Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Najlepszym graczom input lag nie przeszkadza, to oni przeszkadzają input lagowi - Chuck Norris Style ;)

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Ten temat znowu zrobił się nudny. Nikt nie najeżdza na Mendrka, ani na jego wspaniałą konsolę, równie wspaniałej japońskiej firmy, która to miała ogromnego farta za czasów swojej pierwszej konsoli i myśli, że na tym jednym sukcesie utrzymają się na pierwszym miejscu w rynku konsol już forever (pipi)a. Nikt też już nie krytykuje najlepszych na świecie exów z PS3. Pierdolicie o jakichś nudnych BF'ach, których konsolowe wersje i tak sa porażką w porównaniu do tych z PC.

weź załóż wielkim fartem firmę, wielkim fartem odnieś sukces z konsolą i wielkim fartem przejdź jeszxcze dwie generację dalej :)

Opublikowano

Spoko, byliście wybrańcami mocy, wszędzie pisali "outage", ale zaklinanie rzeczywistości zrobiło swoje. Graliście na Live! nawet jak był zdjęty! :D

Półtora miesiąca? Nigdy tak długiej awarii na PSN nie było, była jedna co trwała 24 dni, ale w zamian dostałem masę darmowych gier, konto premium P+ (kolejne darmowe gry, zniżki, triale godzinne, masa darmowego contentu!), darmową możliwość rocznego ubezpieczenia na dane osobowe, kolejne darmowe gry na PSP, a teraz mam najbardziej prawdopodobnie zabezpieczoną usługę online, na którą wydano masę szmalu by nie powtórzyła się sytuacja :) Przez ten czas przeszedłem Fallout: New Vegas, a potem zabrałem się za ogrywanie darmowych tytułów, wiele z nich gram do dziś (Dead Nation, Hustle Kings, Super Stardust HD, Little Big Planet).

A wy co dostaliście za te "outage" swoje? :D Nie musicie mówić. Wy dostaliście rachunek na kolejny okres zapłaty za XBL! :D :D :D

Opublikowano

narzekam bo umiem dostrzec, że konsola ma sporo minusów i to znacznych zarówno jeśli chodzi o software jak i hardware, których nie ma konkurencja. Nie wymieniam na x360 bo:

- nie mam czasu na granie na dwóch konsolach

- moje preferencje pokrywają się bardziej z tytułami ekskluzywnymi dostępnymi na ps3,

- nie mam czasu na granie online

- lubię zobaczyć film na BD i czasem korzystam z tej mega zje.banej przeglądarki internetowej

Opublikowano

Dziwne ze w odpowiednim temacie na forum nikt nie odnotowal 2 tyg braku dostepu do xbox live. Ale Mendrek wie lepiej, w koncu jest specem i opiera swoja wiedze na FAKTACH!

Opublikowano

My mieliśmy przez te 24 dni pełen ubaw z całej sytuacji, duża część użytkowników konsoli M$ na pewno cieszyła się, że jednak nie kupiła japońskiego sprzętu.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Kur.wa mać, doinformuj się zanim zaczniesz znowu siać herezje swoje.

Fakt jest taki ze to nie była awaria rodem z PSN, XBL nie padł kompletnie i nie dla wszystkich, miał dużo problemów jednak. Logowanie, granie online etc jednego dnia działało, a drugiego nie, co parę godzin live włączał się i wyłączał.

źródło: http://web.archive.org/web/20071231034005/http://www.majornelson.com/archive/2007/12/29/xbox-live-status-12-29.aspx

No i wszyscy dostali za darmo grę Undertow.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Ficuś: Narzekasz na zje.bany twoim zdaniem multi KZ3, a teraz piszesz że i tak nie masz czasu na online. Nie rozumiem cię chłopie.

Mnie tam nie dziwi, że odzewu w temacie nie było :) Ale świat jest inny, świat odnotował, a w internecie nic nie ginie. A może SPISEK świata przeciw MS? :D

Undertow, popie.rdółka :) No cóż, lepszy rydz niż nic :)

Ale cóż, płacicie za (ponoć) NIEAWARYJNĄ usługę, to macie... Undertowa.

Opublikowano

My mieliśmy przez te 24 dni pełen ubaw z całej sytuacji, duża część użytkowników konsoli M$ na pewno cieszyła się, że jednak nie kupiła japońskiego sprzętu.

nie MY a dzieci do lat 15, które sie cieszą jak jeden kawałek plastiku (konsola) coś zaszwankuje. Działa w dwie strony.

