Skocz do zawartości

Uncharted: Golden Abyss

Featured Replies

• Odpowiedzi 242
  • Wyświetleń 49,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ściągnąłem demo uncharted i muszę powiedzieć, że graficznie gra wygląda ubogo. Mogę powiedzieć nawet więcej: topowe tytuły na ps2 wygladają o wiele lepiej. To było tylko demo i nie zacheciło mnie do z

• Zignorujcie to. Nie ma sensu

• jeju jak ta gra robi ! Ze ja dopiero teraz odkrywam ta konsolke... Ta czesc już mogę spokojnie postawić przed 3ka, a dopiero w polowie gry jestem.

Opublikowano

bardziej na konsole... kupno tej gry to bedzie w pewnym sensie następstwo kupna ngp ;]

Opublikowano

Unchated nieważne na jakiem platformie. Po zobaczeniu screenów zawsze to samo: ja pier.dole :mellow:

Opublikowano

ja tam niczego sie nie spodziewam po tej gierce. zobaczymy po premierze czy czyms zaskoczy. teraz to tylko uncharted1 na małym ekranie

Opublikowano

ja tam niczego sie nie spodziewam po tej gierce. zobaczymy po premierze czy czyms zaskoczy. teraz to tylko uncharted1 na małym ekranie

Po czym wnosisz?

Przecież to zupełnie nowa gra, na dodatek od innego studia :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

to była prznosnia odnośnie tego co pokazuja na screenach...

nic nowego, tylko jakas dzungla, ruiny i najemnicy do ubicia.

Opublikowano

o ile o warstwę techniczną się nie martwię bo nowa konsolka ma mega moc to o resztę już jak najbardziej...zobaczymy czy inne studio udźwignie ciężar dzieł ND z dużych konsol

Opublikowano

Gameplay fajny, chociaż nie pokusili się o jakieś wypasione skrypty, tylko pokazali bardziej samą funkcjonalność konsoli (ekran dotykowy).

Opublikowano

ja tam sie jaram, ale glownie przez to ze nie mam ps3 a uncharted mi sie strasznie podoba :) ostanio myslalem czy by nie kupic ps3 tylko dla tej serii hehe ale sie raczej wstrzymam bo psv biore od kopa :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trailer kapitalny, ciekawe czy lokacje będą bardziej zróżnicowane, czy skupi się głównie na dżungli.

Opublikowano

No właśnie k*rwa, po przeczytaniu posta Alexa sobie przypomniałem o multi. Czemu na flagowej produkcji go nie ma? Vita już na starcie jest za słaba, żeby obsłużyć tak kluczową rozgrywkę? :verymad:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ale to wygląda :woot:. Ciekawi mnie, czy będzie więcej eksploracji i elementów zręcznościowych tak jak to obecnie pokazują, zdecydowanie takie proporcje mi odpowiadają. Strzelanie to w ogóle w tym momencie nie jest jeszcze dopracowane i mam nadzieję, że to poprawią.

Opublikowano

Ale to wygląda :woot:. Ciekawi mnie, czy będzie więcej eksploracji i elementów zręcznościowych tak jak to obecnie pokazują, zdecydowanie takie proporcje mi odpowiadają. Strzelanie to w ogóle w tym momencie nie jest jeszcze dopracowane i mam nadzieję, że to poprawią.

już dawno dali info, że tak właśnie będzie

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na japońskim PS Store można już kupić grę, cena o ile dobrze pamiętam to 4.980¥ i zajmuje 2777 MB.

• 1 miesiąc temu...