Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Jakieś takie dziwne dźwięki wystrzałów. Pyknięcia.

E: wyraźnie je słychać na 2:02

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Mapka do multi juz mi sie podoba, ale dzwiek BRki jest jakis taki sraki - cos jak w Uncharted.

Opublikowano

Lub w którejkolwiek z części Killzone.

Opublikowano

x) no tak, to wszystko przez tych developerów, którzy na siłe chca przenieść 'ułomnośc ps3" na konsole microsoftu.

klap, klap

Opublikowano

Nie potrafią programować gier na konsolę posiadającą więcej, niż jeden rdzeń.;/

Opublikowano

z całym szacunkiem dla serii halo, ale ten gameplay wyglada słabo. fizyka z dupy, blasterek na kapiszony i plastik - niby to samo co poprzenio ale ja tego "nie kupuje"

Ty wiesz w ogóle co to jest blasterek i na czym polega fizyka w tej grze?

Panu już podziękujemy :F

Opublikowano

No ale czego od niego wymagasz jak ocenia gre po filmiku na YT, jak to maja w zwyczaju posiadacze PS3.

Opublikowano

No ale przyznaj MaZZ, że graficznie ta mapka to słabo bardzo wygląda.

Opublikowano

Kogo obchodzi grafika w multi ?

Zreszta im mniej swiecacego badziewia w tym trybie tym lepiej. W H3 i Reach z tym przesadzili, a to wlasnie podobalo mi sie w pierwszych dwoch czesciach - przejrzystosc.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

wyzszosc tego FPS'a polega na tym, ze tam liczy sie skill, obraz ma byc ostry jak zyleta, bym obracajac kamere mogl od razu wylapac glowe przeciwnika. Sama prezentuje sie sie znakomicie, dzwiek juz nie do konca...

Killzone to dla mnie najladniejsza gra jaka powstala, ale tam wychylajac galke mialem mdlosci, bo dla tworcow bardziej liczyla sie oprawa, niz gameplay.

Edytowane przez easye

Opublikowano

@Square

Rasowy halobot i tak na to nie zwróci uwagi podczas sieczki w multi Panie kolego.

Halo 4 i tak wszystkie poprzednie odsłony z serii bije graficznie o dwie głowy.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No tak. Bo nie ma takiego pjerdolniku w postaci kurników i kartonów jak na mapach w Call of Duty, a w oczy nie naku.rwa ci lens flare jak w Battlefield 3.

Wrzuć film z Halo do CW to znawcy się wypowiedzą.

Opublikowano

Nie wiem, zawsze wychodziłem z założenia że im ładniej to tym lepiej, ale widocznie psiadaczom X'a wystarczy aby gameplay był dobry.

Opublikowano

No ale czego od niego wymagasz jak ocenia gre po filmiku na YT, jak to maja w zwyczaju posiadacze tylko jednej konsoli, obojętnie czy ma tylko PS3 lub X360.

fix'd

p.s. A ty na podstawie czego oceniasz Halo 4 ? grałeś już w to u kumpla z 343 ?

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Nie wiem, zawsze wychodziłem z założenia że im ładniej to tym lepiej, ale widocznie psiadaczom X'a wystarczy aby gameplay był dobry.

Może własnie dzięki temu nie oceniamy gier po obejrzeniu krótkiego filmiku na YT. :)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

To powiedz mi dlaczego ludzie grajacy w CS'a czy Q3 specjalnie zubozali oprawe mimo, ze ich kompy spokojnie na fulla gre ciagna ?

No po filmiku oceniam, ze mapka mi sie podoba wizualnie bo nie jest pstrokata. Masz cos wiecej madrego do powiedzenia ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No ale czego od niego wymagasz jak ocenia gre po filmiku na YT, jak to maja w zwyczaju posiadacze tylko jednej konsoli, obojętnie czy ma tylko PS3 lub X360.

Im wystarczy sam tytuł i już wiedzą, że to najlepszy FPS i ex.

Opublikowano

No raczej tak jest w przypadku sonoklapow.

PS. Ja w multi w Halo 4 chcialbym gorsza oprawe w zamian za 60 klatek, no ale graphic whores ze stajni Sony nie potrafia tego ogarnac.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A wiecie, że te Halo 4 wygląda tak ładnie w porównaniu do poprzedników, bo pracują nad nim ludzie odpowiadający po częśći za gry z PS3? Przecie konowały z MS nie potrafią zrobić ładnej gry. :sorcerer:

Opublikowano

Ty wiesz w ogóle co to jest blasterek i na czym polega fizyka w tej grze?

Panu już podziękujemy :F

niestety wiem na czym polega fizyka w halo i wiem co to blasterek. Liczy się, że grałem w pierwsze halo online i mi sie nawet podobało? I tak, oceniam to co widze, a widzę przeciętniaka. Zagram, zobacze wiecej, to moze zmienie zdanie.

Opublikowano

To raczej Was boli, Coati coś tam wspomniał o blasterkach to zaraz łohoho, napina na 100% i standardowe teksty o oglądaniu gry na YT.

Niestety niczym się w tym momencie nie różnicie od śmiesznych sonybotów, taki sam poziom beki. ;)

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

W pierwsze Halo online czyli w ta gowniana PCtowa wersje ? xD

PS. Spoko, to ja bede gadac ze Uncharted to gra dla pedaluchow i bede ta bzdura powtarzac non stop. Ciekawe ile wytrzymacie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

beniek ale cię coś boli. Nie martw się, na jesieni dostaniesz PS All Stars :]

I Sly 4 i LBP Karting (to jest dopiero skillowa gra, w niej nie ma cofania czasu jak w niektórych popularnych "pro"wyścigówkach :P ). No i poza tym sporo świetnych multiplatform (wiesz, dla posiadaczy PS3 gra nie musi być exem, żeby nią się interesować ;) ).

Edytowane przez MBeniek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.