Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Origin, Battlelog w przegladarce, duzo bugow, problemy z balansem.

No i BF3 nie byl robiony dla PC. Na PC zrobili podstawy a pozniej cala para poszla w developing na konsole, sami sie przyznali po premierze.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Za ponad tydzień CES jestem ciekaw czy zapowiedzą Nowego Xboxa.

Niezłe pier.dolnięcie by było na początek roku.

Dobrze by było, plotki są już denerwujące.

Opublikowano

Wiadomo, że konsole przynoszą więcej zysku, ale jak już mówili, że BF3 na PC pokaże moc i wykorzysta to co oferują kompy to chociaż by się postarali. To widzę, że zarówno na PC i konsolach wyszło nie wiadomo co. Gram na PS3 i też występują problemy z balansem i bugami, a sam Battlelog mógłby być wbudowany w grę z możliwością przeglądania statów na kompie czy iPadzie. Na konsolach widać, że brakuje tych 40 graczy na mapach. Czekam na Bad Company 3.

Czytałem plotę, że AC3 ma być na WiiU, a nowy Splinter Cell na nowego X'a.

Opublikowano

Plotek o nowym Xboxie (i gdzieś tam Ps4) było mnóstwo. Tak samo z grami powstającymi już na next geny. Nie wierzę, że to tylko plotki i przypadki, ja to widzę tak:

-zapowiedź nowego Xboxa na CES ale tylko sucha zapowiedź. Bez żadnych szczegółów, konkretów gier - nic.

-dokładna prezentacja, pokaz etc na E3. Premiera koniec 2012/pierwsze półrocze 2013.

-jeżeli to by się sprawdziło to Sony chciał, nie chciał ale musiał. Musiałoby zapowiedzieć Ps4 na E3.

-WiiU - rok temu pokazali pada. Teraz może na E3 pokażą coś więcej np. porty USB albo podadzą oficjalną nazwę konsoli.

;)

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Dla mnie BF3 jest mocno przereklamowany. Kamapanie jest bardzo średnia a technicznie jakieś oczopląsu nie dostałem. Najlepiej prezentuje się Operacja Łamacz Mieczy i misja w powietrzu. Reszta jest po prostu średnia. Dużo większe wrażenie wywarł na mnie własnie Crysis 2.

A destrukcja w BF3 to jakiś żart. Wolałem już Bad Company, bo tam było co niszczyć.

Opublikowano

Jeśli chodzi gry to na PS3 pożegnaniem byłoby The Last of Us oraz nowy GoW, a na 360 Halo 4. Do tego trylogie się kończą albo skończyły (przynajmniej na tej generacji) takie jak Uncharted, GeoW, AC czy Mass Effect. W takim razie na nową generację zobaczymy Forzę 5, Uncharted 4 w 2013. Myślę, że z nie zapowiedzianych "większych" gier na currentgeny wyjdą jeszcze Bad Company 3, nowy Medal of Honor, NFS, CoD itp czyli standard. Na jakieś większe niespodzianki bym nie liczył. Oczywiście jeśli MS powie coś o nowym Xboxie na CES bo może się okazać, że jeszcze trochę te konsole pociągną. W tym wszystkim nie widzę WiiU, ale czekam na E3 może czymś zaskoczą.

Ciekawy jestem CoDa na nextgeny.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

WiiU właśnie ma być na CES ale nie będzie żadnych nowych konkretów ani gier. Nie ma co Nintendo to mistrzowie marketingu.

To chyba najbardziej "dziwna" zapowiedź konsoli w historii.

Opublikowano

wątpię w nowego xboxa na ces2012, do takiego wydarzenia buduje się hype i zapowiedzi lub...E3. Z drugiej strony masa plotek, mistrz hype'u Geoff i inne osoby z branży będą robić show. A jak ktoś wcześniej pisał Geoff i spółka nie będą tam z powodu kalkulatorów czy nowych kart graficznych.

Co najwyżej na ces2012 rzucą jakieś ogólnikowe info: ''robimy nowego Xa, premiera w 2013''

Opublikowano

Nie ma co liczyć na coś więcej niż taką właśnie zapowiedź.

