Skocz do zawartości

gamescom 2011 - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

gamescom-2011-kolonia.png

gamescom 2011, Kolonia, 17-21.08

• Microsoft Play Day: 16 sierpnia, 12.30 – 15.30
  • Konferencja prasowa Electronic Arts: 16 sierpnia, 16.00 – 17.00
  • Konferencja prasowa Sony: 16 sierpnia, 19.00 – 20.00
  • Konferencja prasowa NCSoftu: 17 sierpnia, 9.15 – 10.00

P.S. Dla osób które się wybierają: 17.08 jest dniem dla prasy.

Edytowane przez MBeniek

• Odpowiedzi 250
  • Wyświetleń 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Żal mi ciebie.

• nic nie przebije hype-u przed konf. sony na E3 w tym roku, ile to pewnych nowych gier miało być a skończyło się na Kapitanie Spok   na GC obstawiam nowy pokaz i info o fm4, nową grę twórców heavy

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Ktoś musi to powiedzieć: PS3 HAS NO GAMEZZZZ !!!

Opublikowano

Nie ma się na co hypować.

Opublikowano

Znowu będzie hype, a potem znowu będzie fail :teehee:

nic nie przebije hype-u przed konf. sony na E3 w tym roku, ile to pewnych nowych gier miało być a skończyło się na Kapitanie Spok

na GC obstawiam nowy pokaz i info o fm4, nową grę twórców heavy rain, może obniżka cen konsol, dużo ps vita, kinecta i aktualnie zapowiedzianych gier, bez szaleństw.

Opublikowano

Zapomniałeś o Battlefieldzie :)

Opublikowano
  • Autor

nic nie przebije hype-u przed konf. sony na E3 w tym roku, ile to pewnych nowych gier miało być a skończyło się na Kapitanie Spok

A pamiętacie tą gadkę o masie tytułów HC na Kinecta :lol:

na GC obstawiam nowy pokaz i info o fm4, nową grę twórców heavy rain, może obniżka cen konsol, dużo ps vita, kinecta i aktualnie zapowiedzianych gier, bez szaleństw.

Plus jeszcze przynajmniej jedna, duża zapowiedź od EA (w końcu na przyszły rok mają na razie dwa tytuły). I fajnie jakby N podzieliło się ze światem jakie WiiU ma bebechy. Ale w sumie mi tak naprawdę wystarczy nowa gra od QuanticDream (więc mam nadzieję, że przynajmniej GC mnie nie rozczaruje).

@Stona, BF(3) został już zapowiedziany więc zalicza się do "aktualnie zapowiedzianych gier" :whistling:

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Wie ktoś, co trzeba mieć, żeby wbić się na dzień dla prasy?

Opublikowano

Tylko czekam na konferencję Rockstar. Może w końcu zapowiedzą to GTA.

Opublikowano

Wie ktoś, co trzeba mieć, żeby wbić się na dzień dla prasy?

Pewnie akredytację trzeba sobie załatwić.

Opublikowano
  • Autor

A i koniecznie chciałbym zobaczyć porządny gameplay (np. przejście jednej misji na kilka sposobów) z Dishonored, bo na papierze gra zapowiada się ciekawie, ale chciałbym widzieć jak to wszystko prezentuje się w ruchu. A jak nie gameplay/walkthrough, to przynajmniej trailer.

Opublikowano

Najbardziej liczę na God Of War 4, poza tym chcę zobaczyć coś nowego z Batmana. The Last Guardian i Resident Evil 6 to TGS.

Opublikowano

chcę RDR 2 :yes:

ale GTA v też przyjme z radością hehe

Opublikowano

A tak się zapytam - pokazali na gamescomie coś nowego i konkretnego rok temu?

Opublikowano

1. GTAV i/lub/ewentualnie nowa gra od R*.

2. GoW4.

3. Nowy gameplay/newsy z Bio: Infinite i Tomb Raider.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Tylko czekam na konferencję Rockstar. Może w końcu zapowiedzą to GTA.

Konferencja Rockstar? Będzie coś w ogóle takiego czy wymyślasz?

Opublikowano

2. GoW4.

+ COKOLWIEK z Uncharted 3. Scenka, gameplay, obojetnie.

+ Batman AC

Opublikowano

2. GoW4.

O to też by się przydało, ale biorąc pod uwagę premierę w 2012r to bardzo mało prawdopodobne. A jeśli chodzi o R* to standardowo najbardziej czekam na Bully 2.

Opublikowano
  • Autor

2. GoW4.

O to też by się przydało, ale biorąc pod uwagę premierę w 2012r to bardzo mało prawdopodobne.

Pewnie dostaniemy to samo co na E3 (no może z TR pokażą to co było na E3 za zamkniętymi drzwiami). Na GOW4 pewnie nie ma na co liczyć (taką bombę zostawią sobie na przyszły rok). A R* ... oni w ogóle będą na GC czy znowu się wypieli na kolejną imprezę branżową?

Opublikowano

Od Sony liczę na zapowiedz DLC do GT5, nowej gry Quantic Dream i konwersji Motorstorm Arctic Edge na ps3 :D

Coś nowego od Valve, gameplay z Max Pain 3 i Dishonored ,nowa TOCA.

No i przydała by się zapowiedz jakiegoś nowego Halo od M$ ;)

Opublikowano

Co do Rockstar na GS to jak zwykle nic nie wiadomo.

To znaczy Take2 potwierdziło swoją obecność, a jakieś niecałe 2 tygodnie temu. Rockstar zapytany czy będzie na GS (w newsach L.A. Noire) odpisało, że nic jeszcze na ten temat nie ogłaszali (naprawdę ;p).

Pewnie fejk:

rockstarhwarsrn.png

"Dużo" się mówi o oficjalnym pokazie/trailerze MP3 ale to też tylko bardziej "pierdy" niż potwierdzone konkrety. A mnie jeszcze odnośnie Take2 ciekawi co z Mafią 3, kiedyś pisali, że powstaje. Jakiś czas temu już po E3 czytałem, że zapowiedzą ją oficjalnie na GS. A ostatnie rewelacje raczej przeczą temu, główny scenarzysta, projektant Mafii odszedł od 2k wraz z ludźmi od dwóch Mafii. Założył nowe studio i robi jakiegoś rpg-a zresztą dzisiaj o nim powiedzieli.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

pokaza LA Noire na peceta i tyle. Po co sie (znowu) nastawiac na jakies cuda niewidy to ja nie rozumiem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.