Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano
No chyba nie.

Bo? Jeśli już to wcześniej, ale na pewno 2013.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 262,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

to powinno byc ukryte intro do H4 :

Popłakałem się XD

Opublikowano

ten Crysis na next geny bedzie?

ps RE 6 szybciej niż panowano? znów pewnie Capcom wytnie połowę kontentu heh :/

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Tak, na next-geny, których jeszcze sami wydawcy konsol oficjalnie nie potwierdzili.

Opublikowano
  • Autor

ps RE 6 szybciej niż panowano? znów pewnie Capcom wytnie połowę kontentu heh :confused:

To japońska gra z mackami, więc i tak nie zagrasz, to co ci to przeszkadza? :teehee:

Opublikowano

moze nie będzie macek, kto wie? <łudzi się>

Opublikowano

Od kiedy gry sa zapowiadane kiedy sa gotowe?

Kiedyś tak było, ale zapomniałem że Sony wprowadziło inne standardy.

Mendrek "legendarne, kultowe gry"

Sprzedaż w pierwszym tygodniu: +/- 50 tysięcy sztuk.

zauważyłem, że xboty i inne podludzie :D mają w swym prosięcym zwyczaju oceniać gry poprzez pryzmat sprzedaży owych tytułów. bardzo niemądre to.

Opublikowano
Przeczytałem te głupoty jakoby PS4 w KKW miałby by być przeklęte. PS3 w Japonii to Pureisutēshon Surī, a PS4 Pureisutēshon . Znawcy kultury. xD
Nie chodzi tutaj o nazwę, bo równie dobrze mogą je nazwać pureisuteshon shuteri albo pureisuteshon kuatoro tylko o samą cyfrę 4. Tak samo jak u nas niezależnie czy drogę przebiegnie Ci czarny kot, black cat czy kuroneko to wedle zabobonów masz pecha.

Jakoś w Japonii wyszło GT4, FF4 czy MGS4 i się nieźle sprzedały.

Opublikowano

ps RE 6 szybciej niż panowano? znów pewnie Capcom wytnie połowę kontentu heh :confused:

Nic nie wytną, tylko odsuną się z drogi CoDowi.

Opublikowano
Przeczytałem te głupoty jakoby PS4 w KKW miałby by być przeklęte. PS3 w Japonii to Pureisutēshon Surī, a PS4 Pureisutēshon . Znawcy kultury. xD
Nie chodzi tutaj o nazwę, bo równie dobrze mogą je nazwać pureisuteshon shuteri albo pureisuteshon kuatoro tylko o samą cyfrę 4. Tak samo jak u nas niezależnie czy drogę przebiegnie Ci czarny kot, black cat czy kuroneko to wedle zabobonów masz pecha.

Jakoś w Japonii wyszło GT4, FF4 czy MGS4 i się nieźle sprzedały.

Tak, a na zachodzie sprzedało się FF13. 4 jest w Japonii pechowa i już (np nie ma 4 pietra w budynkach tak jak na zachodzie nie ma 13 itd.), a to czy się ktoś tym przejmie czy nie to jego sprawa. Ta cała rozkmina o 4 w nazwie następnego PlayStation była półserio, więc się nie spinaj Majorze ;)

I jeszcze jedno, pojazdy po Wiedźminie są słabe. To najlepsza Polska gra (a właściwie już seria) i jeden z najlepszych RPGów ostatnich lat ("dwójka" też). W2 jest trochę słabszy od pierwszej części ale i tak powinniśmy się cieszyć, że Redsi w końcu coś wydają na konsole bo to może prowadzić tylko do równoczesnej premiery W3 na wszystkich platformach.

BTW granie w W2 na PC bez pada jest ułomne i niewygodne, już sam system walki w tej grze został stworzony pod pada tak więc ta gra na konsolach dopiero pokaże co potrafi ;)

PS Mendrek to jak było z tymi RPGami na PS3? Wymienisz jakieś czy tylko tak sobie to rzuciłeś (a może to ja czegoś nie zauważyłem)?

(zdaje się że ze 3 japońskie MOŻE wyjdą w Europie + Ni no Kuni)

Opublikowano

Daj mu troszkę czasu musi wybrać te najlepsze z tego ogromu jaki wychodzi na stacjonarne konsole XD

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

BTW granie w W2 na PC bez pada jest ułomne i niewygodne, już sam system walki w tej grze został stworzony pod pada tak więc ta gra na konsolach dopiero pokaże co potrafi ;)

Granie w FPSy na padzie jest ułomne i niewygodne....

