Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Guild Wars 2 - Premiera 28.08.12

Serwer w Guild Wars 2 40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na ktorym serwerze grasz?

• Blacktide (nieoficialny PL serwer)
    • Fissure of Woe
      0
    • Searer's Rest
    • Ruins of Surnia
      0
    • Vabbi
      0
    • Piken Square
    • Underworld
    • Aurora Glade
    • Gunnar's Hold
    • Whiteside Ridge
    • Ring of Fire
      0
    • Gandara
    • Desolation
    • Far Shiverpeaks
    • SERWER US (podaj nazwe w poscie)
      0
    • SERWER FR (podaj nazwe w poscie)
      0
    • SERWER DE (podaj nazwe w poscie)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiejsze MMO mają imho inny problem. Leveling jest zbyt szybki wręcz.

Coś jak L2, że trwało to i trwało, albo Diablo 2. Zawsze masz jakiś cel przed sobą. Nie, że grasz 30 dni i masz max level. Potem tylko grind gearu w PvE i PvP i tyle.

(to taki ogólny rant, nie związany z GW2)

Edytowane przez Kazuun

• Odpowiedzi 953
  • Wyświetleń 83,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak jak prosiliscie. Dodalem ankiete. Jesli cos przeoczylem - dajcie znac . Zrobilem publiczna - widac, kto gdzie glosowal.

• http://youtu.be/PKPaR-vDXpk Krotki filmik, ktory udalo mi sie nagrac podczas dzisiejszego stress testu. Pokazuje powera jaki ma trebusz . Dostepne w 1080p aby ladnie wygladalo na full screenie. +L

• Jak ktoś chce triala (15-18.11), to pisać pmki z mejlami, mam 2 do rozdania.   e: poszły szyskie

Opublikowano
  • Autor

@Yangus: Pare stron wczesniej wrzucilem sporo filmikow z PvP.

Tutaj masz pare przypadkowych filmikow, ktore po prostu znalazlem. Pierwsze z brzegu z BWE2.

http://www.youtube.com/watch?v=XzMNOVpd0ds

http://www.youtube.com/watch?v=8VG952fcKAQ

Typowe 5v5 z randomami (taki hot join).

Zaluje, ze nie ma zadnych filmikow ze zorganizowanym 5v5, bo to by pokazalo prawdziwa sile tego trybu (masa frajdy i calkiem dobry balans).

Co do World v World... Castle Sieges... wielkie walki, masa frajdy. Na bank bardzo duzo czasu spedze w Mistsach :D. Poszukaj moich wczesniejszych postow odnosnie WvW w tym temacie.

W BWE2 dodali pare Skill Pointow i odrobine PvE do zrobienia przy okazji. Jest coraz lepiej i nawet osoby niezainteresowane PvP moga spokojnie dolaczyc do WvW i spedzic czas dobrze bawiac sie.

Opublikowano

Podoba mi sie ze w pvp kazdy lata z tym samym gear'em, ale zaluje ze przez to wszyscy muszą wygladac tak samo ( moze wprowadza jakas customizazje armorow i w tym trybie). A co do filmikow to juz sie ich naogladalem wczesniej, myslalem ze ktos sie podzieli wrazeniami z bety ;). Nie wiem jak wam, ale mi niektore ciosy wydaja sie bez "power'a"

Edit: Chcialbym zeby AN wrzucili system kustomizacji armora podobny do tego z DC universe, bo z tego co widze to w Gw mozna bedzie tylko kolor zmieniac.

Edytowane przez Yangus

Opublikowano

z tego co wiem to bedzie mozna przeniesc staty dobrego armora na ladny armor :P

no i bedzie duzo dodatkow za gemy czy kase w sklepie

Opublikowano
  • Autor

Tak jak wczesniej juz bylo mowione, bedzie taka mozliwosc - fajnieszy wyglad armorow. Jesli przyjrzysz sie filmikom to zobaczysz, ze niektorzy gracze mimo ze RED/BLUE team to maja troche odmienne stroje (mimo tej samej klasy).

I to mi sie wlasnie podoba... bede sobie unlockowac ciekawsze armory, a staty beda takie same (tzn bardzo podobne).

ps. Stress Test - 27 Czerwca.

