Jump to content

Falling Skies

triboy

Recommended Posts

Nie znalazłem tematu, więc zakładam.

Jestem po dwóch odcinkach i mam pytanie do tych, którzy ten serial oglądali. Rozkręci się? Nastawiałem się na poważne, brudne widowisko, taki mix Resistance i DIstrict 9, a póki co to dostałem grzeczną bajeczkę w stylu 2012.

Ehh, walczę dalej, choć po tym jak dostałem combo - wyskok czarnego, nowy kucharz i Brian ze "Skrzydeł" (ep 3), to myślałem, że się nie podniosę...

edit: Ep 4 za mną, akcja przy stole na końcu odcinka... Ekhm...

Póki co, to:

po paru odcinkach chciało mi się rzygać z zażenowania.

Edited by triboy17@o2.pl
  • 11 months later...

no nie powiem, o ile całość była średniawa to trochę się podjarałem tym co wydarzyło się w ostatniej scenie finału tego sezonu. zwłaszcza, że ogłoszono już oficjalnie, że tajemniczego kosmitę zagra doug jones:

to jest doug jones:

pan%202.jpg

hellboy2Doug.jpg

doug-jones-03.jpg

Edited by tk___tk

No sam finał niezły jak na ten serial, zapewne ekipa która przybyła na sam koniec odcinka to również buntownicy. Sam sezon lepszy niż pierwszy, chociaż te dłużyzny potrafiły się ciągnąć w nieskończoność (np Hal i Maggie). Najlepszym odcinkiem był ten w którym uwięzili Władce w tym szpitalu, akcja i bez większego pier.dolenia.

• 7 months later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...
  • 10 months later...
  • 3 months later...

Jest i piąty sezon. Pope po powrocie do bycia badassem w sumie trochę wkurza. To jego pragnienie zemsty może i ma jakieś podłoże, ale zupełnie nie rozumiem decyzji Anthony'ego.

Poza tym, strasznie głupi wątek z tą rasą, która nie może komunikować się cieleśnie z Tomem i to,

że to on ma być mesjaszem.

+ Dodał MODERATOR
To, że mało kto ogląda serial, nie zwalnia Cię od zakrywania ważnych informacji

Ed: myślałem, że w serialach obowiązuje zasada, że piszemy o rzeczach, które już się wydarzyły, bez spoiler taga. Przynajmniej zawsze tak było. Ale okej, przepraszam.

Edited by Szwed
  • 4 weeks later...