Opublikowano 7 kwietnia 20232 l Dlaczego gdy zobaczyłem że zdrowy coś odpisał to wiedziałem co to będzie?
Opublikowano 7 kwietnia 20232 l 7 minut temu, drozdu7 napisał: Dlaczego gdy zobaczyłem że zdrowy coś odpisał to wiedziałem co to będzie? To zgadnij teraz bez zaglądania w spoiler Sherlocku! Spoiler
Opublikowano 7 kwietnia 20232 l No akurat Soul Blade pojawiał się pewnie tu wielokrotnie, bo to klasyka i dla wielu pewnie najlepsza wejściówka. Mi bez jakiegoś głębszego zastanowienia do głowy odrazu przychodzi pierwszy Silent Hill, cudo Edit: pojebalem trailery z intrami xdd Edytowane 7 kwietnia 20232 l przez drozdu7
Opublikowano 25 września 202425 wrz Lubiłem tę grę, jaka by ona nie była. Materiały promocyjne też miała fajne.
Opublikowano 21 listopada 202421 lis Nie przepadam za wyścigami, kompletnie nie interesuję się samochodami, Gran Turismo 3 mnie szybko znudziło, a mimo to pamiętam poniższy zwiastun i pomniejsze materiały reklamowe gry mnie swego czasu zafascynowały. Wtedy wyglądało to mega realistycznie. Koniec końców w grę nie grałem, ale muzyczkę sobie nucę do dziś.
Opublikowano 22 listopada 202422 lis Trailer miałem na płycie z jakiegoś magazynu, pewnie z oficjalnego PlayStation bo niby skąd. Obejrzany setkę razy, nawet teraz wracam do niego. Ta grafika, świat, bohaterowie no i gra twórców kultowego już Crasha, po zakupie tego sztosa dostałem to czego oczekiwałem po tym trailerze