Opublikowano

Ficuś: Narzekasz na zje.bany twoim zdaniem multi KZ3, a teraz piszesz że i tak nie masz czasu na online. Nie rozumiem cię chłopie.

nie mam czasu teraz, jezu chlope mam 27 lat, jeszcze jakis czas temu bylem studentem dziennym i mialem wiecej czasu na granie. Poza tym jakim prawem odbierasz mi mozliwosc skomentowanie tego co jest ewidetnie zepsute(multi k3) co dostrzegam i mi przeszkadza nawet jak spedzam z nim 2h tygodniowo, a nie 4h dziennie jak kiedys.

Opublikowano

Żeby nie było - nie cieszę się z powodu tej dwutygodniowej awarii (i paru mniejszych potem) jaką miał XBL! Śmieszą mnie osoby, które to bagatelizują. (i mówią że im "działa usługa cały czas, bo za nią płacą). Ja np. nie bagatelizuję awarii PSN, bo to był poważny błąd Sony że zaniedbało zabezpieczenia i jacyś cyber-kryminaliści zrobili im miazgę. Ale wyszli z tego z twarzą i to mnie zadowoliło. A nie jakieś tam... Undertow :)

Opublikowano

Mnie tam nie dziwi, że odzewu w temacie nie było :) Ale świat jest inny, świat odnotował, a w internecie nic nie ginie. A może SPISEK świata przeciw MS? :D

Widac taka to wlasnie byla awaria. I czego nie rozumiesz? K3 z(pipi)ali pod wzgledem online, nie trzeba spedzac godzin przy tym tytule, by zobaczyc nawet jak wzgledem dwojki go ograniczyli. A To ze teraz Ficus nie grywa online nie oznacza, ze gra jest SPOKO!

Wyszli z twarza? Gasz przez ich kretynizm i dane w plikach txt o maly wlos nie stracilem 200 kontaktow, kalendarza sluzbowego i swoich notatek. Dzieki Bogu google w pore poinformowalo mnie, ze na moja skrzynke zalogowal sie ktos zamieszkujacy stany zjednoczone. Gdyby Sony szybciej poinformowalo o zagrozeniu,moze kumpla by nie o(pipi)ali z kasy. W zamian dostal tytuly, ktore kazdy, ale to kazdy posiadacz konsoli Sony zdazyl juz ograc !

Edytowane przez easye

Opublikowano
Żeby nie było - nie cieszę się z powodu tej dwutygodniowej awarii (i paru mniejszych potem) jaką miał XBL! Śmieszą mnie osoby, które to bagatelizują. (i mówią że im "działa usługa cały czas, bo za nią płacą). Ja np. nie bagatelizuję awarii PSN, bo to był poważny błąd Sony że zaniedbało zabezpieczenia i jacyś cyber-kryminaliści zrobili im miazgę. Ale wyszli z tego z twarzą i to mnie zadowoliło. A nie jakieś tam... Undertow :)

link or gtfo, pisałem ci to już

Opublikowano

Ja (pipi)ę, kolejny bot wyskakuje z tymi urojonymi 2 tygodniami bez Live'a :) Parę razy już to tu wpadało i za każdy razem boty robiły to co Mendrek - zatyka uszy i lalalalalalala nie słyszę was lalalalalalalala nie mam X360, ale wiem, że nie było Live'a przez 2 tygodnie lalalalalala :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ty za to narzekasz na jakość działania xbl, a nawet nie masz X360. Ciebie to mało kto rozumie.

Opublikowano

2 tygodneie (podobno ja tam wtedy kloca nie miałem to się nie znam) problemow z live = kradzież 100 milionów danych użytkowników PSN?

PS. nie wspomnę już o tym jak długo siedzieli cicho i nie poinformowali swoich klientów o tym że ich dane mogły zostać wykradzione...

Edytowane przez typfon

Opublikowano

to była olbrzymia ftopa, nie ma o czym dyskutować. Jak sie okazało nie stracili na tym (userów nei ubyło) ale prestiż poleciał na łeb na szyję.

Opublikowano

Panowie, ta ryba jest już nieświeża. Niech leży i wyschnie.

Opublikowano

Ej, a ten pomysl Sony, by w trakcie gier puszczac reklamy, to fake? Bo az mi sie nie chce wierzyc w taka glupote!

Opublikowano

na kazda godzine gry trzeba robic 15 minut przerwy :) jeszcze powiedza ze to specjalnie dla graczy w trosce o ich zdrowie :P

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Ale czerstwe te Wasze wojenki, nawet nie chce mi się tego gów.na czytać. Za to za ponad tydzień beka już powinna być konkretna, Gameplay z Halo 4 + gameplay z TLoU i GoW:A, E3 nadejdź wreszcie!

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Pewnie ctrl c ctrl v i google translate combo ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.