Skocz do zawartości

E3 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

I pomyslec, ze krytykowalem konfe Microsoftu...

To byla absolutna tragedia. Najgorsza konferencja Sony jaka pamietam (a ogladam od 2005 roku). Porazka. Wstyd. Gdzie trailer GTA V?

Ide spac.

• Odpowiedzi 803
  • Wyświetleń 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna rzecz, nie rozumiem na (pipi) stado sonytrolli nie zainteresowanych ani Xboxem ani tymbardizej Kinectem włazi na czata i trolluje przez całą długość konfy? Srsly to żałosne jest, więcej mi się n

• Za rok prezentacja kabli.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Ja czekam na coś takiego czego nikt się nie spodziewał i na ten temat nawet plotek nie było, a ktoś to ogłosi   Dla fanów Top Gear (chyba nie znam się):  

Opublikowano

MS E3 2010 <<< MS e3 2011

Sony E3 2010 >>> Sony E3 2011

Zdeka bieda, największa beka z wrzucania staroci na blureja i ekskluzywnych 2 aut do NFS ;]

Za to DUst 514 - kolejna gra w którą nikt nie będzie grał po miesiącu.

Za to trailer U3 bardzo fajny.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Plusem Vity jest na pewno cena. Natomiast martwi mnie to, że z tego co zapowiedziano większość to porty z ps3 :(.

Opublikowano

na PS Vita zapowiedzieli lepsze gry niż na X360, microsoft dał ciała kompletnie w tym roku

nadal nie powiedzieli ile ramu bedzie miec czy cos przespalem?

Opublikowano

konferencja znacznie gorsza od MS, dwa nowe exy ps3 Star Trek i Dust :lol: nawet u3 nie zrobił wrażenia ale trailer fajny

Opublikowano

PSV powinno być w Europie za 200 ojro, trochę dupa, ale cena mieści się w moich wcześniejszych założeniach czyli 1000-1200zł.

Idę spać.

PS: Najbardziej na tej konferencji podobały mi się pokazy MNR i LBP na PSV, a o dziwo nie jestem jakimś wielkim fanem tego typu gierek :)

Opublikowano

konferencja znacznie gorsza od MS, dwa nowe exy ps3 Star Trek i Dust :lol: nawet u3 nie zrobił wrażenia ale trailer fajny

obydwie były ch.ujowe to fakt te z zeszłego roku 8 razy lepsze a 2 lata temu 64 :X

Opublikowano

Jak można "chwalić się" lepszą wersją Infinite w kontekście wrzucenia na tą samą płytkę czteroletniego Bioshocka? To już nawet rok temu Sony miało ciekawsze dodatki do gier multiplatformowych.

OStatni raz tak zmarnowałem czas podczas VGA 2010 w grudniu.

Opublikowano

obydwie były ch.ujowe to fakt te z zeszłego roku 8 razy lepsze a 2 lata temu 64 :X

MS E3 2009>>>>>2011>>>>>2010

Sony E3 2009>>>>>2010>>>>>2011

Opublikowano

Obydwie konfy siebie warte:

na plus u Sony U3 i Sly4 a kompletny fail to trailer Infamousa 2 - litości (trailer gry która ma premierę teraz :o). Brak Agenta, TLG, TM fail i gdzie (pipi)a niby ten GoW4. Albo gdzie jakaś nowa, konkretna multiplatforma wcześniej niepokazywana jak TR i MW3 u M$ ;/

na plus u Microsoftu TR i MW3 na minus cała reszta heh

Pierwszy raz liczę na N, walić to mam nadzieję, że Wii2 rozwali wraz z grami. I niech tam padnie zapowiedź GTAV, a co!

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Wstaję (pipi)a. Włączam PPE, a tam... w sumie nic. No to mnie Sony zaskoczyło :P

Opublikowano

jak nintendo nie da rady to najgorsze e3 w historii będzie, narazie dochodze do wniosku opchniecia swoich dwóch konsol w 2012 i kupienia pudełka ninny :potter: DO TEGO MNIE DOPROWADZACIE!

Opublikowano

Wg mnie konfa Sony i brak jakiegokolwiek szokera od firmy która ma pierdylion studiów zewnętrznych + konfa M$ pokazuje jedno...za rok na E3 przywitamy zapowiedzi nowych konsol z premierą w okolicach 2012/2013. Tym bardziej,że na obu konferencjach na palcach jednej ręki policzymy tytuły z premierami w 2012 roku.

Trzeba się chyba powoli zacząć godzić z tym,że to będzie ostatnia tak dobra końcówka roku dla tej generacji

Opublikowano

Ale co Ty gadasz. Przecież jest masa multiplatform, które nosem wciągają większość ex'ów Sony i M$. Nikt normalny nie będzie się jarał grami tylko dlatego, że są ex'ami. Będzie w co grać i pewnie tak samo jak w tym roku człowiek nie będzie wiedział za co się złapać.

