Don_Pedro 5 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 http://niezgrani.pl/2011/05/12/sa-juz-pierwsze-obrazki-ze-starhawka/ No nie powiem, ladnie to wyglada, skok od czasu Warhawk widac golym okiem. Szkoda tylko, ze nie jara mnie ta gierka, ale z pewnoscia bede bacznie obserwowal wszystkie doniesienia na jej temat. Tak czy siak przywitajmy STARHAWK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=zb1Ee7awZes Dwa gify z transformacji: Będę musiał mieć tą grę na oku Edytowane 13 Maja 2011 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 W moim przypadku zero emocji. Wygląda na taki miks transformersów, red faction i crackdown. Najlepiej niech przed premierą demo wypuszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Nowe informacje. http://www.ps3site.pl/wysyp-informacji-o-starhawk/72151/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Jakoś mnie nie grzeje ten tytuł. Liczyłem n całkowicie coś innego. Widac przynajmniej, że twórcy kładą też duży aspekt na kampanię singlową. To akurat na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Odkopię trochę Capture The Flag: http://www.youtube.com/watch?v=XtV0Pqv7PSI&feature=player_embedded http://blog.eu.plays...layer-goodness/ Mała rozpierducha jest Edytowane 1 Czerwca 2011 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Jakoś mnie nie grzeje ten tytuł. Liczyłem n całkowicie coś innego. Widac przynajmniej, że twórcy kładą też duży aspekt na kampanię singlową. To akurat na plus. Jak to co piszesz niby ma się do tego, że sami zapowiedzieli kampanię na 5-7h Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 MW też miało kampanie na 5h, a wszyscy się spuszczali jaka to za(pipi)ista nie jest. Może twórcom Starhawka też się ta sztuka uda, kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Kampania w Starhawk to raczej będzie tylko takie wprowadzenie do multi. Nie liczyłbym na jakieś fajerwerki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 (edytowane) MW też miało kampanie na 5h, a wszyscy się spuszczali jaka to za(pipi)ista nie jest. Może twórcom Starhawka też się ta sztuka uda, kto wie. Mi tylko chodzi o to, że jak można pisać, że developer kładzie DUŻY nacisk na kampanię dla jednego gracza skoro sam zapowiada, że będzie się zaliczała do tych krótszych jakie są na rynku Edytowane 2 Czerwca 2011 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Wiesz, po zlukaniu pierwszegp trailera gdzie pokazana była tylko kampania takie po protu odniosłem wrażenie. W koncu warhawk to było tylko multi. Teraz po przeczytaniu zapowiedzi w psxe wiem, że kampania będzie jednak tylko dodatkiem do multi i przy okazji większość misji będzie w stylu tower defence. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wywiad z twórcą gry, oraz fragmenty misji z singla: Ciekawe jest to wplątanie elementów strategii do strzelanki Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Na Gamescom zobaczymy kosmiczne batalie w Starhawk Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nie wiem czy jestem w mniejszości ale temat nie odżył więc pewnie;) Dostałem zaproszenie do private bety Starhawka. Jako, ze grałem w poprzednika, w jedną z pierwszych napierdalanek online na PS3 mam pewien sentyment do tamtego tytułu. Obecnie Starhawk wygląda jak gra z PS2 w HD. Mało osób na serwerach, gra przyjemności nie dostarcza zbyt dużo. Klimaty Sci-Fi jakoś mi nie odpowiadają, animacja skokowa, klimatu 0.00001%. W tym stadium gra do wydania na PSN bez perspektyw na sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 po ograniu dema nasuwa mi sie tylko jedno stwierdzenie, po kilku latach grania w WH dalej przy nim pozostane jak dla mnie SH to totalna padaka (głownie latanie samolotem/mechem co było lwia przyjemnoscia w WH). Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Beta dla wszystkich. Zapowiada się obiecująco. http://www.ps3site.pl/betatesty-starhawk-czas-zaczac/97328#more-97328 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Co z tą betą? Voucher przychodzi na maila? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 "UNCHARTED 3 guys, you will receive an email on how to access the beta. In order to get this email you’ll have had to redeemed your Online Network Pass found inside the boxed copy and made sure you’ve opted into receiving marketing emails." http://blog.eu.playstation.com/2012/01/17/starhawk-public-beta/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Premiera gry - 8 maja http://www.gram.pl/news_8AjhJ,m0_Znamy_oficjalna_date_premiery_gry_Starhawk_Sony_rozpoczyna_publiczna_bete.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Daty bety: 18 stycznia- Dla Psn+ 1 lutego- u3 22 lutego- reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Warhawk był świetny - super duże mapy jak na tamte czasy na konsoli, latadła, jeepy i prosta rozgrywka naprawdę dawały kopa w jaja. tutja martwi mnie fakt, że tytuł ma single (warhawk był tylko multi i na ten tryb stawiano wszystkie siły). boli kwadratory gameplay - warhawkowi z racji wieku można wybaczyć, ale dziś w dobie animacji z BF3 takie akcje nie mają miejsca. Fajnie wyglądają pojazdy cieszy mnie klimat unreal tournament - a moment jak koleś biegnie z czerwoną flagą na plecach to definicja fanu sieciowego i budzą się wspomnienia dwóch wież z UT na kompie (ktoś pamięta jak się nazywała ta mapa?). Ciekaw jestem czy przegną pałkę z polami siłowymi, boostami i killstreakami biorąc na wzór CODa - momentami tak to wygląda. o chaos niestety tu będzie nietrudno kiedy można być transformersem i latać i biegać kiedy się chce. mimo wszystko przez sentyment do warhawka chętnie obadam Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 cholera, czym więcej czytam o tej grze tym bardziej jaram się nią. Tego typu rozgrywka z stawianiem budowli daje ogromne możliwości, tylko szkoda, że nie jest ona wystarczająco promowana bo ludzie idąc do sklepu kupią inne gry z 3jką na końcu, gdyż widzieli jej reklamę w tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 pierwsze wrażenia? bardzo pozytywne, nie licząc chaosu na serwerach gra zalatuje klimatem UT, animacja jest i ladna i szybka. bronie wydaja się jakies takie... bez (pipi)nięcia ludki przyjmuja chyba 3-4 strały z snajperki na klatę. mapki? raczej proste i mało rozgarnięte (widziałem dwie) ale z potencjałem do zabawy w "strategiczne ataki". budowanie fortyfikacji i "garaży" tez całkiem dobrze rozwiązano. na ta chwile jestem zadowolony - do pełnej oceny bety musze jednak więcej pograc Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 (edytowane) podobno jest taka akcja, że posiadacze uncharted 3 dostaną dostęp do bety Starhawk ? kiedy to się dostanie ? czym dłużej gram w multi U3, tym bardziej je doceniam, a te nowe mapki naprawdę są aż tak dobre ? bo wszyscy je wychwalają i nie wiem czy brac czy nie ? wcześniej myślałem, że nie będe dużo grać w U3 a jednak mnie przyciągnął i to mocno do trybu multi. Edytowane 1 Lutego 2012 przez TakeshiX Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Bete Starhawk'a dostaniemy chyba jutro poprzez kod na maila. A nowe mapki (4 szt.) dobre, niby są to te same co w U2 ale "odświeżone" wyglądają za(pipi)iście Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi