Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Trochę naciągane, ale w sumie kto ma dobre pojęcie o fabule RE ten wie, że sam Albert był jednym z klonów, więc... czemu nie. Chociaż ja osobiście szczególnych podobieństw nie widzę.

Wlasnie ktos na /v/ rzucil teoria, ze to Alex Wesker

http://residentevil.wikia.com/Alex_Wesker

Calkiem logiczne.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

banuje sie spoko userów jak Pieczara np a jakies piz.dusie plastelinowe pozakładały setki kont i ni chu chu wypleni dziadów

Nikt tyle nie narzeka na alterkonta co ty. Jesteś wprost idealnym materiałem do prowokowania, za to Cię kocham Orsonku i będę cię wk*rwiał do końca istnienia tego forum :)

Trochę naciągane, ale w sumie kto ma dobre pojęcie o fabule RE ten wie, że sam Albert był jednym z klonów, więc... czemu nie. Chociaż ja osobiście szczególnych podobieństw nie widzę.

Wlasnie ktos na /v/ rzucil teoria, ze to Alex Wesker

http://residentevil....com/Alex_Wesker

Calkiem logiczne.

Ciekawe, nie powiem. Dziwne tylko, że tak istotna postać pojawia się dopiero teraz.

Opublikowano

ale mnie inne alterkonta nie przeszkadzają, nie lubię tylko ciebie , i zawsze jak widzę czaszkę przy twym nowym avku to nacieram klatę masłem orzechowym i przeciągle krzyczę "fak yeh". :)

żeby kompletnego offa nie było: sposób grania dziewczyny vs faceci :)

zdarzyło mi się ostatnio zagrać z dwoma laskami w U3 po sieci w trybie kooperacji -taka horda z 10 falami przeciwników.

Obie były niemkami, rozmawiały sobie przez hs.

Po pierwsze: gdy udało się nam przejśc falę to piszczały wniebogłosy :) :)

po drugie: gdy czekałem na ratunek ranny, to zawsze zawsze jedna biegła choćby z drugiego końca mapy (rzadkośc )

po trzecie: gdy przez przypadek mnie jedna zabiła granatem to wysłała mi 3 maile z przeprosinami :)

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Jakby zabila Cie drugi raz to moze by Ci zdjecie swojego kutasa przeslala.

Opublikowano

Ostatnio też grałem w blura z 2 30-paro letnimi niemkami. Jedna z nich miała wręcz orgazmiczny głos i nawet szwabski przez nią mówiony brzmiał dobrze. W rzeczywistości to pewnie stare panny, których nikt nie chciał, ale grało się z nimi ok.

Opublikowano

kĄsolomaniaki XD

Weźcie jeszcze zacznijcie pisać ile macie spisanych numerów lasek w komórkach.

Opublikowano

Ta, ale tylko na łindołs lajf.

Opublikowano

Widziałem kiedyś kobietę z daleka.

Dziwny z Ciebie człek skoro jarasz się gierkami, a nigdy kĄsoli nie miałeś. Trochę taki wybrakowany. Skoro tak Ci robią konwersje z kĄsol to dlaczego sobie po prostu nie kupisz jakiejś. Nie będziesz miał problemu z czekaniem aż wyjdzie wersja na PC, a grafa w takich konwersjach i tak jest na ogół paściarska w porównaniu do tego co mogło by być. Nie mówiąc już o za(pipi)istych opcjach graficznych w menu: jasność/kontrast/rozdzielczość.

Dziwny z Ciebie PeCetowiec Royalu.

Człowieku-owadzie, przecież pisałem o czymś innym. Ja chcę żeby wyszły nowe konsolki dlatego, że jak wyjdą nowe konsolki, to od razu z nowych konsolek 90% giereczek będzie konwertowana na PECE. Czyli będziemy mieli to samo tylko w grafice, o której gracze telewizyjni nawet nie śnią i gdyby ją zobaczyli, to by się obsrali na miętowo. Nie wiem jak w dzisiejszych czasach nie można posiadać potężnego riga, podczas gdy te zabawki do gier telewizyjnych kosztują tyle co pół mojej karty graficznej. Pisałem, że chcę nowych konsolek ze względu na gry. OK, konwersje zazwyczaj wypadają średnio, ale nawet najgorsza konwersja będzie na KOMPUTERZE STACJONARNYM KLASY PE CE lepsza niż na zabawce do gier telewizyjnych wideło! ! !

Opublikowano

Kto wpuszcza takich ludzi na forum dla konsolomaniaków?

Opublikowano

Mam węża w telefonie. Czyli też jestem konsolomaniakiem.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

http://www.modernwar.pl/aresztowany-wlasciciel-megaupload-to-gracz-nr-1-ffa-w-mw3.html

Zapewne każdy z Was słyszał o zamknięciu popularnego serwisu do wymiany plików - Megaupload oraz o aresztowaniu jego własciciela pod zarzutem łamania praw autorskich. Niewiele osób wie jednak, że Kim Dotcom, założyciel serwisu jest również graczem numer 1 w trybie FFA w Call Of Duty: Modern Warfare 3, a jego nick to MEGARACER. Wyliczono, że Kim Dotcom swoją działalnością przyniósł straty 500 milionów $. Wczesniej stawiano mu już zarzuty m.in. defraudacji kart kredytowych i włamywania się do systemów.

grał ktoś z nim? :>

Opublikowano

@ogqozo, weź może idź poedytuj swoje posty na forum, albo porób inne , równie użyteczne rzeczy.

@Ofsajd

Nawiązując do tego piania nad 0,5 mld strat. Nikt jakoś się nie odzywa i nie prostuje że te pół miliarda dolarów to wyliczenie z dupy, zakładające że KAŻDY plik który był ściągnięty nielegalnie zostałby przez ściągającego ZAKUPIONY, co jest totalną abstrakcją i propagandą jak za czasów PRLu.

Opublikowano

@ogqozo, weź może idź poedytuj swoje posty na forum, albo porób inne , równie użyteczne rzeczy.

@Ofsajd

Nawiązując do tego piania nad 0,5 mld strat. Nikt jakoś się nie odzywa i nie prostuje że te pół miliarda dolarów to wyliczenie z dupy, zakładające że KAŻDY plik który był ściągnięty nielegalnie zostałby przez ściągającego ZAKUPIONY, co jest totalną abstrakcją i propagandą jak za czasów PRLu.

wiadomo że wyliczenia są pupki, chodziło mi tylko o informacje na temat jego miejsca w rankingu FFA MW3 xD Reszta to jest tutaj lekki offtop ;)

Opublikowano

Ten cały temat to lekki offtop, więc ho kers ;)

Ten kolo serio nazywa się DOTCOM? .com ? XD Czy po prostu zmienił sobie nazwisko żeby być bardziej cool?

Opublikowano

http://en.wikipedia.org/wiki/Kim_Dotcom

urodził się jako Schmitz = zmienił żeby być <spoko>

Opublikowano

A teraz wytłumacz ;)

Zalatuje mi to nutką z jakiegoś rpga ale nie kojarzę jakiego.

Opublikowano

A teraz wytłumacz ;)

Zalatuje mi to nutką z jakiegoś rpga ale nie kojarzę jakiego.

skyrim, swoją drogą ten track "dragonborn" jest świetny.

Opublikowano

Jest ok.

Edytowane przez winner

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.