Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kiedy poprosili cię, żebyś po meczu wpadł do szatni i powiedział chłopakom coś miłego na pocieszenie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie jest źle, trzeba tylko Jasia Urbana wyjebać i może być lepiej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Figaro nie znasz się na pilce to mi tu nie dawaj klaunów, ale to forum jest toksyczne.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To samo się mówi o każdym trenerze od niemal ćwierćwiecza, jak tylko powinie mu się noga.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Pamiętam jeszcze niedawno zdziwienie że Urbana zwolnili w połowie sezonu w Górniku a takie świetne wyniki robił tym składem i ciągle pod górę (chyba coś koło 9 miejsca w tabeli). Po nim przyszedł Gasparik i z osłabionym składem zrobił PP i wicemistrzostwo. Od początku pisałem że to nie będzie jakiś duży postęp w stosunku do Probierza i wygląda na to że się nie pomyliłem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czubaka po bardzo dobrym sezonie nie wpuszcza, a zamiast tego jest KozłowskixD, no i Kamiński, może kiedyś trafi w bramkę, Roberto Carlos z Widzewa dał trochę tlenu Urbanowi.