Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Dziwny z Ciebie człek skoro jarasz się gierkami, a nigdy kĄsoli nie miałeś. Trochę taki wybrakowany. Skoro tak Ci robią konwersje z kĄsol to dlaczego sobie po prostu nie kupisz jakiejś. Nie będziesz miał problemu z czekaniem aż wyjdzie wersja na PC, a grafa w takich konwersjach i tak jest na ogół paściarska w porównaniu do tego co mogło by być. Nie mówiąc już o za(pipi)istych opcjach graficznych w menu: jasność/kontrast/rozdzielczość.

Dziwny z Ciebie PeCetowiec Royalu.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Nigdy w życiu nie miałem konsoli.

co Ty w ogóle robisz na tym forum? :blink:

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Prawdopodobnie można, ale nie jestem pewny czy przypadkiem stygmat na konsoli w systemie Microsoftu nie pozostaje na stałe. Skontaktuj się z Juchym, on będzie wiedział dokładnie jak to działa i jakie są koszty: http://www.psxextrem...ser/7655-juchy/

Faktycznie, pisza o czyms takim. Nawet jak sciagne przerobke to moge dostac bana. Nie mam zamiaru swiadomie kupowac konsoli z wiszacym nad nia banem.

Olewam w takim razie ta oferte, kupie X'a pozniej.

Opublikowano

No to bym nie brał przerobionej konsoli. Microsoft dokładnie wie, które konsole są przerobione i są naznaczone przez system. Co prawda masa ludzi gra po sieci na przerobionych konsolach, ale jak będzie jakaś randomowa fala banów (a są co roku) to nie ma gwarancji, że nie trafisz pod topór, nawet jak grasz na oryginałach, bo bany są za nieautoryzowaną ingerencję w oprogramowanie.

z tego co kojarze to od premiery Modern Warfare 2 nie bylo fali banow czyli juz ponad 2 lata.

Opublikowano

Gdybym się spiął, to bym nie toczył z Ciebie beki tylko bym Ci pojechał, kĄsolomaniaku od siedmiu boleści.

Spiąłeś się. ^^

Opublikowano

Czytaj dokładnie CAŁE moje posty, to może zauważysz przekaz podprogowy, bo na razie błądzisz jak goryle we mgle.

Opublikowano

Destructoid dal 1/10 a jakas zydboksowa 0/10. Hehe.

Opublikowano
  • Autor

No raz tam na jakiś czas muszą zjechać wybraną losowo grę, bo później średnia serwisu na poziomie 80% (taką chyba miał IGN) nie wygląda zbyt profesjonalnie.

Opublikowano

Chyba pierwszy raz widzę grę arcade z tak niską oceną.

Opublikowano

Beka, Sony i M$ zaprzeczają nowym konsolom na E3. Tymczasem kolejne dev po R* szuka ludzi(a) do next genów heh (czyli co mają już devkity?).

Anyłej ale do jakiej gry he he:

http://www.gamespot....of-duty-6348765

Będzie nowy silnik? :sorcerer:

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Beka, Sony i M$ zaprzeczają nowym konsolom na E3. Tymczasem kolejne dev po R* szuka ludzi(a) do next genów heh (czyli co mają już devkity?).

Nawet jeśli mają, to z E3 nie ma to nic wspólnego. Jeśli teraz szukają ludzi do next-genów, a developing na obecne platformy trwa 2 lata, to jeszcze sobie poczekamy.

Opublikowano

i będzie zniszczalne otoczenie.

E moment, chyba nie. Kiedyś Kotick (chyba) powiedział, że nie ma sensu tworzy zniszczalnej planszy , zajmuje to kilka tygodni a gracz ją rozwala w minutę.

Kur.wa geniusz logiki, Platon miał szczęście, że odszedł nim starł się z tym mędrcem :)

-______________________________

z drugiej strony jak przez siec przetoczy się fala shit stormu to coś pokażą na E3...

Edytowane przez Orson

Opublikowano
  • Autor

20 listopada, ktoś w to wierzy w ogóle? W czasie gdy na rynku będzie COD i Assassin's Creed 3? Chociaż RE i tak pewnie by się obronił. Poza Dead Rising, który wychodził jakoś w październiku nie przypominam sobie, by Capcom wypuszczał jakieś gry pod koniec roku.

Opublikowano

RE6 nadchodzi :

resident-evil-6-rumored-20120119001320462-000.jpg

resident-evil-6-rumored-20120119001317782-000.jpg

ku.wa nareszcie :drinks: teraz trzeba czekać co pokaże Capcom bo jaką drogą poszli z RE6 nikt nie wie, jeśli to nie kolejny dobry fake

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

to japońska gra, podniecenie niemal zerowe.

Opublikowano
  • Autor

Mózg rozjebany, ale to wygląda. :woot: Nad gameplayem ładnie popracowali, teraz bardziej to zalatuje Gearsami, tylko nie wiem, czy akurat cover był potrzebny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.