Opublikowano 1 sierpnia1 sie Co to się dzieje na rynku białek? Rok temu kupowałem 5kg za 99e z wysyłką teraz ceny są z kosmosu po 37e za kg białka serwatkowego dla porównania kurczaka kg piersi kupuje za 5.50e dobrej jakości. Przecież białko zawsze stosowało się jako tańszy zamiennik jedzenia a teraz cena jak z kosmosu. Tutaj też AI jest temu winne czy co się dzieje?
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Odlecieli no. 2 dni temu zrobiłem sobie koszyk na KFD, ale jeszcze nie finalizowałem bo myślałem, żeby jeszcze coś wrzućić. Cena bialka naturalnego 700g była po 79,79zł. Wczoraj wieczorem siadam sfinalizować - a tu już 88,88zł za białko. POKURWIŁO ICH. ale kurczaka sobie do owsianki nie skroję kurwa.
Opublikowano 3 września3 wrz To zahacza o absurd bo obecnie kupuje 10kg piersi z kury za 55e a 1kg białka w prochu 37.99e. Kiedyś białko żarłem na potęgę w prochu bo było najtańsze a nie ze względu na jakość gdyż uważam że jedzenie zawsze jest no.1. Teraz białko to luksus.
Opublikowano wtorek o 05:442 dni Robię 15 do nawet 20 km dziennie pn-pt na magazynie z obciążeniem w postaci obuwia bezpiecznego. Czy zalicza się to do tzw fit lajfstajlu? Jestem crossfitowym świrem?