Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 295,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Konferencja CDP się zaczęła, kto się już dotyka :P?

Opublikowano
  • Autor

Tak w ogóle to skończyło się już Captivate, ale jest jakieś embargo na informacje, podobno do 10 kwietnia. Na pewno pokazywali DMC i było coś z RE6.

Opublikowano

Kij z wieśkiem mają dać coś za darmo na GOGu <sęp mode on>

Opublikowano

I wtedy się obudziłeś ;)

Zapowiedzą wersję na Maca na trylion % ;) Teraz pokazują Wiesława 2 na X360.

Opublikowano

przy tej konferencji ostatnie E3 to było szoł nad szoły :D

Opublikowano

przy tej konferencji ostatnie E3 to było szoł nad szoły :D

co Ty w ogóle porównujesz :sleep:

Opublikowano

Tak w ogóle to skończyło się już Captivate, ale jest jakieś embargo na informacje, podobno do 10 kwietnia. Na pewno pokazywali DMC i było coś z RE6.

Znając Capcom to pewnie DLC :sorcerer:

Nie no świruje, z chęcią zobaczyłbym coś nowego z RE6.

Opublikowano

gratisowy fallout przez 48h

Opublikowano

Zero wybuchów i nie zapowiedzieli nowej konsoli. Co ten CDPR wyprawia, doprawdy.

BRB, ide Wieśka ściągać

Opublikowano
  • Autor

Znając Capcom to pewnie DLC :sorcerer:

Nie no świruje, z chęcią zobaczyłbym coś nowego z RE6.

DLC będzie na 100%, niestety to już nie te czasy, że dostawało się wszystko na starcie. Resident był podobno pokazywany w grywalnej formie.

Rozdawali bluzy z RE ;] wygląda jakby ktoś w nią rzucił zużytym tamponem.

r_Captivate-2012_notizia-2.JPG

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

gratisowy fallout przez 48h

kupiłem tydzień temu.

(pipi)

Opublikowano

http://www.neogaf.co...7&postcount=614

W skrócie: MS chciał wrzucić 2GB Ram, devowie narzekali, MS wrzucił 4GB, ktoś tam jeszcze narzekał (pewno Crytek albo DICE), ale MS powiedział żeby spjerdalali, a info o nie odpalaniu używek i stałego podpięcia do internetu jest nieprawdziwe.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
  • Autor

Może ktoś im pokaże demo jak z Gearsami i zmienią zdanie co do RAM-u. W końcu w Xboxie tez miało być na początku tylko 256mb. :negative:

Opublikowano

Ale już po północy, czyli czwartek bez plotek :(

Opublikowano

ta, z naszego punktu widzenia ''wrzucenie więcej RAMu'' wydaje się proste ale samo dorzucenie 256MB do x360 kosztowało MS blisko 1mld $ chyba że pojebałem liczby, don popraw.

Mimo wszystko zabieg w jakości gier widać był opłacalny a i na soniacza to zadziałało bo gdyby nie x360 z większą ilością RAMu to ps3 również miałoby 256MB i to bez grafy, wszysktko mieło lecieć na Cellu + 256MB RAMu.

Opublikowano

Może ktoś im pokaże demo jak z Gearsami i zmienią zdanie co do RAM-u. W końcu w Xboxie tez miało być na początku tylko 256mb. :negative:

No ale już ponoć zmienili i zwiększyli do 4GB, któryś dev chciał więcej (pewno 8GB) ale MS stwierdził że nie ma mowy.

Tak czy inaczej zbyt fajnie to brzmi by to było prawdziwe

Opublikowano

ta, z naszego punktu widzenia ''wrzucenie więcej RAMu'' wydaje się proste ale samo dorzucenie 256MB do x360 kosztowało MS blisko 1mld $ chyba że pojebałem liczby, don popraw.

Mimo wszystko zabieg w jakości gier widać był opłacalny a i na soniacza to zadziałało bo gdyby nie x360 z większą ilością RAMu to ps3 również miałoby 256MB i to bez grafy, wszysktko mieło lecieć na Cellu + 256MB RAMu.

Nie mam zielonego pojęcia :P

Opublikowano
  • Autor

Z jednej strony nie ma co się oglądać na rynek PC, bo tam akurat przy portach gier z konsol duża część mocy z obecnych podzespołów nie jest nawet w połowie wykorzystywana. Z drugiej Microsoft i Sony powinni jednak bardziej myśleć przyszłościowo, jeśli chcą by sprzęt dobrze zniósł próbę czasu przez te 5 i więcej lat. Dlatego zawsze lepiej dać więcej, jeśli nie na starcie, to na pewno po czasie zostanie to wzorowo wykorzystane.

Opublikowano

(pewno Crytek albo DICE)

Kto by tam Dice słuchał - zrobią 3 gry na krzyż przez całą generację. Jeśli Microsoft/Sony już będą się kogoś słuchać, to tylko Epic.

Opublikowano

Powiem Wam, że jeśli do E3 nic się nie wyklaruje, to będzie trzeba samemu założyć konto na pastebin i zacząć trolować świat gier :P

Już widzę mój pierwszy wpis:

"Widziałem w akcji Orbisa. Ma taką moc, że postaciom z gier łuszczy się naskórek. Microsoft poszedł inną ścieżką i wybrali odrastające owłosienie w REAL TIME!!111"

For the sake of beka :P

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.