Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Gdyby do Xboxa mozna było podłączyć kiery od Logitecha to byłoby super bo GT5+G25 to był kosmos na nurbie GTRem :P .

Opublikowano

Daj spokój z tym gó.wnem które przerabia ruch gałki na 900 stopni i wibracje na FF :/

Opublikowano

No to w tej generacji dalej rządzi GT5, nawet sztuczna/cukierkowa grafa w fm4 lub kokpity czy tam troche polepszone sterowanie dla niedzieniaków tego nie zmieni, większość jeszcze troche pospuszcza się nad nową forzą jak to ma sie w zwyczaju z nowymi tytułami i wróci do prawdziwego racera czyli GT5. Deal with it.

Powinieneś dawać wykłady o trollowaniu dla bezmozgów z PS3site

Odezwał się ten co swego czasu porządnie "komentował" w newsach na ps3site.pl zresztą, wszyscy to chyba pamiętają. Szkoda czasu na dalsze rozważania na ten temat. Nuda.

Odniosę się do mojej wcześniejszej wypowiedzi - od dawna sam wyczekiwałem na FM4, żeby się przekonać jaki to tak naprawdę będzie tytuł. Z czasem zaczynało się okazywać, że to po prostu stara Forza z kilkoma usprawnieniami, więc sam nazywałem ją 3,5, coraz bardziej zniechęcając się i sceptycznie podchodząc do tego tytułu. Później jednak po stopniowym ukazywaniu się nowych materiałów z produkcji, znowu zacząłem interesować się tematem i chętnie czytałem nowe wieści na temat gry. Mocno zastanawiałem się nawet nad ponownym zakupem klocka specjalnie dla tego tytułu (dlatego tak długo zwlekałem z kupnem nowej kierownicy, wahając się nad GT2 oraz G27 - ostatecznie padło na tą drugą), ponieważ to jedyna pozycja, która WEDŁUG MNIE jest warta zakupienia konsoli (ogólnie cała seria Forza mimo wzlotów w postaci FM2 i może nie upadków, ale troszkę gorszej jakości jak FM3). Nie będę się tu rozwodził, po prostu póki co Forza mimo porządnego progresu względem poprzedniej części i faktycznie oprawy na godnym poziomie, nie jest warta aż takiej inwestycji jak zakup droższej o 500zł kierownicy oraz konsoli specjalnie do niej (łącznie wydatek ponad 1000zł). Nie wiem kiedy wyjdzie kolejna część, pewnie już na konsolę następnej generacji i zapewne wcześniej od GT6, ale do jej premiery nawet nie zamierzam sobie zawracać głowy konsolką od MS, który to sam sobie szkodzi brakiem wsparcia firmy dominującej w świecie wirtualnej symulacji czyli Logitech. Może w przyszłości inaczej na to spojrzę, póki co jest dobrze i fajnie, że coś się dzieje, konkurencja i te sprawy, ponieważ wychodzą na światło dzienne np. aktualizacje i dodatki do GT5.

Jeśli chodzi o mnie to już sam i inni również potwierdzają, że przy samym tylko GT5 spędziłem już chwilę - zapewne troszeczkę więcej niż to wymienione 200h. Nie jestem w stanie dokładnie określić ile czasu spędziłem przy całej serii, ale przy GT3 oraz GT4 była to o wiele większa ilość czasu niż nawet przy GT5.

PS: Ktoś tam mówił o tym, że jak ktoś jeździ po opozycji (patrz PS3 i jej scenie) to dostaje same minusy właśnie od "fanbojów" tej marki, to samo z plusami za support. To teraz popatrzcie na mój wcześniejszy post, który jest obrazem niezmierzonej hipokryzji co po niektórych tutaj.

Opublikowano

Istnieje kierownica wireless Microsoftu, która kosztuje 300-400zł i stoi na poziomie kier Logitecha z mid-endu (chociażby Momo Racing którego parę lat miałem), także proszę nie pjertolić że do Forzy nie ma kierownic.

A o tej przejściówce nie słyszałem. To dobra opcja jest.

Odezwał się ten co swego czasu porządnie "komentował" w newsach na ps3site.pl zresztą, wszyscy to chyba pamiętają. Szkoda czasu na dalsze rozważania na ten temat. Nuda.

Że co? O czym ty mówisz? Nigdy na tym pożal się boże portalu konta nie miałem.

