Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Borderlands 2

Featured Replies

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 70
  • Wyświetleń 16,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kontynuacja doskonała ? na to wygląda po wbiciu 11 levelu. Ładniej, dynamiczniej, bardziej zróżnicowanie, ciekawiej tak po pierwszych 2-3godzinach z B2 mogę napisać, jedynie nie pasuje mi że po wgran

• A tak z ciekawosci co stanie sie jak zgine a nie bede mial kasy, bo za kazde odrodzenie sie placi, moze ktos wie?

• Ta gra tak ma, nic nie zrobisz. Trzeba zasuwac przez cały level.

Opublikowano

Najnowszy trailer

Jaram się jak Londyn w 1666

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ktos szykuje sie na zakup tuz po premierze i bylby chetny na wspolne przechodzenie ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

niby ja, zastanawiam się którą wersje brać czy x360/ps3 czy pc :(

Opublikowano

Jakby co to ja bede na PS3 :P Cosik mi sie wydaje, ze jak nie w premiere to pod koniec wrzesnia/poczatek sierpnia bede bral ;)

Opublikowano

Mini gierka reklamująca Borderlands 2: http://www.wubwub.eu/demake.php

@Orzeszek, na PC nie pograsz sobie na split-screenie jak wpadnie znajomy/kolega ;) , a co do PS3/360 to wybór prosty - na którym padzie lepiej ci się gra w fpsy.

Opublikowano

ktos szykuje sie na zakup tuz po premierze i bylby chetny na wspolne przechodzenie ?

Ja na bank kupuję na premierę, więc możemy razem pograć. Jedyneczka pochłonęła mi z 50h życia :)

Opublikowano

Ja grałem w jedynkę na PS3 i została splatynowana :)

edit:

Może ktoś jeszcze chce dołączyć do drużyny?

Edytowane przez Look4z

Opublikowano

jak co się piszę, biorę na premierę tylko ciężko u mnie będzie z ustawkami > różne godziny pracy.

Opublikowano

okej to biore na ps3. troche tak głupio w dziale nax360 pisac takie rzeczy :P

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej wziąć wersję na X'a bo:

1. Wygodniejszy pad

2. Lepsza platforma online

I żeby nie było - przez ponad 4 lata grałem na PS3 właśnie

Opublikowano

Bardzo fajny zwiastun, pokazujący najważniejsze zmiany względem jedynki.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzwonił kurier - jedzie do mnie z Borderlands 2 :D

Zapraszam na wspólne zwiedzanie pandory. Jakby co to zamierzam grać snajperem lub gunzerkerem :D

Opublikowano

Wbilem wczoraj 8lvl i czuc moc. Wszystko jest swietne, tylko w(pipi)iaja mnie dwie rzeczy: minimapka, ktora na splitscreenie na 32" TV jest bardzo mala przez co malo na niej widac i to, ze grajac w coopie, mimo posiadania pelnej ilosci amunicji dla danego rodzaju broni i tak mozemy ja dalej podnosic.

Opublikowano

i to, ze grajac w coopie, mimo posiadania pelnej ilosci amunicji dla danego rodzaju broni i tak mozemy ja dalej podnosic.

Serio cie to "w(pipi)ia" ? Zdajesz sobie chociaz sprawe z tego ze w tym momencie podnosisz ja za kumpla ? Dla mnie to swietny pomysl a nie w(pipi)iajaca rzecz ;).

Opublikowano

Nie wiedzialem, ze tak to dziala, wiec luz :) W jedynce, gdy mialem full amunicji nie moglem jej podnosic i dlatego grajac w dwojke myslelismy, ze to jakis bug czy cos.

Opublikowano

No giera konkretna trzeba przyznać ale czego innego można było się spodziewać:D

Opublikowano

ktoś chętny do wspólnej gry wieczorami w tygodniu ? tak 19 -23 . Niestety praca mi na więcej nie pozwala :) Od wtorku będę mógł codziennie te 3-4 h pograć. Weekendy odpadają bo mnie dziewczyna zabije :)

Opublikowano

kontynuacja doskonała ? na to wygląda po wbiciu 11 levelu.

Ładniej, dynamiczniej, bardziej zróżnicowanie, ciekawiej tak po pierwszych 2-3godzinach z B2 mogę napisać, jedynie nie pasuje mi że po wgraniu save'a nie pojawimy się przy ostatnim checkpoint'cie ale przy najbliższych stacjach do podróży po świecie co powoduje dobre kilka minut w plecy.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Swietna gra ale ogladajac gameplay innych na youtube stwierdzilem ze wole zagrac ta laska czy jak zaczne traz nowa gre to zapisze na wczesniejszych i jak by co nie bede mogl wrocic do starej postaci?

Opublikowano

Nie, mozesz zaczac nowa gre nowa postacia i potem w menu gry mozesz przeskakiwac pomiedzy nimi wedle widzi mi sie.

Opublikowano

Niezły comeback :)

2ito5mv.jpg