Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

pokażą UE4 na E3 to się zobaczy czy niszczy, 3 obrazki ładne ale nie powiedziałbym po nich że to next gen.

forza horizon, kolejny konkretny ex x360, miło że MS dba o HC graczy a nie jak $oniacz któremu tylko casuale i samograje w głowie :)

http://www.ppe.pl/ne...wny_blask_.html

psyk dalej masz nadzieje na powrót dawnego rare ? xD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Małego to masz w spodniach :< jak na 1280x720 nic nie widzisz to kup okular.

Powstrzymam się od odpowiedzi, bo należysz do grona kilku xbotów z którymi można potrollowac na poziomie.

Dziękuje za uznanie.

Zróbmy beke z tej okładki, ten różowy grzbiet będzie lśnić na półce

ae09c5.jpg

Opublikowano

pokażą UE4 na E3 to się zobaczy czy niszczy, 3 obrazki ładne ale nie powiedziałbym po nich że to next gen.

forza horizon, kolejny konkretny ex x360, miło że MS dba o HC graczy a nie jak $oniacz któremu tylko casuale i samograje w głowie :)

http://www.ppe.pl/ne...wny_blask_.html

psyk dalej masz nadzieje na powrót dawnego rare ? xD

pokazali juz cos wiecej niz 1 screen i okladne ze wiesz ze to bedzie dla HC graczy ?

Opublikowano

@Daddy

Bardzo bym chciał, Conker, Perfect Dark i GoldenEye 007 były wyśmienite. Chciałbym zagrać w dobry rimejk tego ostatniego - pierwsza misja i jej pożeranie wraz z niemieckimi słodyczami na święta śni mi się po nocach :) Ile to już lat temu, chyba z 14...

Opublikowano

Powstrzymam się od odpowiedzi, bo należysz do grona kilku xbotów z którymi można potrollowac na poziomie.

Dziękuje za uznanie.

ae09c5.jpg

XD

Przez Ciebie oplułem ze śmiechu monitor jak zobaczyłem ten RÓŻOWY kawałek XD

Opublikowano

@Daddy

Bardzo bym chciał, Conker, Perfect Dark i GoldenEye 007 były wyśmienite. Chciałbym zagrać w dobry rimejk tego ostatniego - pierwsza misja i jej pożeranie wraz z niemieckimi słodyczami na święta śni mi się po nocach :) Ile to już lat temu, chyba z 14...

żyjesz marzeniami, rare dawno zdechło ale nowego conkera czy battletoads w grafice rayman origins byłoby fajnie zobaczyć. A jeśli wrócą kiedyś do gier AAA to czuje jakiegoś FPSa z hamburgerami vs terroryści, takich gier brakuje dzisiaj xD

Opublikowano

Masz sporo racji, szczególnie po ogromnych przetasowaniach kadry, jakie nastąpiły tam na przestrzeni ostatniej dekady. No to pozostaje przy marzeniu o fachowym rimejku GoldenEye 007, ale prawa do oryginalnego kodu ma chyba Ninny :(

Opublikowano

Dziękuje za uznanie.

ae09c5.jpg

Ciekawe co za kretyn projektowal ta okładkę. I ten róż

Opublikowano

Bardzo mnie cieszy te gadanie o zmniejszeniu czasu produkcji gry przy użycie UE 4 <ok>

Opublikowano
  • Autor

Bardzo mnie cieszy te gadanie o zmniejszeniu czasu produkcji gry przy użycie UE 4 <ok>

Będzie więcej czasu na wycinanie gotowych fragmentów gry.

Opublikowano

Już był remake Goldeneye od Activision.

Niby tak, ale to nie to samo. Craig jest lepszym Bondem od Brosnana, ale nie pasuje mi do Złotego Oka 007.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

chuj z grafą UE4 bo znając opierdalanie współczesnych wydawców to z 80% gier na nową generację choćby nawet miało wyglądać foto realistycznie to i tak nie będzie trzymać stałego framerate

Opublikowano

To też jest ponoć UE4

unreal_engine4_01.jpg

bardzo ładne ale nie powala

Opublikowano

Locuści wymarli.

Opublikowano

A mnie się podoba i właśnie zaczynam odkładać kasiorę na nextgena.

I h*j

Opublikowano

I h*j

odłóż na pc to dostaniesz jakos jak na screenie wyzej. Na "nextgenach" moze dobija do 1080p i 30 fps

WiiU dodane na amazonie :

http://www.amazon.com/Nintendo-Wii-U/dp/B0050SVHZO

Edytowane przez szpic

Opublikowano

W Diablo 3 albo Minecraft xD

Te super dopasione pecety są uzależnione od KONSOL.

Opublikowano

I h*j

Na razie EPIC lobbuje tym demem u Sony i MS aby dali lepsze podzespoły do nextgenow.

Opublikowano

lobbowanie demem, to jest poważny argument za tym, żeby SONY i M$ dali lepsze podzespoły.

marshmallow-cannon.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.