Opublikowano

Tak z ciekawości zapytam, czy jest możliwość pogrania w betę w jakiś inny sposób niż kupienie swojej kopii gry? Wiadomo coś na temat public bety albo coś w tym stylu?

Kumpel raczej na bank kupuje grę, a ja nawet też bym pograł w jakieś mmo tylko same filmiki i suche opisy mnie nie przekonują...

Opublikowano
  • Autor

Niestety nie ma takiej mozliwosci na razie.

Wczesniej byla... raz, teraz juz nie.

Jesli kumpel kupuje na bank, to niech zrobi prepurchase i da ci wjazd na konto.

27go wieczorem stress test, wiec idealnie jak znalazl.

Opublikowano

@Rapek

A czy GW2 nie miało miec open bety po wszystkich tych closed weekendach?

Tak mi się coś kojarzy, choć mogę się mylić....

Opublikowano
  • Autor

Nic takiego Anet nie mowil. Maja tak duza baze testerow, ze watpie aby zrobili Open Bete.

Zwlaszcza, ze dalej data wydania to jedna wielka niewiadoma (poza faktem 2012 i plotkami wg planu wydawniczego NC jesien).

Opublikowano

Przewaznie gdy gralem w closed/open bety roznych MMO po 3-4 godzinach mi sie nie chcialo juz grac nawet jesli gra byla fajna,nie bylo poprostu sensu...GW 2 sprawilo ze czekam z utesknieniem na kazdy moment kiedy moge chociaz na chwile pobiegac po arenie i potestowac nowe rzeczy.

Ba,dla tej gry zmienilem kompa a wlasnie pracuje nad dzwiekiem pozycyjnym itp,gaming rig bedzie jak znalazl :)

Opublikowano

Ile musiałbym wydać na PCta, żeby to odpalić? Biorąc pod uwagę, że muszę go złożyć od zera, bo siedzę na Macu ;)

Opublikowano

Hmm, no to odpada raczej. Może jeszcze życie mi się tak zakręci, że wrócę do PCtów, ale póki co brak kasy ;\ (pipi)a, a zapowiada się fenomenalnie.

Opublikowano
  • Autor

Mozesz probowac kupic na allegro jakies uzywane czesci i probowac zlozyc. Ja podalem ceny nowych czesci.

Nom, ja sie juz nie moge doczekac. Co beta/stress test jest coraz lepiej - mimo, ze juz na samym poczatku bylo super.

Opublikowano

hmm ja w to gram bez problemow na mid detalach na sprzecie ktory zlozylem za 2k na premiere sc2 wiec prognoza raptora jest raczej mocno przesadzona

Opublikowano

No właśnie też o tym pomyślałem, że może bym połączył kompa z telewizorem ;)

Nie wiem, coś pokminię bo obejrzałem kilka filmików o klasach i po prostu jestem zszokowany złożonością np. elementalisty. GW1 odrzucił mnie od siebie ogromnym ograniczeniem skilli (ile tam było 8? 10?), które można było zabrać ze sobą w pole. W GW2 skille są przypisane do broni, do tego można zmieniać broń (chyba tylko poza walką). Re-we-la-cja. No i Elementalista ze swoimi 20 skillami na raz jest po prostu czystym miodem.

Nie wspominając nawet o dodge'u, synergii między klasami, o combosach w skillach. Ta gra zniszczy.

Opublikowano

bron mozesz zmieniac w czasie walki miedzy 2 setami

w gw1 bylo ograniczenie do 8 albo wlasnie to bylo piekne bo wybierales z 400 ponad wiec roznorodnosc klasy w klasie byla tam ogromna

jeszcze wspomnij o lvl scaling dzieki ktoremu jak na lvl 30 wrocisz sie robic questy w lokacji lvl 12 to nie ma jak w wow czy innych ze roflstomp wrogow a exp jest z tego zerowy tylko gra cie zmniejsza do lvl lokacji wiec i walka jest wyrownana i nagroda uczciwa co zacheca do eksploracji calego swiata zamiast parcia do konca na wyscigi