Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Haha, te gadki o 12 PLN (a nawet 10!) za miesiąc, to niczym wciskanie kitu przez reklamy banków :D

Nie, moi drodzy. Płacicie 138 PLN za rok grania

???

138 / 12 = 11.5

11.5 < 12

Oj Mendrek Mendrek

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Ja yebie, Rage na obu konsolach działa w sub-hd, na dodatek wersja na PS3 chyba bije nawet niesławną rozdzielczość Alana Wake'a bo jedzie na 640x720... rozdzielczość rodem z PS Vita.

http://forum.beyond3...&postcount=1404

Kolejny po Frostbite 2 nowy, świetny silnik który nie działa na konsolach.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ale Ins nie napisał, że w ostatnich dwóch latach.

Dokladnie

Dwóch pierwszych. Skądś się wzięło powiedzenie "na PS3 nie ma gier" ...

o to mi chodzilo :)

Co do rozdzielczosci Rage to na 360tce IMO nie ma co plakac, taka rozdzialke ma Crysis 2 i Halo Reach, a gdyby mi nie powiedzieli to nie wiedzialbym, ze maja rozdzielczoc ciut nizsza niz 720p. Natomiast jezeli chodzi o rozdzialke na PS3 to lepiej tego nawet nie komentowac. No ale zaraz przyjdzie Mendrek i powie, ze i tak lepsze na PS3 bo na jednej plycie xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

@ MaZZeo

Heh, a teraz przeczytajcie kilka ostatnich postów w temacie Rage na PS3 ;)

Edytowane przez Square

Opublikowano

A nom bije. Warto tylko pamiętać, że Alan miał 960x540, ale za to 4x AA.

Mazz, przecież na X360 to ledwie 48 linii poniżej 720p. Za to na PS3 to jakiś dow(pipi) ? Nie wiem czemu tak duża różnica.

@ MaZZeo

Heh, a teraz przeczytajcie kilka ostatnich postów w temacie Rage na PS3 ;)

Ale chyba nie na tym forum ?

EDYTA: Tam piszą o dynamicznej rozdziałce. Nie wiadomo jak to wygląda na tle gry, może to tylko z 10% całości. Na DF pewnie będą to analizować.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Horyzontalna czy nie, ale żeby spadała aż o połowę ? Lekkie przegięcie.

Posty z ostatniej strony w temacie Rage :D

kur.wa mać jak to wygląda i chodzi.Do tego Falloutowy concept art świata jest boski. Widać dogrywające się tekstury ale kij z tym. Ja kupuje na premierę :D

Zostałęm zmiażdżony tym gameplayem i aż dziw, że to pochodzi z ps3. DICE UCZYĆ SIĘ!!!

jest dobrze :) ja już preordera złożyłem. Jestem zachwycony tym,że praktycznie w każdej recenzji chwalą staroszkolny gameplay i oprawę graficzną(to jets niesamowite,że przy takiej oprawie ta gra ciągnie stałe 60fps)

Looo to wiesz do kogo pozniej wedruje ta gra:)

Oceny napawaja optymizmem. Az dziw ze ta gra jest jakos tak slabo reklamowana a i hype na ten tytul jakis taki znikomy. Liczba stron w tym temacie tylko to potwierdza.

Bo w przeciwieństwie do EA i DICE, ekipa robiła grę i widać efekty, a nie zajmowała się hypem i wychwalaniem jeszcze niedorobionej gry.

Na prawdę będzie rewelacyjnie jeśli w wojnie między BF i COD wyskoczy taki RAGE i kopnie w tyłek EA i Acti ;) ... kule za dużo tych FPS ostatnio ;)

Rage ma jedynie szansę pokazać środkowy palec konkurencji jeśli chodzi o single player i oprawę graficzną na konsolach. Pod tym drugim względem to z tego co piszą Ci co już tytuł mają Rage wykonuje wręcz fatality w porównaniu do np bety B3 - gra chodzi ultra płynnie w 60fps, ma otwarty świat i genialną architekturę.