I mówię wam, że M$ nie wypuści nowej konsoli do końca 2015 roku.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mogli by wydać zremasterowaną Halo 3.

Obie konferencje słabe, na obu prawie przysnąłem. Trochę szkoda, bo mogłem w tym czasie porobić wiele innych, ciekawszych rzeczy. Zamiast show, była letnia zupa. Sony może nie pokazało pazura, ale paznokieć. MS paznkocie sobie poobcinał. Tylko ten "telewizor-playstation" o ile dobrze zrozumiałem, będzie wyświetlał różny obraz dla różnych graczy, dzięki czemu będzie możliwe granie w tą samą grę z dwóch różnych perspektyw na tym samym telewizorze. Kapitalne. Może coop na żywo znowu wróci do łask i zamiast odłączania komuś pada od mutli-tapa, będzie ściąganie okularów ;)

No i PSV, które w pełni ustatysfakcjonuje graczy core'owych i przynajmniej będzie dobrze supportowane w Polsce. I będzie miało gry. Co ja mówię, GRY.

Opublikowano

E3 jest jak wesele, duza impreza kupe kasy władowane, ale na miejscu okazuje sie ze to wesele dwóch homoseksualistów. niby fajnie ale to nadal ślub gejów, szuka sie plusów w całym tym wydarzeniu, ale niestety, trzeba sie zadowolic widokiem macających się pijanych lesbijek. wniosek: nieporucham. tak samo jak nie pogram w nastepnym roku :potter: heheheh

Opublikowano

Mendrek: Gadaj co chcesz. M$ przynajmniej zapowiedział Halo 4, którego nikt na X360 nie spodziewał. Mają przynajmniej jedną megatonę na 2012, a Ty będziesz czekał na TGS w nadziei, że pozwolą Ci w 2012 pogłaskać gryfa :teehee:

Oczywiście teraz wszyscy zaczną widzieć plusy konfy Sony w postaci NGP zapominając o PS3 no bo trzeba jakoś Sony>M$ uzasadnić :P

Szkoda, że nie zapowiedzieli czegoś nowego z God of War bo liczyłem na wywrócenie świata wściekłego łysola do góry nogami. Kratos vs Jezus :potter:

Opublikowano

Przynajmniej oglądając konferencje Sony nie miałem uczucia zażenowania jak w przypadku Microsoftu.

Każda z konferencji miała grube momenty:

- Microsoft - gameplay Gearsów 3,

- Ubisoft - gameplay nowego Assassyna,

- EA - gameplay Battlefield 3 (tak, wiem, że to tylko PC ale wygląda obłędnie),

- Sony - gameplay z Uncharted 3 i PS Vita.

Grube też były gameplaye z: Tomb Raidera, nowego Modern Warfare i Batmana.

Zobaczymy co dziś pokaże Nintendo.

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

Przynajmniej oglądając konferencje Sony nie miałem uczucia zażenowania jak w przypadku Microsoftu.

No ja to podobnie odczułem, może tak:

"M$ się zbłaznił a Sony nie popisało"

1.Ubi

2.Sony/EA

3.M$

Sam nie wierzę, że Ubi dało najlepszą konfe jak na razie.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Oby ta posucha w zapowiedziach na 2012 była znakiem nadejścia nowej generacji.

Oby nie...

Opublikowano

M$ się zbłaźnił ? Nie wiem czym. Tym, że po roku w końcu uderza porządnym supportem w Kinecta na różnych polach i załatwia obsługę kamery w najróżniejszych produkcjach ? Mnie tam Kinect nie jara i nie mogłem patrzeć na tych ludzi prezentujących Kinecta, ale M$ ma także wobec nich bardzo świeże zobowiązania i nikt mi nie powie, że zbłaźnili się pokazując chociażby Kinect Sports 2 i Dance Central 2 - sequele produkcji, które już zakupiło ponad 5 mln ludzi.

Zbłaźnili to się wszyscy ci posiadacze PS3 co srali na M$ przez ostatni rok, a sami teraz wedle ich pokrętnej logiki zostali w ciemnej d@pie, bo jak ważne są tylko kozackie exy to ciekaw jestem w co będą grali w przyszłym roku :)

Ja tam zdania nie zmieniam, tak jak pisałem przez cały poprzedni rok tak i teraz będę pisał, że na obu konsolach będzie od zatrzęsienia dobrych tytułów bez względu na to ile z nich będzie ex'ami, ale niektórzy powinni się nad sobą porządnie zastanowić, heh.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.