Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Next gen w stosunku do WII. Nie wiem skąd ten śmiech, gdyż nie od dziś wiadomo, że NINTENDO w innym kierunku zmierza niż Xbox czy PS.

Opublikowano

konsole już i tak nie dogonią pecety

http://www.youtube.com/watch?v=hgw9DlIK8DY

Moim zdaniem spokojnie zobaczymy taki efekt na NextGenach. Optymalizacja czyni cuda. Wystarczy porównać pierwsze produkcje na X360/PS3 z obecnymi. A 5/6 lat temu ludzie się tamtą grafiką zachwycali, a o obecnym poziomie pewnie nawet nie marzyli.

Opublikowano

może i tak, ale pecety do tego czasu jeszcze bardziej podniosą poprzeczkę

Opublikowano

Tylko, że Ty kupisz konsolę i czy się będzie palić czy będzie powódź, to wszystko odpalisz, a te wodotryski na PC przez większość czasu będą tylko dla ludzi z najbardziej wypaśnymi maszynami.

Opublikowano

Jak kupisz kartę za 1900 PLN w sli.

już widzę jak wsadzają takie karty do nowych konsol... :woot: a do premiery "nextgenów" stanieją pewnie jeszcze o połowę

Opublikowano

Next geny w dniu premiery podejrzewam będę kształtować się w granicach cenowych 1800 -2100 zł.

Opublikowano

Jak kupisz kartę za 1900 PLN w sli.

już widzę jak wsadzają takie karty do nowych konsol... :woot: a do premiery "nextgenów" stanieją pewnie jeszcze o połowę

w nextgenie beda grafiki co teraz kosztuje w detalu po 700-800 zl max
Opublikowano

Moim zdaniem spokojnie zobaczymy taki efekt na NextGenach. Optymalizacja czyni cuda. Wystarczy porównać pierwsze produkcje na X360/PS3 z obecnymi. A 5/6 lat temu ludzie się tamtą grafiką zachwycali, a o obecnym poziomie pewnie nawet nie marzyli.

Jesli programisci znow dostana "taka trudna do programowania" platforme jak ps3 to z optymalizacji nici.

Jak dla mnie to grafa z poczatku ps3 nie rozni sie AZ tak bardzo jak grafa obecnie (jasna sa wyjatki, ale to wyjatki). Za przyklad niech bedzie Heavenly Sword - do tej pory piekna grafa. To juz nie czasy gdzie gierki konca ps2 miazdzyly graficznie te z poczatku. Problemy w programowaniu (ps3) to chyba glowny powod bo ile to sie nie slyszalo, ze ps3 wpie.rdoli x360, 8 rdzeni i w ogole 1080p. A wyszlo jak wyszlo. Dlatego jak dla mnie to rezerwa wobec nextow obowiazkowa.

Opublikowano

jaka optymalizacja? brak full hd (a często nawet głupiego 720p), brak aa, słabe tekstury, trawa rośnie przed oczami, beznadziejne efekty, spadki płynności... to ma być ta super optymalizacja?

Opublikowano

Zaraz wpadnie stona i powie ze to nie prawda bo mozna ulepszyć kompa za 800 zł w roku i będzie ok XD

A to ze trzeba było go kupić za 5k to nie wspomni :D

Opublikowano

chcesz powiedzieć, że w momencie premiery X360 parametrami odpowiadał kompowi za 5k? :woot:

Opublikowano

Na pierwszego wieśka na konsolach, to na tym etapie już nikt realnie nie wierzy.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że każdy bardzo chętnie odpaliłby go na swojej konsoli. Szczególnie posiadacze PS3, którzy nie dostali i chyba już nigdy nie ujrzą drugiej części.

Edit: Dzieki Szczurek, całkowicie zapomniałem, że kupiłem pierwszego Crysisa z xbl i odpaliłem go max dwa razy. Trzeba by go w końcu przejść. :)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Pierwszy Crysis mówi siema :P

CDPR to nie Crytek.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że każdy bardzo chętnie odpaliłby go na swojej konsoli. Szczególnie posiadacze PS3, którzy nie dostali i chyba już nigdy nie ujrzą drugiej części.

Edit: Dzieki Szczurek, całkowicie zapomniałem, że kupiłem pierwszego Crysisa z xbl i odpaliłem go max dwa razy. Trzeba by go w końcu przejść. :)

A skąd masz taka pewność, że posiadacze PS3 nie ujrzą Wiedźmina 2?

Opublikowano

A skąd masz taka pewność, że posiadacze PS3 nie ujrzą Wiedźmina 2?

GamerTag Humulin

Opublikowano

Jutro powinna się sprawa W2 na PS3 wyjaśnić. Jeśli na swojej konferencji nic o tym nie wspomną to raczej temat jest zamknięty.

http://polygamia.pl/Polygamia/10,95387,11492203,Wszystko_co_chcecie_wiedziec_o_edycji_rozszerzonej.html

Od 3:58. Mamy okres przed wakacjami, więc...

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

O której jutro jest ta konferencja?

Opublikowano

18.00 się zaczyna, online będzie od 19.00

Kiedyś chciałem pierwszą część Wiedźmina na konsole pomimo tego, że już przeszedłem ją na PC, teraz już sam nie wiem. Trzecia część po prostu musi powstać, ale raczej chciałbym zapowiedzi czegoś nowego, miłe by było jakieś s-f od cdprojektu - dla ME przydałby się solidny konkurent.

Edytowane przez Andreal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.