Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

przeciez zazwyczaj Cod ma lepszą grafę, miodniejsze multi i dużo fajniejszy single więc i tutaj pewnie bedzie podobnie albo i lepiej dla CoD

No to chyba oczywiste, zresztą Battlefield musi mieć naprawdę beznadziejny ten tryb, skoro nawet fanboje tej serii nic o nim nie piszą, tylko ciągle multi i multi.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 271,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

przeciez zazwyczaj Cod ma lepszą grafę, miodniejsze multi i dużo fajniejszy single więc i tutaj pewnie bedzie podobnie albo i lepiej dla CoD

o.O

Co brałeś i czy jest to zabronione prawem? Bo jeśli nie, to wyjmę z szafy amigę 500, odpalę Cytadelę, nałykam się tych specyfików co Ty i będę grał w najlepszą strzelankę FPS evar zarówno pod względem multi [którego nie ma] jak i grafy [która jest padaką] :D

chodziło mi tylko i wyłącznie o konsolowe słuszne brzydkie, kĄsolowe wersje

fixed :sorcerer:

fixed :potter:

Akuratnie jedyne słuszne wersje Battlefield'a są na PieCa

Opublikowano

A co mają pisać, poza tym że "będzie"? Ja i tak wiem, chociażby po trailerach, że będzie lepszy niż ten w MW, bo to będzie to typowa, żołnierska kampania ze sporym rozmachem (początek Operation Guillotine - mniam albo ta misja czołgowa). Będzie tym, czym kiedyś było cod, a nie mindfuckiem dla dzieciarni, która potem miesiącami się jara jakimś typem w kominiarce z trupią czaszką, jakby to była jakaś niesamowita postać fpisdó :F

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

No to chyba oczywiste, zresztą Battlefield musi mieć naprawdę beznadziejny ten tryb, skoro nawet fanboje tej serii nic o nim nie piszą, tylko ciągle multi i multi.

Jaranie się singlem w grze stricte pod online. Eh, kĄsolomaniaki.

Opublikowano

ale multi w BF3 to balas Stona, wiec czyms trzeba sie jarac ;/

Opublikowano

Jaranie się singlem w grze stricte pod online. Eh, kĄsolomaniaki.

Singiel potrafi wciągnąć, zadziwić i przedstawić fajną historię. Jaranie się tylko multi jest dobre dla statsiarzy i pseudo proplejeruf.

Opublikowano

ale multi w BF3 to balas Stona, wiec czyms trzeba sie jarac ;/

Nie znam ślunskiej gwary, więc nie wiem ocebe.

@Mazzeo

Kampania single = 5-6h

Multi = kilkaset godzin

A teraz idź myju myju i kysz spać, dorośli rozmawiają.

Opublikowano

Multi to kilkaset godzin pod warunkiem, że jara Cię łażenie po raz 101012912 po tej samej mapie, robiąc dokładnie to samo co robiłeś 101012911 razy przedtem;)

W bfie oczywiście tryb wieloosobowy przoduje, ale ile tak naprawdę masz takich gier? Jest jeszcze cod, halo, powiedzmy, że gearsy, cs i unreal tournament (choć to tytuły z poprzedniej epoki)...coś jeszcze? Single w grach przoduje Stonka, i bardzo dobrze, ja lubię gdy w grach jest coś takiego jak fabuła, klimat, bohaterowie, a nie tylko napierdzielanie się kto kogo więcej razy zabije.

Odpowiedz sobie zresztą na jedno proste pytanie - jak to jest, że Battlefield, który zawsze był grą tylko i wyłącznie do rozgrywek wieloosobowych, teraz ma i singla i coopa? :)

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

bo moze ta gra jest slaba?

mnie humor w tej grze zalamal w demie, wiec nawet nie przyszla mi przez mysl skladna na nia ;P

Cierpisz na syndrom "niedoceniania gier przez pryzmat dem". Spotkałem już takich, ale dema jako takie mają rację bytu tylko w przypadku gier sportowych (głównie ze sportami drużynowymi) lub bety multi. Mówienie o jakiejś grze, że jest słaba po ograniu dema to tak jak zaniechać sexu na resztę życia bo pierwsze minuty to żenada i przedwczesna detonacja. Gdybym tak myślał ominęłoby mnie szerokim łukiem mnóstwo gier.

Opublikowano

Dorośli spędzają kilkaset godzin na multi?

Wątpisz?

dude.jpg

Odpowiedz sobie zresztą na jedno proste pytanie - jak to jest, że Battlefield, który zawsze był grą tylko i wyłącznie do rozgrywek wieloosobowych, teraz ma i singla i coopa? :)

Żeby dzieci kĄsolomaniaki nie miauczały że nie ma singla? ;)

Opublikowano
  • Autor

Odpowiedź jest inna, bo Call of Duty ma, a EA bardzo chce mieć tak samo mocną markę.

Opublikowano

No i dobrze, że jest konkurencja bo tak to byśmy umarli pod stertą pudełek z Call of Duty na okładce.

Opublikowano

Jak to przeczytalem zrobilo mi sie smutno!

Juz dziala. Czas reakcji troche lepszy niz Sony:)

Ostrzeżenie dotyczące usługi

Szczegóły usługi

Xbox LIVE:

Użytkownicy mogą mieć trudności z następującymi usługami:

Logowanie się w usłudze Games for Windows – LIVE na komputerze PC

Signing into Xbox LIVE from an Xbox console

Logowanie się w usłudze Xbox LIVE z witryny Xbox.com

Wiemy o istnieniu problemu i pracujemy nad jego rozwiązaniem. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za cierpliwość.

Rynek usług Xbox LIVE: Usługa działaKonto: Usługa działaTworzenie gry: Usługa działa

Opublikowano

Jak to przeczytalem zrobilo mi sie smutno!

Juz dziala. Czas reakcji troche lepszy niz Sony:)

Za to im płacisz ;)

Opublikowano

To wy płacicie 250 zł miesięcznie i jeszcze Wam pada? :lol:

Opublikowano

Fakt, zjadło mi jedno zero, miało być 2500 zł:)

Opublikowano

Normalnie boki zrywac :rofl2:

Opublikowano

Oj tam przesadzasz.

Ps. Ważne że jest darm... ups! Tu nawet to nie zadziała :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.