.jpg

Niestety rzapka nie posiada tych goty chrupek :( 

Opublikowano

Ale wii u jest dobre :banderas: szkoda ze wcześniej sie nie skusiłem i jak zawsze narzekałem na padlet to po kilku godzinach jest lux, super leży w dłoniach i podejrzewam ze im dłużej będę na nim grał tym będzie jeszcze lepiej :fsg:

Miałem to samo, największy minus to brak triggerów. No ale na Wii U się nie gra w FPSy i wyścigi, więc uj z tym :D

Opublikowano

No ale na Wii U się nie gra w (...) wyścigi

vL6ei3F.jpg

Opublikowano

Ktoś z Was próbował może tej metody? 

czy to fejk ?

Opublikowano

Serio musisz pytać? :P omijam takie "triki" szerokim łukiem

Ale może działa :dunno:

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Same here, dosłownie codziennie spędzam godziny na necie aby wylukać myk na odpalenie wszystkich gier za free ;-] 

Równie dobrze koleś może podpinać w pewnym momencie dysk z tymi grami i udawać że wszystko gra i buczy xD

Opublikowano

Wybaczcie, chwila słabości :)

już by się chciało mieć najlepsze gierki generacji za darmo :shotgun:

Opublikowano

Wszystkie najlepsze gierki generacji miałem, mam lub będę mieć w niedalekim czasie. ;) Bardziej zlisiłem się na gry z VC ;)

Edytowane przez S_600

Opublikowano

Gdzie teraz znajde najlepsza oferte na Wii U? Byly jeszcze niedawno dostepne dobre zestawy za okolo 900zl z kilkoma grami. Troche sie na nie spoznilem. Dostepnosc tej konsoli u nas to tragedia.

Edytowane przez decoyed

Opublikowano

Wszystko co najlepsze znajdziesz na allegro bo tam nawet sklepy swoje najciekawsze oferty wystawiają tam. 

Opublikowano

Widzialem sporo aukcji. Mad Games odpada. Za duzo zlego sie naczytalem. Electronic dreams odstrasza iloscia negatywnych komentarzy. 

Opublikowano

No Ja i mój kuzyn braliśmy ostatnio Wii U w MG i ogólnie bez zastrzeżeń większych - byl bobek i wszystko sprawnie poszlo. Jedyne jakie mam to do tej starej co tam stacjonuje - no co za wkur.wiajace stare babsko to masakra. Nie będę się rozpisywał bo pisze z telefonu, ale grunt to nietrafic na nią.

Opublikowano

Problem z MG dochodzi taki, ze bralbym jak cos ze sklepu internetowego nie stacjonarnie. Fragment opisu sprzedawanej konsoli z aukcji : "Konsola fabrycznie nowa! Konsola w oryginalnym opakowaniu po zestawie z grami." Czyli, ze co? Otworzyli sobie pudlo z konsola bo tak, gry z zestawu opylaja osobno? 

No krwa jak pisza, ze nowa to powinna byc nieotwierana i niemacana przez stado ludzi. MG odpada. Juz wolalbym uzywke za 600 + zl wyrwac niz placic za pseudo nowa konsole, ktora rownie dobrze moze byc po roznych przejsciach. Teraz to sobie w brode pluje, ze nie kupilem wczesniej jak bylo tego wiecej.

Edytowane przez decoyed

Opublikowano

Problem z MG dochodzi taki, ze bralbym jak cos ze sklepu internetowego nie stacjonarnie. Fragment opisu sprzedawanej konsoli z aukcji : "Konsola fabrycznie nowa! Konsola w oryginalnym opakowaniu po zestawie z grami." Czyli, ze co? Otworzyli sobie pudlo z konsola bo tak, gry z zestawu opylaja osobno? 

No krwa jak pisza, ze nowa to powinna byc nieotwierana i niemacana przez stado ludzi. MG odpada. Juz wolalbym uzywke za 600 + zl wyrwac niz placic za pseudo nowa konsole, ktora rownie dobrze moze byc po roznych przejsciach. Teraz to sobie w brode pluje, ze nie kupilem wczesniej jak bylo tego wiecej.

Konsole i Gry to dobry sklep, złych cen też nie mają.

Opublikowano

Wlasnie na KiG najchetniej bym wzial ale zostaly im same nedzne zestawy. Xeno juz mam wiec ten zestaw odpada a doplacac do bundla z Mario Maker nie bede. Sama gra o ile mnie interesuje to nie jest warta wydania duzo wiecej za konsole. Ponarzekalem ale nie obejdzie sie chyba bez uzbrojenia w cierpliwosc.

Opublikowano

Wlasnie na KiG najchetniej bym wzial ale zostaly im same nedzne zestawy. Xeno juz mam wiec ten zestaw odpada a doplacac do bundla z Mario Maker nie bede. Sama gra o ile mnie interesuje to nie jest warta wydania duzo wiecej za konsole. Ponarzekalem ale nie obejdzie sie chyba bez uzbrojenia w cierpliwosc.

Jest jeszcze bundle Mario Karto + Splatoon + NSMB + Luigi