Opublikowano

Czyli kolejny raz się okazuję, że ci co nie mają doświadczenia z konsolami robią buble a potem zwalają na małą moc konsol. Jakoś panom od Epic Games czy Naughty Dog udaje się zadziwiać graczy raz za razem. Ktoś może pisać że w Rage jest otwarta struktura (która się okazuje że jest bujdą btw), ale np taki Red Dead Redemption, swoją drogą IMO jedna z najbardziej zaawansowanych technicznie i najpiękniejszych gier na konsole, zjada go na śniadanie.

Carmack drugi engine z rzędu spieprzył :]

Opublikowano

Digital Foundry ma juz porownanie bety Battlefielda. Jak ktos przeczyta :P to niech napisze czy faktycznie wersja na PS3 jest lepsza.

http://www.eurogamer...e-battlefield-3

Mazzeo:

Przestan pierdzielic, rozdzialka na X360 jest dobra, na PS3 kij wie na tak na dobra sprawe. W dodatku nie bierzesz pod uwage faktu, ze ta gra smiga w 60FPS'ach, a to juz jest spooore osiagniecie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jakoś musicie gonić uciekające PieCe ;)

Przezabawne, grać w 640x720 XD Niedługo na telefonach gry będą chodziły w wyższych rozdziałkach ;D

Opublikowano

Na Twojej konsoli będzie praktycznie w 720p z dobrym hardwareowym upscallerem więc nie masz o co się martwić MaZZ ;)

Opublikowano

Digital Foundry ma juz porownanie bety Battlefielda. Jak ktos przeczyta :P to niech napisze czy faktycznie wersja na PS3 jest lepsza.

http://www.eurogamer...e-battlefield-3

Jakbyś tak streścił to byś dostał plusa ;)

Opublikowano

Szkoda mi czasu na Crapperfielda ;P

Opublikowano

Na obu konsolach jest LOD. sporo graficznych glitchy, ale z drugiej strony zwracają uwagę że jest to stary kod. PS3 ma miejscami lepsze tekstury i oświetlenie.

Opublikowano

Jakoś musicie gonić uciekające PieCe ;)

Przezabawne, grać w 640x720 XD Niedługo na telefonach gry będą chodziły w wyższych rozdziałkach ;D

coś dla ciebie Stona

http://www.destructoid.com/the-jimquisition-the-beautiful-irony-of-pc-gaming-210654.phtml

Opublikowano

Nie mam zamiaru oglądać jakiegoś grubasa który ma problemy z samym sobą.

To Wy macie problem z grafą, nie ja ;)

Opublikowano

Angielski przytlacza ? xD

PS. Ogladajac ten filmik wiedzialem, ze nawet nie obejrzy minuty tylko pocisnie od grubasa :) Przewidywalny do bolu.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

MaZZeo i Ins mają rację, reszta blefuje.

Hasło - piecuchy i sonyfagi.

Dziękuje.

Opublikowano

Mnie nie, Ciebie przytłacza?

Po prostu nie interesuje mnie zdanie grubego kĄsolomaniaka [noł ofens Lucjan/Rozi/jakikolwiekgrubykĄsolomaniakztegoforum :* ]

Opublikowano

Ja ostatnio lepsze haslo znalazlem, na zagranicznych forach na fanbojow sony mowia sonycows ;P

up:

stawiam jednak na ten trudny w opanowaniu jezyk xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

296052.png

matko boska

:lol:

Ja chyba jednak zmodernizuję tego kompa:) Na szczęście jeszcze tylko 2 lata i nowa generacja wreszcie stanie faktem. Ufff

Opublikowano

Nie mam zamiaru oglądać jakiegoś grubasa który ma problemy z samym sobą.

To Wy macie problem z grafą, nie ja ;)

Akurat Rage na PC też nie zachwyca.

Opublikowano

stawiam jednak na ten trudny w opanowaniu jezyk xD

Nie mierz innych swoją miarą i ułomnością ;)

Akurat Rage na PC też nie zachwyca.

Nie wiem, nie grałem, nie zagram [chyba że będzie jakoś po taniości do kupienia] , zlewam po prostu z rozdziałki którą ta gra ma na PS3 :F

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.