Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 262,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

@Szczurek faktycznie trochę mi się poprzestawiały godziny i AM z PM, chciałem dobrze ale nie wyszło :(

@Zwyrodnialec, EA po zeszłorocznej kompromitacji, tak jak Konami wcześniej, pewnie sobie odpuści. To samo Ninny, które tylko ogłosi, że WiiU wyjdzie jeszcze w tym roku, a dalsze szczegóły podadzą bliżej premiery.

:P

Opublikowano

Nerdy biora urlop :sorcerer:

To już trzeba mieć nawalone żeby na takie rzeczy urlop marnować.

Dlaczego? Jaki to jest dzien? Jak nie bede mial wolnego to sie nad urlopem zastanowie. Z reszta musze zalegly wybrac.

Opublikowano

Nerdy biora urlop :sorcerer:

To już trzeba mieć nawalone żeby na takie rzeczy urlop marnować.

Jak wyjdzie GTA V to biorę dwa dni co najmniej <duma nerda>

Ja po prostu nie pójdę na maturę.

Opublikowano

tak wszyscy deklarują świętowanie, a bedzie tak jak w tamtym roku stypa i kazdy w(pipi)iony będzie robił następnego dnia to co miał zrobić.

Opublikowano

A Nintendo i EA?

Nintendo od lat było pomiędzy MS, a Sony.

Opublikowano

przez te konferencje na E3 znowu będę w dzień przycpany :D

Opublikowano

akurat takie nocki mnie jarają najbardziej, dobra kawa, laptopik na balkoniku papierosek i live stream :)juz sie jaram

Life's good, bitch.

Trzeba będzie walnąć Pepsi Twist i jakąś dobrą pizzę do tego i w międzyczasie jakiś chat room założyć i na żywo dyskutować i obrzucać się mięchem :hi:

Potem oczywiście każdy będzie pisał, że było chu.jowo. Coroczna tradycja, krąg życia.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
Potem oczywiście każdy będzie pisał, że było chu.jowo. Coroczna tradycja, krąg życia.

A bo nie było? Ostatnie E3 to chyba najgorsze w historii pod względem gier, w tym roku powinno być lepiej, ale czy dużo lepiej to się okaże.

Opublikowano

wiem ale chociaż nie grałem w nowego gow'a (tylko te na ps2) i HS'a (do którego się przymierzam) to wolałbym HS'a 2

Opublikowano
  • Autor

A bo nie było? Ostatnie E3 to chyba najgorsze w historii pod względem gier, w tym roku powinno być lepiej, ale czy dużo lepiej to się okaże.

Batman Arkham City, Tomb Raider, Uncharted, Gearsy, Hitman, Deus Ex HR, Bioshock Infinite... Nie było źle, teraz prawdopodobnie będzie gorzej.

Opublikowano

Chyba, że ktoś oprócz Ninny postanowi zaprezentować, choćby pokrótce, swoją nową maszynkę. Ale raczej not gonna happen :(

Edytowane przez Gość

Opublikowano

ps3site zgaduje że nadchodzącą zapowiedź od sony to heavenly sword 2 http://www.ps3site.p...-sword-2/107091

ale kto by to robil jak NInja theory ponoc DMC robi ?

Opublikowano

Szkoda, że pracowników już nie :(

Opublikowano

http://translate.goo...ctu-486988.html

<drop the bombs>

Nowa gra Quantic Dream.

ten portal to bardziej plotkuje,spekuluje robi sztuczne sensacje niż podaje sprawdzone newsy ;)

Źródłem wszystkich plotek są zagraniczne serwisy, w przypadku HS2 jest tak samo.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Mam diabelska teorie

Obecnie mamy zalew zapowiedzi i materiałow z gier które sie jeszcze nie ukazały

ACIII , Prawdopodobnie GOW4, Moze cos od Q Dream, Bioshock, . A do targów E3 nadal mamy 2 miesiace

Next-Generation coming soon

Opublikowano

Mam diabelska teorie

Obecnie mamy zalew zapowiedzi i materiałow z gier które sie jeszcze nie ukazały

ACIII , Prawdopodobnie GOW4, Moze cos od Q Dream, Bioshock, . A do targów E3 nadal mamy 2 miesiace

Next-Generation coming soon

W przeciwieństwie do zapowiedzi gier, które już miały swoją premierę?

Opublikowano

ps3site zgaduje że nadchodzącą zapowiedź od sony to heavenly sword 2 http://www.ps3site.p...-sword-2/107091

ale kto by to robil jak NInja theory ponoc DMC robi ?

Zapewne SCE Santa Monica. Jak by nie było, goście idealnie nadają się do tej roboty.

Edytowane przez Camillus

Opublikowano

No Heavenly Sword 2 od Santa Monica to byloby cos, w przeciwienstwie do Ninja Theory ten team wie jak robic dobre gry :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.