Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Kek xD

Opublikowano

:reggie:

Ja rozumiem klasę rywala, ale gramy kurwa 11 na 10.

Opublikowano

Baraze ku.rwa xD

Opublikowano

No jak można tracić bramki z San Mariano, czy Andorą i chcieć jechać coś ugrać na mundialu xd

Opublikowano

Melek yebany jeden. No ale 1,5m i pol bramki pustej, brawo Arek.

2 minuty temu, krupek napisał:

No jak można tracić bramki z San Mariano, czy Andorą i chcieć jechać coś ugrać na mundialu xd

Mam wrazenie ze dla tej druzyny to sie liczy tylko tyle, zeby sie zakwalifikowali. Zreszta beda baraze takze ja bym nie dzielil skory na niedzwiedziu (nie tym komentatorze obej.sranym).

Opublikowano

Wyniki obronia Souse, ale jaki my pomysl na gre mamy na Andore? Masa wrzutek na chaos? 

Opublikowano
5 minut temu, Bartg napisał:

Krychowiak jak się probuje desperacko wykartkowac na ostatni mecz w grupie xD

:reggie:

Opublikowano

No udało się mu, w ogole nie bylo to z premedytacja, jeszcze go zmieniają od razu xd

Opublikowano

No serio, ten Krychowiak się naprawdę nie nadaje w obecnej formie. Zero pożytku z niego na boisku, często wręcz przeciwnie.

Opublikowano

W ogole jestem zniesmaczony ze Mati nie wymawia "Puziol", w koncu tak przywiazuje wage do nazw. Darek Szpakowski jednak lepszy mial warsztat.

Opublikowano

Jest Kapustka.

Opublikowano
4 minuty temu, Mejm napisał:

W ogole jestem zniesmaczony ze Mati nie wymawia "Puziol", w koncu tak przywiazuje wage do nazw. Darek Szpakowski jednak lepszy mial warsztat.

A ten z Andory jest Pujol.

Opublikowano

Nie, Darek sie nie myli.

Opublikowano

To pewnie nie wyjdą z grupy na MŚ, bekusz z Danii.

Opublikowano

I jak wyglada sytuacja po wczoraj? Mamy juz te baraze czy decydowac bedzie mecz z Wegrami?

Opublikowano

Byl juz tweet federacji Andorskiej ze tak jak w przypadku San Marino jestesmy ich ulubionym przeciwnikiem?

Opublikowano

Ciężko będzie o awans z taką obroną. Dodatkowo pod presją takie Szczęsne czy Krychy się wypalają. 

Co do Casha. To z 10 lat i dużo dużo więcej będzie takich w reprezentacji. Era poczęcia brajanków  od 2010 w UK.