Skocz do zawartości

Dexter sezon 6

Featured Replies

Opublikowano

Debra musi się wreszcie dowiedzieć. Wtedy z wielkim zaciekawieniem czekałbym na siódmy sezon. Nie widzę żadnego lepszego cliffhangera.

• Odpowiedzi 171
  • Wyświetleń 39,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gó/wno i sr/aczka. Tragiczny poziom piątego sezonu podtrzymany. Pierwsza scena i od razu cudowny zbieg okoliczości. Na pewno w Miami jeździ tylko jedna karetka z dwoma złymi panami, na których akurat

• Ha. Mam nadzieje ze Rudy na stale zastapi Harry'ego (bo chyba to sie wlasnie stalo).   btw   http://www.youtube.com/watch?v=6bSteh4nHEo

• najbardziej mnie ciekawi jak sam się pier.dolnął łopatą w ryj

Opublikowano

Jak odpowiednio to rozegrają i napiszą to może być mega.

Pora odświeżyć formułę, np z takimi rzeczami o których pisze wyżej Dahaka. Albo i coś jeszcze innego, tylko żeby nam wszystkim szczęki odpadły.

A za 15 lat mogą zrobić serial 'Harrison' :i_am_so_happy:

Opublikowano

moze chociaz bedzie beka jak z 4 sezonu prison break

Opublikowano

liczę, że w 8 sezonie pojawi się robo-doakes

Opublikowano

tylko żeby nam wszystkim szczęki odpadły.

Chyba sam w to nie wierzysz

Wierzę, pamiętam jak mi szczena odpadła w 4ym sezonie, a trzeci był taki se.

Opublikowano

Michael Ausiello z TVLine o nowym odcinku Dextera: ''Lame (...) The show spent two months building to a twist everyone saw coming. Worst episode of what has been the worst season so far''

Mocne słowa.

Opublikowano

Nie mam slow. Glupie przygody Angela i Quinna to juz jedyna czesc serialu ktora da sie ogladac.

Opublikowano

Dobry odcinek, zaskakujący twist. Teraz wszyscy bedą pisać że się tego spodziewali.

Opublikowano

Tak, pare stron temu. Nie wiem jak to moglo kogos zaskoczyc.

Opublikowano

O BOŻE NIESAMOWITE ZAKOŃCZENIE KTO BY SIĘ SPODZIEWAŁ

Opublikowano

Mam nadzieję, że skoro to wyszło na jaw to nie będzie już zatroskanej miny Hanks'a, której miałem serdecznie dosyć.

Opublikowano

Bo on nie był raczej świadom tego co robi. Dla mnie sceną kluczem było gdy Gellar kazał mu 'come to me', wtedy coś jakby pogodził się z tym, że Dark Passenger jest jego nieodłączną częścią.

Przynajmniej ja to tak odebrałem.

Obvious cliffhanger is obvious, ale odcinek i tak był dobry.

Opublikowano

najbardziej mnie ciekawi jak sam się pier.dolnął łopatą w ryj

Opublikowano

hit odcinka-Dexter pokminil, ze Geller spier.dolil.l ta dziura w podlodze a pozniej telepatycznie zastawil ja stolem :sorcerer:

japier.dole ten serial to dno

Opublikowano

Louis glownym antagonista nastepnego sezonu <rotfl>

Opublikowano

najbardziej mnie ciekawi jak sam się pier.dolnął łopatą w ryj

:D:sorcerer:

Każdy ma swojego Tylera Durdena :)

Nice!

Odnośnie Dexa, panowie, też zauważyłem wcześniej, jak niektórzy z Was co może być z Hanksem i jego główką, ale tak odnośnie tego cliffhangera... Pamiętajcie o jednej zasadzie - nie oceniać Dextera przed ostatnimi sekundami sezonu. Pamiętacie S04 i końcówkę? Na pewno.

Opublikowano

jedna scena na końcu sezonu nie rekompensuje 12 odcinków głupot i rozterek sercowych quinna

Opublikowano

sezon sie juz skonczyl? piaty przemeczylem jakos, chociaz uwazam, ze byl gowniany do bolu. 6 lepszy? warto?

Opublikowano

Mniej wiecej taki sam poziom gow,nianosci.