Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o ton, jakby wyśmiewał, że X traci exa. Jakby to było coś zabawnego. A to przecież dobra rzecz, więcej ludzi zagra w dobrą grę. Tak samo szkoda, że Uncharted nie wychodzi na X-a, Gearsy na PS3 itd.

Opublikowano

Nic mi o tym nie wiadomo.

Ale na Pc to pewniak.

Mój Boże, chyba nie brałeś mojego posta na poważnie ? o_O

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o ton, jakby wyśmiewał, że X traci exa. Jakby to było coś zabawnego. A to przecież dobra rzecz, więcej ludzi zagra w dobrą grę. Tak samo szkoda, że Uncharted nie wychodzi na X-a, Gearsy na PS3 itd.

Utrata exa nigdy nie jest czymś dobrym.

Nie wiem na jakim swiecie ty zyjesz :)

Opublikowano

Zaryzykowalbym jednak stwierdzenie, ze dla graczy jest.

Dla fanbojów - nie.

A i nawet to mozna pogodzic wydajac takiego exa na inne konsole po roku czy dwoch. Wilk syty i owca cala.

Opublikowano

Utrata exa nigdy nie jest czymś dobrym.

Jak żyjesz w jakieś bezdusznej korporacji, to może nie jest niczym dobrym.

Ale stawiam swoje mućki i świnie na to, że jesteś graczem.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

O ile wydanie na PS3 byłoby jeszcze do przełkniecia to wydanie na PC gdzie na jedną sprzedaną sztuke przypada z 20 piratów mija sie z celem IMO.

To jezeli chodzi o patrzenie ze strony producenta.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

muszę powiedzieć , że na dwie gry z 360 mam wyjątkową chrapkę: Forza (która zdecydowanie lepiej mi leży niz GT ) oraz Alan właśnie (Gearsy choc dobre nie podgrzewają mnie specjalnie)

w takiego Alana szarpnąłbym nawet i na PC. A na PC grac nie cierpię, mam zresztą do niego stary monitor Samsunga o rozdziałce 1024 max , niewygodne do grania stanowisko (bo jest przewidziane do pracy - czyli fotel "sztywny" w dbałości o kręgosłup itd) ale w takiego Alana bym przyciął - toż to takie Miasteczko Twin Peaks , którego fanem byłem za gnoja !

figaro, teleekspres dziś ogłosi , że będziesz zasiadął w loży spostrzegawczych :)

Edytowane przez Orson

Opublikowano

O ile wydanie na PS3 byłoby jeszcze do przełkniecia to wydanie na PC gdzie na jedną sprzedaną sztuke przypada z 20 piratów mija sie z celem IMO.

Szczególnie wydając only via Steam, c'nie?

Weź odpocznij może trochę od pisania na forum.

Opublikowano

Szczególnie wydając only via Steam, c'nie?

Weź odpocznij może trochę od pisania na forum.

lol jak tego nie skrakują stawiam flache.

Opublikowano

To jezeli chodzi o patrzenie ze strony producenta.

Nomq, dlatego nikt nie wydaje gier na DSa.

W przypadku X360 jest przeciez dosc latwo przeniesc gre na pieca, architektura i oprogramowanie mniej-wiecej podobne. Usiadzie pare osob ze studia na miesiac, gora dwa i maja dzialajaca gre. Darmowa kasa.

W przypadku Metal Geara to kto wie? Moze jednak szykuja ten port na X360?

Ogolnie nie ma co gadac, ze wydawcom sie nie oplaca bo to tak nie jest. Oni po prostu chcieliby zarabiac jeszcze wiecej niz teraz. Na obecnym rynku PC, ze Steamem i reszta, wydawcy nie tracą kasy, o to spokojna twoja rozczochrana.

No i, nawiasem. Jezeli ktos na serio nie chce zeby niektorzy zagrali w jakas gre tylko dlatego, zeby on mogl walic konika w elitarnym gronie posiadaczy konsoli X to jest przykry.

Opublikowano

IMO, dobrze się stanie jeśli Alan Wake wyjdzie na PC, to zwiększy prawdopodobieństwo pełnoprawnej dwójki :) Zresztą, podobną politykę MS miał przy pierwszym Fable, czy pierwszych Gears'ach. Wydajać jedynkę na PC zwiększają bazę osób, które potencjalnie będą zainteresowane następną częścią, jeżeli ktoś będzie chciał zagrać w dwójkę będzie musiał nabyć X'a. Jako, że następny Alan na 99% jest robiony pod nextgena, to okłada mi się to w logiczną całość :) Cieszę się, że w końcu PC'towcy zagrają w Alan'a bo to świetny tytuł, z którym powinno się zapoznać jak najwięcej graczy.

Opublikowano

Dawać mnie jeszcze Girsy 3:D

Opublikowano

To jeszcze ze dwie takie zapowiedzi i będzie prawdziwy dylemat czy warto brać Xboxa skoro nie ma exów.

Ciekawe też czy Halo 4 wyjdzie na PC.

Opublikowano

Ciekawe też czy Halo 4 wyjdzie na PC.

Wyjdzie, wyjdzie..tak samo jak wyszedł Reach czy trójka...

BTW, po co komu Halo na PC? Przecież to same pokemony, blasterki i laserki, w to się nie da grać, żadna strata, prawda? Pytam się po co!?

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Lepiej późno niż wcale, tak z rok opóźnienia mają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.