Opublikowano 18 listopada 201113 l Debra musi się wreszcie dowiedzieć. Wtedy z wielkim zaciekawieniem czekałbym na siódmy sezon. Nie widzę żadnego lepszego cliffhangera.
Opublikowano 19 listopada 201113 l Jak odpowiednio to rozegrają i napiszą to może być mega. Pora odświeżyć formułę, np z takimi rzeczami o których pisze wyżej Dahaka. Albo i coś jeszcze innego, tylko żeby nam wszystkim szczęki odpadły. A za 15 lat mogą zrobić serial 'Harrison'
Opublikowano 19 listopada 201113 l tylko żeby nam wszystkim szczęki odpadły. Chyba sam w to nie wierzysz
Opublikowano 20 listopada 201113 l tylko żeby nam wszystkim szczęki odpadły. Chyba sam w to nie wierzysz Wierzę, pamiętam jak mi szczena odpadła w 4ym sezonie, a trzeci był taki se.
Opublikowano 28 listopada 201113 l Michael Ausiello z TVLine o nowym odcinku Dextera: ''Lame (...) The show spent two months building to a twist everyone saw coming. Worst episode of what has been the worst season so far'' Mocne słowa.
Opublikowano 28 listopada 201113 l Nie mam slow. Glupie przygody Angela i Quinna to juz jedyna czesc serialu ktora da sie ogladac.
Opublikowano 28 listopada 201113 l Dobry odcinek, zaskakujący twist. Teraz wszyscy bedą pisać że się tego spodziewali.
Opublikowano 28 listopada 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=-Q5fSss6KOU "hello, whore" is a new "shup up, cunt"
Opublikowano 28 listopada 201113 l Mam nadzieję, że skoro to wyszło na jaw to nie będzie już zatroskanej miny Hanks'a, której miałem serdecznie dosyć.
Opublikowano 28 listopada 201113 l Bo on nie był raczej świadom tego co robi. Dla mnie sceną kluczem było gdy Gellar kazał mu 'come to me', wtedy coś jakby pogodził się z tym, że Dark Passenger jest jego nieodłączną częścią. Przynajmniej ja to tak odebrałem. Obvious cliffhanger is obvious, ale odcinek i tak był dobry.
Opublikowano 29 listopada 201113 l hit odcinka-Dexter pokminil, ze Geller spier.dolil.l ta dziura w podlodze a pozniej telepatycznie zastawil ja stolem japier.dole ten serial to dno
Opublikowano 29 listopada 201113 l najbardziej mnie ciekawi jak sam się pier.dolnął łopatą w ryj Każdy ma swojego Tylera Durdena Nice! Odnośnie Dexa, panowie, też zauważyłem wcześniej, jak niektórzy z Was co może być z Hanksem i jego główką, ale tak odnośnie tego cliffhangera... Pamiętajcie o jednej zasadzie - nie oceniać Dextera przed ostatnimi sekundami sezonu. Pamiętacie S04 i końcówkę? Na pewno.
Opublikowano 29 listopada 201113 l jedna scena na końcu sezonu nie rekompensuje 12 odcinków głupot i rozterek sercowych quinna
Opublikowano 30 listopada 201113 l sezon sie juz skonczyl? piaty przemeczylem jakos, chociaz uwazam, ze byl gowniany do bolu. 6 lepszy? warto?