Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

ja tam stonie się nie dziwię bo...on siedzi w robocie i mu się nudzi to pier.doli takie bzdury :P ale wam?

konsole .> pc, każdy wie. zamknijmy temat do czasów az się coś zmieni.:P

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

planszówki+alko>pc>karty>kĄnsole

:D

fix'd :sorcerer:

edit

Orson, KYSZ!

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Z kartami się zgodzę, ostatnio w robocie więcej czasu spędza się na graniu w nie niż robotę ofc za wyjątkiem pierwszej zmiany(władza czuwa!)...

W sumie chyba też zacznę tutaj częściej zaglądać przynajmniej będę się mniej wk.urwiał na inne sprawy jakie mnie męczą ostatnio. Lepsze to niż nic :D

Opublikowano

Stona w singlu BF3 to jeden wielki korytarzyk.

i nawet tam na konsolach dupy nie urywa

a w multi zreszta tez.

Np jak doczytuje super tekstury w locie

przyklad schody przy budynki TV na sharqi.

gdzie schody doczytuje jak jest jestes na nich xD

Opublikowano

btw przypominam że Crysis 2 przez gametrailers nie był nawet nominowany, i nagrodę za najlepszą grafikę dostało, uwaga uwaga... Uncharted :lol:

Zobacz cały filmik, posłuchaj co mówi narrator, potem komentuj. Znowu to robisz. Oceniasz bez obejrzenia/ogrania.

A co do sporu ze Stona. Jakże smutne jest to, że po raz kolejny nie ma argumentów, odwraca kota ogonem, a potem jak zawsze pisze, ze to tylko dla zabicia czasu w pracy. Tylko tam się nie przegrzej na tej słuchawce w TePsie.

Opublikowano

btw przypominam że Crysis 2 przez gametrailers nie był nawet nominowany, i nagrodę za najlepszą grafikę dostało, uwaga uwaga... Uncharted :lol:

Zobacz cały filmik, posłuchaj co mówi narrator, potem komentuj. Znowu to robisz. Oceniasz bez obejrzenia/ogrania.

A co do sporu ze Stona. Jakże smutne jest to, że po raz kolejny nie ma argumentów, odwraca kota ogonem, a potem jak zawsze pisze, ze to tylko dla zabicia czasu w pracy. Tylko tam się nie przegrzej na tej słuchawce w TePsie.

Ja nie mam argumentów? No weź mnie nie rozśmieszaj, w dyskusjach o hardwarze kĄsolowym jako jeden z niewielu osobnikow tutaj rzucam konkretami, a nie wyssanymi z bobovitem bzdurami ;)

Ciężko się przegrzać siedząc na forumingu gdzie kĄsolomaniaki nie mają ikry.

Opublikowano

To naprawdę jest taki żywotny żart, to "Ą"? Mam wrażenie, że przestał być zabawny tak z dwa lata temu.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Weź mnie nie rozśmieszaj, jak bez oglądania bym wiedział że Crysis 2 nie był nawet nominowany?

I sorry, skoro pjerdolą o artyźmie który jest super ważny to czemu nie ma w zestawieniu Rayman Origins? Z resztą z tych samych powodów mógł wygrać Wiedźmin 2, no ale nie, exclusive trailer z The Last of Us musiał kosztować gametrailers parę nagród dla UC3 :rolleyes:

Sytuacja mniej więcej taka sama jak sprzed 4 lat, gdzie Crysis przegrał z CoD4 bo "nie każdego stać na komputer NASA który może to odpalić".

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Coraz więcej osób na tym forum tak pisze, więc jest to takie moje małe zwycięstwo :F

I to nie żart, 100% REAL SZIT , tak samo poważny jak Twoje zdanie o Kibolach wygłaszane w KS :sorcerer:

@ontopic bałt deusEX

Ile zajmuje przejście tej gierki w trybie stealth, kiedy wykonuję misje poboczne? Bo nie wiem czy w nie brnąć, czy potraktować je po łebkach.

edit

offtop post kierowany do OGQ.

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Na PC zawsze wszystko wychodzi z dużym poślizgiem, więc Ą nie dziwi

Edytowane przez Gość

Opublikowano

@Stona: Jasne rambo style dziala wiec nie ma co sie martwic na zapas :D

Może to tylko moje odczucie, ale gra nie jest tak satysfakcjonująca w metodzie na Rambo. Nie czuć mocy broni, a samych jej rodzajów jest mało. Ataki melee zabierają dużo baterii. Ponadto zdobywa się więcej exp za skradanie. Dodatkowo na wyższych poziomach trudności łatwo zginąć.

