Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie nie jest różowo bo ten kryzys już dawno jest, a nie czycha za rogiem, chodziło mi tylko o to stwierdzenie :)

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Chodziło mi bardziej o krach gospodarczy.

lol

w tej chwili to Europa jest bliżej krachu niż USA

Wie ktoś jak założyć konto na GAF-ie? Nie wiem skąd wytrzasnąć prywatny e-mail, a nie mam pojęcia czy oferuje je Dialog (mój ISP) i jak do nich się dostać.

Ja konto założyłem już rok temu i do tej pory nie mam aktywacji :lol: także nie licz na swobodne pisanie nawet jak ci się uda skołować płatnego maila.

Opublikowano

Ja czekałem półtora roku na pełną aktywację.

Opublikowano

lol

Przecież mówię o UE.

Opublikowano

lol

Blisko krachu jest kilka państw i strefa walutowa, ale to nie jest cały kontynent. Z drugiej strony USA jest na krawedzi.

Opublikowano

Wie ktoś jak założyć konto na GAF-ie? Nie wiem skąd wytrzasnąć prywatny e-mail, a nie mam pojęcia czy oferuje je Dialog (mój ISP) i jak do nich się dostać.

Ja mam uczelniany...

Nie pisałeś Ty w paru miejscach? Nie da się wyprosić u kogoś? I fakt, czeka się nawet 2 lata na aktywację. Chyba zdążę do tego czasu o nich zapomnieć...

Opublikowano

Ja aktywują konta raz na rok, dwa, czy trzy, to niech po prostu się je.bią ;/ Co za administracja u nich, gosh.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

I co chcesz tam robic na tym mitycznym NeoGafie?

Opublikowano

Zakładać tematy o tym dlaczego Nintendo ssie, Bartek :)

Opublikowano

No chyba tylko to.

Opublikowano

Czasem wrzuciłbym też zabawnego gifa, albo zapytał o coś. "Ulubiona klinga w Final Fantasy", albo "Czy płakaliście przy śmierci Aeris?" A Ty masz konto tam? Byśmy mogli się przezywać.

Opublikowano

Ja wiem Psyko, że Ci Kuba W. dow(nene)y pisze i bardzo jesteś z tego dumny, ale albo mówisz, albo nara. Ten temat to nie twoja błękitna linia.

Opublikowano

Ja aktywują konta raz na rok, dwa, czy trzy, to niech po prostu się je.bią ;/ Co za administracja u nich, gosh.

Ma to jednak też swoją zaletę. Użytkownik przez rok czyta forum i zaznajamia się z panującymi tam zasadami, dzięki czemu na gafie jest stosunkowo mało trollowania. Jeżeli jednak jakiś buntownik strzeli posta w stylu "wii/360/ps3 nie ma gier", to banhammer od razu działa.

Opublikowano

BTW wpadłem dzisiaj na

I przypomniał mi się Killer Instinct na N64, w którego kiedyś przyszło mi popykać. Taka fajna marka, a Rare prostytuuje się z jakimś syfem ; /

Opublikowano

Taka fajna marka, a Rare prostytuuje się z jakimś syfem ; /

Nie mają nic do powiedzenia w tej kwestii raczej.

Opublikowano

No niestety, będą trzaskać familijne gry na Kinecta ;/ Dzisiaj panowie z Bonus Round na GT wskazywali na to, że MS w dużej mierze może pójść w rynek dla casuali przez sukces Kinecta. Oby nie.

Opublikowano

Nie mamy nic do powiedzenia w tej kwestii raczej

Opublikowano

From Software w formie - Dark Souls miażdży po 2 godzinach - fantastyczny gameplay, design i klimat, szkoda, że framerate jest wręcz obrzydliwy.

Opublikowano

Zobaczymy jak tym razem dadzą du.py z Armored Core.

Opublikowano

Czy jakiekolwiek AC poza tym z PSXa dawało radę?

Opublikowano

A skąd Ty możesz o tym wiedzieć. :bye2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.