Może N myśli, że ich gry uratują WiiU. Owszem w oprawie HD i funkcjami sieciowymi będą świetne, sam zagrałbym w taką Zeldę. Ale nie wiem jak znajdzie swoje miejsce na rynku gdzie obecna generacja się kończy, a tablety i smartfony mają coraz większą moc.

Opublikowano

Zapowiedź "robimy nowego xboxa, premiera 2013" bez żadnych dodatkowych informacji? Nie widzę, tego, jak sam Daddy zauważyłeś, na takie wydarzenia buduje się hype, a to że robią nowego xboxa to akurat wszyscy wiedzą, więc chyba tylko redaktorzy portali informacyjnych bedą fapować po info, że robią nowego xboxa. Muszą pokazać choćby logo lub renderowane filmiki, że niby tak będą wyglądać gry na nowego xa ;)

edit . zresztą, skoro chcą konsole wydać w 2013, to raczej już coś muszą mieć do pokazania. No chyba, że to będzie 2014, to mam ich w pipie i biorę dziwadło od Nintendo

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No ale jak np. M$ miałby teraz budować hype na zapowiedź niespodziankę nowego XO na CES?

"Słuchajcie zapowiemy nowego Klocka na CES ale nic Wam nie mówimy bo to tajemnica, niespodzianka."

;p hype to byłby jakby właśnie znienacka zapowiedzieli XO na CES z hasłem "prezentacja, szczegóły na E3". Przecież przez te pół roku byłby hype nie do wytrzymania heh. No nie wiem w sumie.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Mogą jakiś teaser walnąć przy pokazie Win8 bo możliwe, że nowy Xbox będzie w jakiś sposób z system współpracował.

Opublikowano

Z pewnego źródła mam info, że na CES pokażą X720 + gemeplay z Halo 7 ^_^

Opublikowano

mogą budować hype modnymi ostatnio licznikami czy tajemniczymi hasłami ,,wielka zapowiedź na CES'' albo zatrudnić Geoffa który o to zadba.

Zresztą zapowiadać nową konsole prawie 2lata przed premierą ? całkiem możliwe że na CES będą konkrety ale na CES2013 a dużo osób przejedzie się licząc na zapowiedzi/pokazy nowych konsol MS i Sony w tym roku na E3.

Opublikowano

Mogą jakiś teaser walnąć przy pokazie Win8 bo możliwe, że nowy Xbox będzie w jakiś sposób z system współpracował.

Windows 8 ma byc wspolna platforma pomiedzy kolejnym żydboksem, telefonami i oczywiscie komputerami (stad tez integracja GFWL w LIVE).

Opublikowano

To zacznie się gadanie, że Xbox to nie konsola tylko PC jak za pierwszego.

Z tym że mamy 2012 rok.

Opublikowano

panowie orientuje się ktoś kto z Polygami sprzedawał promki na allegro?

bo jakiś czas temu była niezła draka, Lem przydymił że jego promki ktoś wrzuca non stop na allegro , poszukano , sprawdzono i wyszło , ze ktoś z Poly

podobno go wywalono- wiadomo o kogo chodzi?

Opublikowano

Dziś padła ciekawa kwestia, Ea i sony podnosi ceny gier "platynowych" do sugerowanej ceny 119-129zł (czyli "normalne" sklepy będą miały ceny powiedzmy 99zł) i teraz najciekawsze, Ceny gier w cyfrowej dystrybucji nie ulegną zmianie (czyli będą tańsze niż na nośnikach, mimo ze kosztują tyle co za "starą platynę"). moim zdaniem to pierwszy krok do "przyzwyczajania gracza" do cyfrowej dystrybucji, i wypieranie gier na nośnikach. oczywiście gry nadal będą wychodzić na nośnikach, ale na siłę będą bardziej popularyzować cyfrową dystrybucję.

Opublikowano

Platynowe wersje..... FUJ.

Opublikowano

sprobuj kupic uncharted 1/2 lub heavy raina nie w platynie teraz. (oczywiście w sklepie nówkę)

Opublikowano

a co jest złego w platynach?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.