Opublikowano 28 października 201014 l Ceny biletów na mecz reprezentacji Polski z WKS 17 listopada wynoszą: 20, 30, 40 i 60 zł Tanio, w Krakowie na meczu z Australia bylo dwa razy drozej. Ktos wie, czy Drogba i reszta ekipy przyjada na ten mecz?
Opublikowano 28 października 201014 l Sorry Zajcik, długi dzień. Tak wcześnie nikt nie potwierdzi obecności najwiekszych gwiazd WKS-u, ale Chelsea chyba puści i Kalou i Didiera, tak myślę.
Opublikowano 28 października 201014 l Ceny biletów na mecz reprezentacji Polski z WKS 17 listopada wynoszą: 20, 30, 40 i 60 zł Tanio, w Krakowie na meczu z Australia bylo dwa razy drozej. Ktos wie, czy Drogba i reszta ekipy przyjada na ten mecz? Bilety tańsze niż na ligę
Opublikowano 28 października 201014 l Jak oficjalny termin Fifa to pewnie przyjada, chyba ze jak Togo przyjedzie jakas lewa reprezentacja :potter:
Opublikowano 29 października 201014 l http://sport.onet.pl/pilka-nozna/reprezentacja/ps-kolejna-afera-alkoholowa-gwiazdorzy-kadry-na-wy,1,3761360,wiadomosc.html - Zaś Artur popił.. Tym razem z kapitanem Żewłakowem.
Opublikowano 29 października 201014 l Niech wypier.dalają! Nie chodzi o to czy pili wina lampke czy beczkę wódki- trener powiedział NIE kur.wa a le cfffaniaczki , które leciały RAZEM z nim samolotem postannowiły po swojemu i wino otworzyły... albo to alkoholizm , może buta albo po prostu głupota. Zewłakow bez tego nadaje sie do wylotu, bez Gangstera też sie obejdziemy (jest chocby Fabianski) tak, ze...wypier.dalać
Opublikowano 29 października 201014 l O dokładnie tak jak mówisz Orsonie. Boruc to już normalnie recydywa.
Opublikowano 29 października 201014 l Pewnie Artur pluje sobie teraz w brodę, w kontekście wyrzucenia z kadry.
Opublikowano 29 października 201014 l Pare kolejnych informacji od rzeczniczki (j)PZPN -Znamy kolejnego przeciwnika reprezentacji Polski. 10.12 w Turcji zagramy ze Słowacją -Sprzedaż biletów na mecz z WKS ruszy już 5 listopada
Opublikowano 2 listopada 201014 l Kto ma nSport niech oglada o 19, chyba beda niezle jaja http://michalpol.blox.pl/2010/11/Boruc-idzie-na-wojne-ze-Smuda.html
Opublikowano 14 listopada 201014 l Bilety na WKS kupione, alko już się mrozi, będzie srogo Srogo będzie, to fakt. Przegramy z 3:0, więc będzie można utopić smutki.
Opublikowano 15 listopada 201014 l Bilety na WKS kupione, alko już się mrozi, będzie srogo Mnie tam ten mecz w ogóle nie rusza, mimo, iż na Bułgarskiej jest prawie co mecz, szkoda siana na reprezentację, grają beznadziejnie, na trybunach będzie pełno pikników i Januszy, no, jedyny aspekt może być ciekawy - wygwizdanie Smudy. No i jeszcze sławne jPZPN Edytowane 15 listopada 201014 l przez Kornelia
Opublikowano 15 listopada 201014 l Wszyscy mówią, że na mecz nie pójdą, a z kumplem stałem 2h za biletami. Ledwo, ledwo, ale udało się nabyć. Co do Januszy, to prawda. W kolejce ponad 50% to osoby, które mają małe pojęcie o tym, co się dzieje w dzisiejszej piłce nożnej. Edytowane 15 listopada 201014 l przez Mefi23
Opublikowano 15 listopada 201014 l Bilety na WKS kupione, alko już się mrozi, będzie srogo Mnie tam ten mecz w ogóle nie rusza, mimo, iż na Bułgarskiej jest prawie co mecz, szkoda siana na reprezentację, grają beznadziejnie, na trybunach będzie pełno pikników i Januszy, no, jedyny aspekt może być ciekawy - wygwizdanie Smudy. No i jeszcze sławne jPZPN Ja jeszcze nigdy na repie nie byłem, była opcja żeby kupić bilet na inną trybunę niż kocioł i przekonać się jak to jest siedzieć na (pipi)e cały mecz, ale Janki nas skutecznie odstraszają, więc tradycyjnie postoję i podrę ryja wraz z kilkoma przyjezdnym z podPoznańskich osad. Będzie grubo mam nadzieję. Kornik, to Ty ostatnio śpiewałaś "gdzie koziołki GODZĄ się"? XD
Opublikowano 16 listopada 201014 l Kornik, to Ty ostatnio śpiewałaś "gdzie koziołki GODZĄ się"? XD Haha, widzę, że masz mnie za Janusza nie, moja wersja jest zdecydowanie z "bodą" a zazwyczaj drę papę jak mnie sędzia wkurzy albo jak nasi naciskają, no albo jak strzelą kastę. Aż nie umiem sobie wyobrazić co zrobię jak Tshibamba strzeli bramę, chyba ściągnę górę i pokażę wszystkim klatę, ostatnio na trybunie była niezła szydera z niego, aż mi się trochę żal Murzynka zrobiło...
Opublikowano 16 listopada 201014 l Spoko. Nie będziesz musiała tego robić. Nie strzeli No Stona, to masz szanse obejrzeć Drogbę w akcji Piłkarze WKS to jedyny powód dla którego warto iść na ten mecz. Będzie gładkie 0-3 jak z Kamerunem.
Opublikowano 16 listopada 201014 l Nie (pipi), zniszczymy ich jak pięść bruce'a lee niszczy bambusową tyczkę! Kornik, nie no, ostatnio za nami jakieś 2 laski stały i krzyczały, że koziołki się godzą. Po lekkiej reprymendzie przez jedną zwrotkę było ok po czym ich myśli powróciły na swój dziwny tor Nyna też mi obiecywała machanie cyckami z IV i nic z tego nie było, więc w takie zapewnienia to ja już nie wierzę
Opublikowano 16 listopada 201014 l - Wytrzymajmy te trzy dni bez picia - taki apel wystosował piłkarz Polonii Warszawa Adrian Mierzejewski do swoich kolegów z kadry, na zgrupowaniu przed meczem z Wybrzeżem Kości Słoniowej, o czym informuje Super Express. Do booooojuuu Poooooslkooo oooo!
Opublikowano 16 listopada 201014 l SE to takie samo ścierwo jak Fuckt. Więc tego nawet nie warto czytać ani brać na poważnie co piszą.
Opublikowano 16 listopada 201014 l Nie wiem, kumpel kupował bilety, ja ich jeszcze na oczy nie widziałem. Widzieliśta maskotki euro2012? Uploaded with ImageShack.us