Daj mi jakieś dowody gościu albo wypi.erdalaj :|

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Istnieje kierownica wireless Microsoftu, która kosztuje 300-400zł i stoi na poziomie kier Logitecha z mid-endu (chociażby Momo Racing którego parę lat miałem), także proszę nie pjertolić że do Forzy nie ma kierownic.

Nie ma bo ta kiera to niezła kupa tak samo jak logitech fx o madcatzach nie wspominająć.

Jedyna słuszna opcja to fanatec za tysiaka :F

Opublikowano

No to musiałbys pograć na Logitechu DFGT/Pro zeby zobaczyć jak to jest z tą jakoscią ;)

Opublikowano

Widac jak boli coniektorych fakt, ze FM4 jest swietne i moze bez problemu konkurowac, a nawet w przewyzszac w niektorych aspektach GT5. Butthurt po calosci :whistling:

PS. Jezeli chodzi o kierownice to jezeli ktos ma obie konsole to wydanie troszke wiekszej sumy na Fanateca jest po prostu oplacalny, bo ma najlepsza kierownice na rynku i do obu konsol. No ale jak ktos jest tepa dzida i zapatruje sie tylko na jeden sprzet to juz nie moj problem.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Winner-roz(pipi)ales system, idac Twoim tokiem rozumowania za pare tygodni bedzie mozna napisac, ze Uncharted 3 nie jest najlepsza gra przygodowa na konsolach nowej generacji, bo nie oplaca sie dla niej kupowac konsoli... Poza tym uncharted 4 juz nie zobaczymy na PS3. LOL.

Opublikowano

Winner-roz(pipi)ales system, idac Twoim tokiem rozumowania za pare tygodni bedzie mozna napisac, ze Uncharted 3 nie jest najlepsza gra przygodowa na konsolach nowej generacji, bo nie oplaca sie dla niej kupowac konsoli... Poza tym uncharted 4 juz nie zobaczymy na PS3. LOL.

Trzeba rozumieć to co się czyta, a później wyciągać jakieś wnioski. Nie napisałem, że to nie jest dla mnie świetna gra przez to, że nie opłaca się inwestować w peryferia tylko, że nie jest na tyle dobra aby to robić, a to lekka różnica. Zresztą dla mnie Uncharted to tylko dobra grafika i efektowny single player - nie mam zamiaru jej z tego powodu nazywać najlepszą grą. Nie mój target.

Opublikowano

Dosyć gadki o jakiś komentach czyiś, podszywaniu się - idźcie sobie na PW, jak nie to polecą warny i to ostro.

Uporządkuję to z rana.

Opublikowano

Muahahah, developerzy Saints Row 3 pojechali po bandzie z nowym trailerem

http://playstationlifestyle.net/2011/10/17/latest-saints-row-the-third-trailer-parodies-battlefield-3-modern-warfare-3/

wszystko na YT jest kasowane, chyba EA i Acti się w(pipi)iło :lol:

Opublikowano

gta, cod, battlefield, star wars, just cause... i to wszystko w jednej grze, ło (pipi)a! :woot:

Opublikowano

Mistrzostwo świata :D

Opublikowano

czekaj, czekaj... tam chyba jeszcze jest Normandia z Mass Effect :D

Opublikowano

Kto to jeszcze kupuje po tej kupie jaką była beta na konsolach...

Opublikowano

Kupują osoby wiedzące co oznacza "beta".

Edytowane przez jarken

Opublikowano

oby sie nie zdziwili. Czekam na pierwsze recki...

Opublikowano

Kupują osoby wiedzące co oznacza "beta".

Osoby, które wiedzą co oznacza słowo "beta" wiedzą, że miesiąc przed premierą można wypuścić co najwyżej demo.

Opublikowano

Przykro mi MaZZ, ale taka jest prawda. A już najbardziej żałośni byli panowie z Dice, którzy sami sobie przeczyli. Najpierw mówili, że to starszy build i dlatego są błędy, a później mówili, że błędy o których donoszą gracze zostaną naprawione, a to oznacza, że albo wcale to nie był starszy build albo, że w późniejszym błędy i tak były obecne. Jedno i drugie oznacza, że przez 2 tygodnie od posłania gier do tłoczni (pipi) mogą zrobić i szykuje się naprawianie gry dopiero po jej premierze.

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.