Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Huh nie kumam tej podniety tymi HD kolekcjami przecież one wygladają jak gó'wno. Najlepsze to rimejki tak jak np. Halo aniversary

Nie rozumiesz bo nie wychodzą na X360?

Jeżeli ktoś nie grał, to dla niego świetna okazja aby nadrobić zaległości.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano
Jeżeli ktoś nie grał, to dla niego świetna okazja aby nadrobić zaległości.

Wsteczna kompatybilność?

Opublikowano

Wychodzą na X360, ale nie wszystkie i nie zawsze w pakiecie.

Wsteczna co? Na X360 rozumiem, ale PS3 zgubiło po drodze.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

nie chce mi się wierzyć zę Hitman nie wyjdzę na x0 ... ale pozyjemy zobaczymy :)

http://www.vg247.com/2012/06/01/people-can-fly-tied-with-next-gears-of-war-confirms-epic-boss/ - kolejne girsy od PCF, niby potwierdzone przez Mikea Cappsa (https://twitter.com/epicactual/status/208523504549773313)

http://www.vg247.com/2012/06/01/rumour-sony-to-make-ps3-backwards-compatible-with-gaikai-deal/ - to by było coś wielkiego (gdyby usługa miała fajną cenę, lub była by darmowa)

Opublikowano

czemu nie, bullet nie był zły ;]

Opublikowano

Ludzie z PCF raczej będą robić to, co najlepiej potrafią, czyli tworzyć poziomy - żaden news.

Wsteczna kompatybilność dzięki Gaikai - a ktoś narzekał, że użytkownicy X360 są dymani przez M$...

Opublikowano

czemu nie, bullet nie był zły ;]

Zly nie, ale dla mnie takie 7/10 gora. Przejsc i zapomniec, w dodatku graficznie tez bez szalu.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

widoczki robiły ładne wrażenie, gorzej z teksturkami z bliska, ale to girsy a nie bullet, Epic nie pozwoliło by by girsy nie ryły czapki :)

lol w szale chęci niesienia gorącej informacji tego involved nawet nie zauważyłem :P

Edytowane przez typfon

Opublikowano

widoczki robiły ładne wrażenie, gorzej z teksturkami z bliska, ale to girsy a nie bullet, Epic nie pozwoliło by by girsy nie ryły czapki :)

lol w szale chęci niesienia gorącej informacji tego involved nawet nie zauwarzyłem :P

Tego też nie...

Opublikowano

nie :(

jestem tępy i polska ortografia (oraz interpunkcja ;)) mnie przerosła, już poprawiam :*

Edytowane przez typfon

Opublikowano

yay! bedzie nowa czesc "Koksy vs Ufoki"! NIE MOGE SIE DOCZEKAC!!111

Opublikowano

ufoki w girsach wtf ... :huh:

Opublikowano

Też kiedyś mieliście 14 lat i chcieliście zabłysnąć na kąsolowym forumingu.;)

Opublikowano

yay! bedzie nowa czesc "Koksy vs Ufoki"! NIE MOGE SIE DOCZEKAC!!111

Hir łi goł egejn...

Opublikowano

ufoki w girsach wtf ... :huh:

Nom takie same jak w Stalkerze xD Zreszta nie wymagajcie od Najtmera za duzo, koles nie ogarnial jak dzialaja plusy i minusy na forumku :rofl2:

@Andreal

Poprawilem, zeby bylo jasne o kogo chodzi ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Z tego co widzą to był komentarz do kolegi @najtmera, więc nie wiem do masz @Ins do @typfona

Opublikowano

Szok w świecie gier zapowiedzieli sequel kozackiej serii :o

Proponuję jebnąć osobny temat w Kąciku wyścigowym.

Opublikowano

Kiedyś miałeś jedno życie, brak checkpointa dochodziłeś do bossa. Ginąłeś podczas trzeciego etapu walki (zabrakło ostatniego ciosu) i dupa nie ma zmiłuj, od nowa.

Teraz masz checkpoint za przeładowanie broni i podniesienie spluwy oraz przemieszczenie się 2 metry w dal (przy czym etap ma 5 metrów długości).

Ta, niech zrobią jak w GTA 4, w których po śmierci musisz jechać całą drogę od nowa. Niektóre ułatwienia już muszą być.

każual :/

Opublikowano

Też kiedyś mieliście 14 lat i chcieliście zabłysnąć na kąsolowym forumingu. ;)

Na to forum wpadłem w wieku lat 28 :whistling:

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

32 lata i ciągle gra w gierki. :)

Opublikowano

Huh nie kumam tej podniety tymi HD kolekcjami przecież one wygladają jak gó'wno. Najlepsze to rimejki tak jak np. Halo aniversary

no cóż w czasach braku exów na ps3 to sonyboty podniecają się kolekcjami w HD po 150-200zł, przykre :)

Co do gadki o poziomie trudności w grach to jestem ciekawy ilu z was przechodzi gry na najwyższych poziomach i bez pomocy YT jak to kiedyś było.

Kiedyś jak się zacięło w grze to albo do kumpla który też w to grał robiło się wypad albo czekało na poradnik w dawnym playstation plus :)

Opublikowano

Kiedyś, chłopaku, to się czekało na opis w Secret Service albo Top Secret, a nie jakimś polystationplusz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.