Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Nowe wideo z Maksa, Halo 4, cuda na kiju, a ten z tym Nintendo :(

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 262,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

no bo ile można z tym Halo, które ciągle jest tak samo dziecinne (i nie mówcie mi, że gra w której biegają garbate golumy w maskach p-gazowych i strzelają różowymi blasterami nie jest dziecinna)

Opublikowano

Potwierdzam, Halo szalu nie robi.

Opublikowano

DEMENTUJE

igTuFkAw5I7CK.gif

h4t4x62.gif

Opublikowano

@ Psyko: Nie che mi się liczyć ile razy widziałem już te 2 gify xD (plus jeszcze chyba jakieś inne)

A podobno to fanboje sony ciągle zarzucają jakieś gify :)

edit: @ UP - lol

Edytowane przez Emet

Opublikowano

no bo ile można z tym Halo, które ciągle jest tak samo dziecinne (i nie mówcie mi, że gra w której biegają garbate golumy w maskach p-gazowych i strzelają różowymi blasterami nie jest dziecinna)

ale kosmiczni faszyści w maska p-gazowych już są spoko?

Opublikowano

Nowe wideo z Maksa, Halo 4, cuda na kiju, a ten z tym Nintendo :(

Jeszcze brakuje killerów od studia Ghibli.

Czyżby w przyszłym tygodniu soniacz w końcu miałby zapowiedzieć jakiegoś exa/kolejnego kratosa ? szok, czyli przypomnieli sobie o plejsztejszyn 3 a nie tylko vita i dojenie kasy starociami z ps2 po 150-200zl.

Skoro gracze kupują te wszystkie reedycje za gruba kasę to można zapomnieć o wstecznej kompatybilności w nowym X/PS.

6f0hpuv.gif

4lxxc15.gif

słyszałem o tej gierce ale nikt nie pamięta nazwy, kiedyś pisali że Halo killer ma być czy coś a dziś sony musi za darmo to wciskać :(

Opublikowano

Daddy sygnatura ci się nie wyświetla :hi:

Opublikowano
ale kosmiczni faszyści w maska p-gazowych już są spoko?
jeśli nie strzelają tęczą, podczas wybuchu nie rozsiewają konfetti i nie biegają jakby im kto nasypał żaru do spodni to tak
Opublikowano

greah nie zapominaj, że słuchasz koreańskiego popu, więc twoje uwagi są co najmniej nie na miejscu :sleep:

Opublikowano

Tak samo ograniczone myslenie jak to ze "gierki sa dla dzieci".

Opublikowano

A ślinią się jak wychodzi gra ze szmacianymi lalkami :P

Opublikowano

a co niby ograniczonego w korelacji tego co widzę z tym z czym mi się to kojarzy? Halo jest kolorowe a przeciwnicy karykaturalni więc gdzie widzisz błąd w takim rozumowaniu? Gatunek w którym zabija się przeciwników jest gatunkiem dla ludzi dorosłych więc i same produkcje winny być albo na wskroś dorosłe albo być typową parodią - Halo plasuje się gdzieś pośrodku i tak z jednej strony jest ratowanie świata a z drugiej pod nogami pałętają się jakieś gnomy, które po przyklejeniu do nich granatu biegają jak postacie z kreskówek a ginąc rozrzucają wokół siebie kolorowe gwiazdki.

Opublikowano

To chyba z jakąś czaszką aktywną, bo nigdy nie widziałem, żeby Grunty eksplodowały w ferii gwiazdek.

Opublikowano

W ogole psyko niezły z ciebie hipokryta cisniesz po Nintendo a Halo na luzie mogłoby być jednym z ich flagowych exów bo od kolorowego świata Mario to niewiele się rózni :potter:

Opublikowano

A myślałem, że jesteś miły jak graliśmy Firefight w ODST :(

Opublikowano

Bydlak ze mnie w takim razie :/

Ale nie poznać wroga to też lipa cnie :potter: zwłaszcza jak byl z konsolą

Opublikowano

a co niby ograniczonego w korelacji tego co widzę z tym z czym mi się to kojarzy? Halo jest kolorowe a przeciwnicy karykaturalni więc gdzie widzisz błąd w takim rozumowaniu?

No na przykład w założeniu, że jak coś jest kolorowe, to automatycznie jest dziecinne. A to zupełnie niepokrywające się kategorie.

Gatunek w którym zabija się przeciwników jest gatunkiem dla ludzi dorosłych

To idzie raczej wbrew wszelkim moim obserwacjom. Jak miałem 13 lat to większość znajomych chciała zabijać przeciwników, teraz większość tym rzyga. Różne dane dotyczące sprzedaży gier czy choćby obserwacja tego forum raczej potwierdzają, że to globalne zjawisko.

więc i same produkcje winny być albo na wskroś dorosłe albo być typową parodią

Jak gra nie jest kolorowa i chodzi w niej o zabijanie ludzi to ją czyni na wskroś dorosłą? Well...

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Pnd4s.jpg

Keighley znów wali w chu.ja?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.