Pierdolisz, grałem w wiecha na padzie od PSXa i na myszcze+klawie i nie było mi niewygodnie ani tak, ani srak.

Opublikowano

Kufa dałem plusa Stonce. Koniec świata...

FPS na padzie nie są ułomne tylko inne i nie polegają na kliknięciu kursorem w punkt na ekranie.

Jak masz skila to granie na padzie nie będzie ci sprawiać problemów a jak ktoś nie ogarnia to i klawiatura nie pomoże :P

Opublikowano

Granie na PC jest ułomne i niewygodne....

Fix'd

Opublikowano

Voytec a skąd wiesz ze wyjdzie? Była okazja zapowiedzieć wersję na konfie, ale chyba priorytetem było zrobienie jedynki w wersji na japko :F

No przeciez nie zapowiedza wersji na PS3 przed wyjsciem tej na żydboksa, jezu ludzie ogarnijcie się.

Jezeli (powiedzmy) Microsoft sypnal im troche groszem albo pomogli im w jakiś inny sposób to krótki, czasowy, eksklusiw jest jak najbardziej na miejscu. Wyjdzie W2 na X360. Sprzeda sie okej, dostaną troche zastrzyku gotówki i na E3 będzie zapowiedź wersji na PS3 z wbudowanym pierwszym DLC.

i bardzo fajnie, ze wydali na osxa. Wiecej devow tak powinno robic. Przynajmniej se pogram bez dualbootowania (czego sie czasami nie chce robić, wiadomka). No i cena na steamie jaka.

Opublikowano

Granie na PC jest ułomne i niewygodne dla kĄsolmaniaków z krzywymi palcami i niedowładem dłoni ....

Fix'd

Fix'd

To co, udało mi się przerzucić dyskusję na mój najulubieńszy z ulubionych tematów? :D

Opublikowano

No poje.balo ich z tym kolejnym Crysisem na current geny Crysis 1,75 :F

racja, jesli zrobiliby to na current geny to byłby wrecz regres Cryteka.

zwyrol- ja lubię residenta, droczyłem się wtedy z tymi mackami. Oczywiście problem z historią w RE jest taki, że nie jest to pastiż a robiona z powagą opowieść. Serio- oni to opowiadają bez mrugnięcia okiem :P udowodnić nie udowodnie bo niby jak ale żywię swięte przekonanie :)

gameplay jest całkiem ok, zagram a jakże w cz 6 ale za cenę poniżej 100 zł- zdecydowanie wolałem serię RE do Code Veronica- bo wtedy były unikalne.

Edytowane przez Orson

Opublikowano

No poje.balo ich z tym kolejnym Crysisem na current geny Crysis 1,75 :F

racja, jesli zrobiliby to nan current geny to byłby wrecz regres Cryteka.

A pieniądz jest pieniądz ;)

Opublikowano

Od kiedy gry sa zapowiadane kiedy sa gotowe?

Kiedyś tak było, ale zapomniałem że Sony wprowadziło inne standardy.

Mendrek "legendarne, kultowe gry"

Sprzedaż w pierwszym tygodniu: +/- 50 tysięcy sztuk.

zauważyłem, że xboty i inne podludzie :D mają w swym prosięcym zwyczaju oceniać gry poprzez pryzmat sprzedaży owych tytułów. bardzo niemądre to.

Heh, nadal nie rozumiesz czemu to jest przywoływane.

Kultowe i legendarne to jest Gran Turismo, dlatego piąta część sprzedała się w bodajże 7-8 milionach egzemplarzy, więcej niż Forza 3 i 4 razem wzięte.

Niektórzy natomiast mieli natomiast w zwyczaju wymienianie praktycznie z pamięci exclusivy na PS3, które potem zatrważały sprzedażą w 1 tygodniu na poziomie góra paredziesiąt tysięcy egzemplarzy.

Internetowe wojny na tytuły, w które potem nikt nie gra. Dla mnie to pocieszne.

Opublikowano

HMM Mazz

WIęc Kultowa i legendarna jest trylogia MODERN WARFARE która sprzedała się łącznie lepiej niz wszystkie exy konsolowe (current genowe) razem wzięte co? :potter:

Opublikowano

touche!

PS. Dałbym Ci plusa, ale już nie mam :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.