Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

To nie trailer tylko "demo" - będziesz siedział w domu z wirtualnym hełmem na głowie i przyklejonym do niego dildosem? :P

Datura działa też z DS3.

No to co chciałeś w takim razie pokazać bo nie rozumiem? Zawartość trailera jeśli chodzi o samą grę, to nic nowego - wszystko już pokazali wcześniej. Jedyna nowość to pokazówka z hełmem i Move przyczepionym do głowy na potrzeby headtrackingu.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 295,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Bez kitu, podniecaja sie tymi interaktywnymi filmami typu flower czy hr, a smieja sie z kinecta.

Jeszcze sobie (pipi)a wibrator na leb przyczepia HARDKOROWI gracze xD

Zal dupe sciska.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

No to co chciałeś w takim razie pokazać bo nie rozumiem?

Nowy trailer Datury.

A te samograje typu Flower czy Journey zgarniają wyższe oceny niż niejeden mega killer z ogromnym budżetem.

Opublikowano

Nom, w koncu adresowane sa do posiadaczy odtwarzacza BR z funkcja konsoli.

Ten target tego wlasnie oczekuje od swojego odtwarzacza :]

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

To nie zmienia faktu, że grania tam niewiele. Ale każdy wydaje pieniądze na co mu pasuje. Tyle.

Opublikowano

Ja (pipi)ie, Flower ? Nie no gra rewela, przez pierwsze 5 minut.

No ale spoko, zaraz wpadnie Cod i zapyta, czym sie ludzie jaraja w Trialsach.

Opublikowano

Nom, w koncu adresowane sa do posiadaczy odtwarzacza BR z funkcja konsoli.

a nie do posiadaczy odtwarzacza dvd z funkcją ogrzewania mieszkania.

PS. Akurat Trails to fajna gierka.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

to właśnie różnica w exach obu konsol na ps3 są robione z myślą o: dzieciakach/casualch/niepełnosprawnych...zero skilla, prosta rozgrywka lub co gorsza ostatnio staje się głównym targetem plejsztejszona....samograje, połóż pada na kanapie i gra się przejdzie. To już gry na kinecta są bardziej zaawansowane :hi:

Opublikowano

to właśnie różnica w exach obu konsol na ps3 są robione z myślą o: dzieciakach/casualch/niepełnosprawnych...zero skilla, prosta rozgrywka lub co gorsza ostatnio staje się głównym targetem plejsztejszona....samograje, połóż pada na kanapie i gra się przejdzie. To już gry na kinecta są bardziej zaawansowane :hi:

tia,a exy xboxowe to same hity i nie samograje...

zapomniałem że na xboxa jest praktycznie brak exow i coraz bardziej się zmniejsza ich ilość(Alan Wake na PC,jeszcze tylko Hejloł i GoW na PC to dla mnie Xbox mógłby przestać istnieć) :(

Opublikowano

Ja pier.dolę, daddy napisz do administracji prośbę o usunięcie konta, bo jesteś tak żałosny, że się czytać Ciebie nie da. Porządni użytkownicy są banowani, a taki nieudacznik nieudolnie trolluje.

Opublikowano

zapomniałem że na xboxa jest praktycznie brak exow i coraz bardziej się zmniejsza ich ilość(Alan Wake na PC,jeszcze tylko Hejloł i GoW na PC to dla mnie Xbox mógłby przestać istnieć) :(

Wiadomo. Powiesz tacie, że potrzebujesz peceta za 3 kafle do "nauki" i Ci kupi. A komunię masz tylko raz w życiu i jak już dostałeś PS3, to o X360 możesz zapomnieć :(

z6623917X.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jacy wy wszyscy nudni jesteście.

Ja jestem zayebisty and you know it ;)

Opublikowano

Wiadomo. Powiesz tacie, że potrzebujesz peceta za 3 kafle do "nauki" i Ci kupi. A komunię masz tylko raz w życiu i jak już dostałeś PS3, to o X360 możesz zapomnieć :(

Skąd te 3tys? PC który uruchomi Alana Wake w lepszej oprawie graficznej można złożyć już DO 2tys.

Wystarczy dobra optymalizacja i nie będzie komputer potrzebny za 3000tys ;)

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

(pipi) sie na sprzecie znacie.

