Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

bylo przejscie z SD do HD..teraz bedzie z HD do FullHD

do tego dorzyca chipy zdolne wyswietlic nowe bajery graficzne i to wystarczy :P

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 262,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Milo byloby gdyby to info okazalo sie prawdziwe. Chociaz jedna konsola mialaby gry w 1080p :P

Opublikowano

ps4_04-580x326.jpg?25a3a7

Mogloby tak wygladac.

No, ale jak zwykle bedzie wygladac chvjowo.

Opublikowano
  • Autor

Ja akurat nie chcę konsoli, która stoi pionowo. ;]

Opublikowano

a kto każe ci stawiać ja pionowo ? Przecież widać od razu, że ten projekt jest przygotowany do ustawiania pionowego jak i poziomego

Opublikowano

Milo byloby gdyby to info okazalo sie prawdziwe. Chociaz jedna konsola mialaby gry w 1080p :P

na serio myślisz, że Sony zrezygnuje z full HD w PS4? ja tam jestem pewien, że standardem będzie 3D + 1080p, Sony już teraz sporo inwestuje w te dwie technologie, a w przyszłej konsoli na pewno nie odpuszczą tego

Opublikowano

Mi tam się slimka normalna podoba.

Opublikowano

na serio myślisz, że Sony zrezygnuje z full HD w PS4? ja tam jestem pewien, że standardem będzie 3D + 1080p, Sony już teraz sporo inwestuje w te dwie technologie, a w przyszłej konsoli na pewno nie odpuszczą tego

Caly czas boje sie, ze wszystkie konsole to beda jakies middle geny, wiec jakakolwiek plotka, ze ktos szykuje cos mocnego bardzo mnie cieszy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wedle tej ostatniej ploty, to ten nowy Xbox byłby zdrowo ponad 10x mocniejszy od X360. Ja tam w takie bajki nie wierzę. 7x to raczej max czego możemy się spodziewać po następnej generacji.

Opublikowano

Bo wypada tak bardziej pośrodku między middle genem (5x), a next genem (10x) Czyli między :( a :D. Takie :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Było

Opublikowano

Xbox 720 Devkit Specs Detailed, Includes 16-Core Processor

http://sillegamer.co...core-processor/

Discrete sources at GDC also confirmed to the publication that developers expect Sony’s Playstation 4 to be more powerful than the next Xbox, and that various studios are aiming to unveil their next generation software at E3 2012 in June, regardless of whether “Microsoft and Sony are ready or not.”

Ha, PS4 będzie mocniejsze! Co Ty na to Don? :teehee::lol:

PS. Xbox World Magazine poprzednio tak pisał o NextBoxie: "Microsoft are playing it safe with the CPU and GPU but running wild with the functions that will change how you play, but it won't be cheap." Miał być tablet i takie tam, teraz zaś co innego :)

E3, przybywaj i zakończ tą farsę (poprzez brak zapowiedzi NextBoxa i PS4).

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Xbox 720 Devkit Specs Detailed, Includes 16-Core Processor

http://sillegamer.co...core-processor/

Discrete sources at GDC also confirmed to the publication that developers expect Sony’s Playstation 4 to be more powerful than the next Xbox, and that various studios are aiming to unveil their next generation software at E3 2012 in June, regardless of whether “Microsoft and Sony are ready or not.”

Ha, PS4 będzie mocniejsze! Co Ty na to Don? :teehee::lol:

"expect" - słowo klucz ;)

Normalnie SF - 16 rdzeniowy procesor :P?

EDYTA: Nic dziwnego - kolejny oficjalny periodyk :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Można już na 100 % założyć że nowe konsole będą minimum 10 razy mocniejsze od poprzedników. Dodatkowo uważam że przeskok graficzny będzie większy niż pomiędzy ps2 i ps3.

Opublikowano

a propos tego- wielu ludzi twierdzi, że przeskoku nie było znacznego, uważam inaczej, różnica jest spora.

Edytowane przez Orson

Opublikowano

W zeszłym roku był ładny maraton konferencji: Microsoft, EA, Ubisoft i Sony. Chyba od 19 do 5 rano przed telewizorem siedziałem :turned:

Liczę na to, że w tym roku rozkład konferencji będzie taki sam.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Aż mnie korci żeby skleić jakąś bzdurę, puścić to na N4G i patrzeć jak neogaf się topi :P

Opublikowano

W zeszłym roku był ładny maraton konferencji: Microsoft, EA, Ubisoft i Sony. Chyba od 19 do 5 rano przed telewizorem siedziałem :turned:

Liczę na to, że w tym roku rozkład konferencji będzie taki sam.

Dokladnie. Oczywiscie wazne jest dla mnie co zapowiedza na konferencjach, ale uwielbiam sam ten motyw z corocznym ich ogladaniem. To juz dla mnie staje sie tradycja, ze trzeba je ogladac. Odpuszczam/ogladam katem oka tylko konferencje Nintendo.

Opublikowano

Aż mnie korci żeby skleić jakąś bzdurę, puścić to na N4G i patrzeć jak neogaf się topi :P

Prędzej by się N4G dało wpuścić, niż gaf.

Opublikowano

znowu się napalcie na next geny na targach a później będzie płacz że nic nie było i czeka nas kolejne 7-12mc plotek :music:

Jeśli to miałby być pokaz jak wiiu czy ps3 z renderami to niech sobie darują i pokażą wszystko w akcji za rok, z grami, ceną, datą premiery i specyfikacją sprzętów.

Opublikowano

Prędzej by się N4G dało wpuścić, niż gaf.

Na gafie maglują WSZYSTKIE plotki jakie tylko wychodzą, a każda kolejna ma osobny temat na forum :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.