Stona z większością subquestów ok 25h, warto je robić bo często są lepsze od głównych zadań.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Weź mnie nie rozśmieszaj, jak bez oglądania bym wiedział że Crysis 2 nie był nawet nominowany?

I sorry, skoro pjerdolą o artyźmie który jest super ważny to czemu nie ma w zestawieniu Rayman Origins? Z resztą z tych samych powodów mógł wygrać Wiedźmin 2, no ale nie, exclusive trailer z The Last of Us musiał kosztować gametrailers parę nagród dla UC3 :rolleyes:

Sytuacja mniej więcej taka sama jak sprzed 4 lat, gdzie Crysis przegrał z CoD4 bo "nie każdego stać na komputer NASA który może to odpalić".

Biorąc pod uwagę pjerdolenie o artyzmie oprawy to wygrać powinien Trine2 :P

Opublikowano

Best Multiplayer Game na GT: MW3

Battlefield 3

MW3

Dark Souls

Killzone 3

Uncharted 3

Płacz o brak nominacji i zwycięstwa GoW 3 za 3...2...1... ;)

Opublikowano

I find it kind of funny, I find it kind of sad

Opublikowano

Co w tym zestawieniu robi Dark Souls?

Opublikowano

Jedyne takie nagrody, które kogokolwiek mądrego obchodzą, to "Edge'a", a tam Dark Souls właśnie dostało za "best online experience". Jakby ktoś zapomniał.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Best Multiplayer Game na GT: MW3

Battlefield 3

MW3

Dark Souls

Killzone 3

Uncharted 3

Płacz o brak nominacji i zwycięstwa GoW 3 za 3...2...1... ;)

To ja zaczne :)

Serio nie dali Gearsow ? Moze mowili cos o artyzmie w multi ? xD

PS. Niech zgadne. MW3 wygralo nie ? :rofl2:

Opublikowano

Dla mnie zaskoczeniem jest zwyciezca gry roku na PC :)

Kurde, panom w GT chyba nie spodobal sie Battlefield 3 ;]

A jezeli chodzi o zwyciezce to ciesze sie ze ta gra wygrala.

Opublikowano

Ins a jak myślisz? Ja się dziwię że nie zrobią kategorii "Best Modern Warfare Game".

Kiedy Gearsów nie odpalę to parędziesiąt tysięcy ludzi jest online, podczas gdy w takiego KZ3 pewno gra już garstka, no ale GT to GT :]

EDIT: Całe gametrailers

9Zwei.jpg

:rofl2:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Xbotom to raczej nie przeszkadza. To nie oni za 4 miechy będą ze świecą szukać chętnych do gry w sieci ;)

Ciekaw jestem czym się kierują przy takich zestawieniach, bo ciężko dostrzec tu jakąkolwiek konsekwencję.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Xbotom to raczej nie przeszkadza. To nie oni za 4 miechy będą ze świecą szukać chętnych do gry w sieci ;)

Ciekaw jestem czym się kierują przy takich zestawieniach, bo ciężko dostrzec tu jakąkolwiek konsekwencję.

wysokością kontraktów z producentami gier? :P

Opublikowano

Dla mnie zaskoczeniem jest zwyciezca gry roku na PC :)

Kurde, panom w GT chyba nie spodobal sie Battlefield 3 ;]

A jezeli chodzi o zwyciezce to ciesze sie ze ta gra wygrala.

Pewno że zaskoczenie, Batman w wersji PC miał ze 3 obsuwy (krótkie ale jednak) i problem z samokasującym się savem i wygrywa z takim Wiedźminem czy BF3, a taki Portal 2 który dostał darmowe DLC i miał niezwykłą otoczkę na Steamie zrobioną przez Valve (ARG, konkursy etc) nawet nie zostal nominowany <ok>

Szczerze to mnie zdziwiło że Minecraft nie wygrał, a nawet nominacji nie ma to kolejny WTF

Jak już don powiedział, konsekwencji w tym żadnej nie ma, dają nagrody z rozpędu nie zwracając uwagi czy gra rzeczywiście pasuje do danej kategorii. Podejrzewam, że gdyby Batman/UC3/MW3 wyszło na NDS to też by zwyciężyło.

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.