Opublikowano 7 stycznia 201213 l chętnie ponapie,rdalam dziś w nocy z kimś Edytowane 7 stycznia 201213 l przez Damian.
Opublikowano 8 lutego 201213 l Szukam ekipy na wszystkie osiągnięcia z dodatku Fenix Rising. Z ribbonów na szczęście brakuje mi tylko 2. Za reanimacje 3 os. w bestii i 4 os. w hordzie. Kto chętny na kilka partyjek bestii, hordy i w multi (jako drużyna claytonów i maruderów)?
Opublikowano 8 marca 201213 l Panowie, szukam ludzi do GOW3. Głównie tryb rywalizacji i Horda, a w przerwach kampania na Insane. Nie interesują mnie osiągnięcia, ustawki itp. Ważne by znalazło się kilku zakochanych w tej grze wymiataczy (granie z randomami to jednak lekka lipa). .
Opublikowano 20 marca 201213 l Zbieram ekipę na przyszły tydzień (najlepiej piątek wieczorem) do pchnięcia jak największej liczby achievementów z Forces of Nature. Horda i Bestia na wszystkich mapach to mus. 1. Yap 2. 3. 4. 5. Dobrze będzie jeśli uda nam się rozpykać pierwsze 20 fal bez skuchy no i przydałoby się załatwić Lambent Berserkera w taki sam sposób.
Opublikowano 20 marca 201213 l mam wszystkie dodatki i wstępnie się pisze, nie wolisz w tym tygodniu ?
Opublikowano 20 marca 201213 l Masz na myśli wcześniejsze, ja szukam ludzi na Forces of Nature, które wychodzi 27ego. Jednak jeśli potrzebujesz pomocy to daj znać. Chętnie pomogę w czym się da. Mam Cię już we Friends'ach.
Opublikowano 6 kwietnia 201213 l Moja ustawka jest już nieaktualna bo już skompletowałem cheevos'y z FoN, ale chętnie pomogę komukolwiek w czymkolwiek.
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l Szukam chętnych do zrobienia odznak: drużynowy szaman, wybawca drużyny i mam cię (2x bestia i Horda) oraz achivów: chodź do taty, szarańcza na zawsze, mnożnik mocy. Jak co mogę pomóc w innych achivach/odznakach. edit: zrobione. Edytowane 29 kwietnia 201212 l przez Daddy
Opublikowano 24 maja 201212 l Ktos pomoze z 5 aktem na insane w coopie dla 4 osób? Bede dzis o 23. lukasz69pl
Opublikowano 30 czerwca 201212 l Interesują mnie nowe mapy z dwóch dodatków. Chętnie przejdę 50 fal w hordzie albo kampanię w 4. Spocony PL
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Szukam osób które jeszcze w miarę regularnie łupią w Gearsy. Po dłuższej przerwie wracam do gry i szukam ludzi do wspólnego wkur***nia się . W grę wchodzi multik i horda...bestia i kampania raczej odpadają.
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Na hordę i niektóre tryby jestem zawsze chętny. TDM i wingman od bólu, ale czasem pocisnę.
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Spoko, odezwę się na XBL. A w multi najczęściej gram na KOTH. Nie jestem zwolennikiem TDM. A w trybach egzekucja i strefa wojny za szybko się ginie. W pierwszej i drugiej części te tryby jakoś bardziej mnie przyciągały.
Opublikowano 16 sierpnia 201212 l Nieważne, aby ekipa jakaś była bo samemu to trochę momentami nudą wieje, a w grupie raźniej i weselej . Edytowane 16 sierpnia 201212 l przez barcelona fan