Juz przy 2 tys bedziesz zmuszony obnizyc rozdzialke, system postawisz lewy i wybierzesz 18calowy monitor do 320 zl tylko po to, by cos wyswietlal. No chyba, ze jestes przyzwyczajony do 18 klatek na sekunde, w sumie jak masz PS3 to roznicy bys nie zauwazyl...

Edytowane przez easye

Opublikowano

czekam tylko na post mendrka i wielki krąg trollowania będzie zatoczony.

Opublikowano

Don, tak, komputer za 3000 zł. A xbox nowy nadal kosztuje 1500 zł, a ps3 2 razy tyle. :rofl2:

Nie wspominając o tym, że na najniższych detalach taki Alan Wake pewnie wygląda lepiej niż w wersji na konsole. ;)

Opublikowano

polecam allegro!

na najnizszych detalach wyglada gorzej, a nawet jak juz bys poswiecil te 2 tys by wygladal ciut lepiej, to komfort grania taki sam jak na PS3! :sorcerer:

czekam tylko na post mendrka i wielki krąg trollowania będzie zatoczony.

Mendrek nie ma czasu, gra w multiplatforme online, za free, bez mozliwosci komunikacji i w rozdzialce 576p żeby nie mieć input laga!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak.

To sony próbuje z marnym skutkiem robić gry które mają być jakimiś ''xboxkillerami'' multi gow/halo jest skillowe, fez i traials też są wymagające a na ps3 co najwyżej polatasz dywanem po pustyni lub postrzelasz z kapiszonów.

z6623917X.jpg

lol, ps3 już nawet do Pisma ŚW. dorzucają :(

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
i co z tego, ze Alan wyglada lepiej, skoro komfort grania taki sam jak na PS3!

No jak sobie pada podłączyć nie umiesz, a wbrew pozorom nie trzeba mieć do tego żadnych specjalnych umiejętności, to niestety świadczy to tylko o Twojej głupocie i dodatkowo robisz przypał ogarniętym użytkownikom konsol na forach.

Opublikowano

polecam allegro!

na najnizszych detalach wyglada gorzej, a nawet jak juz bys poswiecil te 2 tys by wygladal ciut lepiej, to komfort grania taki sam jak na PS3!

alan Wake na najniższych wygląda lepiej niż wersja xboxowa

i przynajmniej można pograć w normalnej rozdzielczości(Hd) a nie w rozdzielczosci 960x540.

3 rdzenie w xboxie to za mało na rozdzielczość Hd?

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

nie wierze. Moze dzisiaj pociagne i specjalnie sprawdze.

Kre3k - oczywiscie, ze gram na padzie, ba, nawet na tym od X'a. Ale widzisz nie (pipi) bzdur, bo nawet na piecu za sporo ponad 2 kafle, przy przezucie obrazu na TV jakosc Crysisa 2 jest gorsza niz na mojej 6 letniej konsoli, do tego jestes zmuszony obnizac rozdzialke, by uzyskac podobna plynnosc. Nie skaluje Ci gry z automatu, no i mowiac o komforcie mam na mysli glownie swoja friend liste, osiagniecia, tutaj nikt nie wejdzie do grupy i nie zaprosi na meczyk multi, ogolnie spolecznosc, ktora jest w taki sposob zorganizowana, ze wole kupic gre na X'a, usiasc przed 46 calowym telwizorem niz przejsc za darmo na swoim pececie...

(pipi)ac rozdzielczosc, dobrze ze mocy starcza na crosschat i lepsze multiplatformy !

Edytowane przez easye

Opublikowano

polecam allegro!

na najnizszych detalach wyglada gorzej, a nawet jak juz bys poswiecil te 2 tys by wygladal ciut lepiej, to komfort grania taki sam jak na PS3!

alan Wake na najniższych wygląda lepiej niż wersja xboxowa

i przynajmniej można pograć w normalnej rozdzielczości(Hd) a nie w rozdzielczosci 960x540.

3 rdzenie w xboxie to za mało na rozdzielczość Hd?

Dla twojej informacji, sporo gier na PS3 działa w tej rozdziałce w tym uwielbiane przez niektórych CoDjutyyy :ph34r:

Opublikowano

prezciez cala masa multiplatform ma problemy z rozdzialka na PS3. Rage, Red Dead Redemtion, do niedawna nawet FIFA nie miala skalowania do 1080, przez co wygladala 2 razy gorzej na PS3, wiec Lionel - sam rozumiesz.. :(

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.