Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 262,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Obie są do pupy, oki ?

Opublikowano

Sorry ale musisz mieć coś z głową skoro zapamiętujesz fragmenty animacji gry z przed 4 LAT.

jesli ktos pamieta tabliczkę mnozenia z podstawówki to musi byc hiper-pier-dol-cem

fajne te nowe kal of djuti ? do tematu nie wchodze bo sie jeszcze dowiem, ze kpt Pierca zabiją i nie będę mógł z tym życ

Edytowane przez Orson

Opublikowano

fajne te nowe kal of djuti ? do tematu nie wchodze bo sie jeszcze dowiem, ze kpt Pierca zabiją i nie będę mógł z tym życ

Jestem w połowie i fajne sa skrypty, lokacje nawet tez, ale fabularnie to sie nie nastawiaj, no chyba że podobał Ci sie od tej strony MW2, bo tutaj to absurdów jest dużo więcej.

Do tego ta gra, a w zasadzie jeden rozdzial to młyn na wodę ludu 10 kwietnia.

Opublikowano

Wprawdzie jeszcze nie skonczylem MW3 ale poki co jest to taki sam chlam jak BF3 =/ MW1 i MW2 spoooro lepsze.

Opublikowano

Wystarczy zajrzeć na polygamie, gdzie grają w MW3 na żywo by zobaczyć jaki kretyński scenariusz znów wymyślili.

recyklingu ciąg dalszy

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

MaZZeo a jak tam wuja, trzaska już w MW3?

Kiedy od niego pożyczasz?

blackcoolface.jpg

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Kupił BF3 bo widział reklamę w TV.

Trollface.png

aczkolwiek pisał mi że nie miał jeszcze czasu odpalić.

pewno MW3 i tak też kupi :confused:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Kiedy calak w MW3 Mazzeo ? :P

Opublikowano

za to przetrwanie i misje specjalne sa rewelacyjne! O wiele lepsze dodatki do kooperacji niz u konkurencji ! Do singla jeszcze nie usiadlem !

Opublikowano

zapowiada się niezły szajs, powtórka z Wii do tego PC w małej obudowie? podziękuje

Opublikowano

sonyboty w formie xD ciekawe co to ma wspólnego z wii, mała obudowa zła bo każdy chce mieć kolejny wielki chlebak jak ps3 no i już dawno nie było tekstów że xbox to PC w innej obudowie, tylko ps3 z patchami i całym systemem (+ kiedyś linux) to czysta konsola :D

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Tych plotek wyssanych z palca jest tyle, że aż robią się wku**ające :P

Opublikowano

Ja po cichu licze na premiere pod koniec 2012 (Halo 4 w dwoch wersjach, jedna na 360tke i jedna na nowy sprzet, chociaz wolalbym zeby robili tylko jedna wersje pod nowego X'a).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja po cichu licze na premiere pod koniec 2012 (Halo 4 w dwoch wersjach, jedna na 360tke i jedna na nowy sprzet, chociaz wolalbym zeby robili tylko jedna wersje pod nowego X'a).

Zrobią jak to CE wydawane w tym roku dwie wersje :P

Opublikowano

Moja szklana kula mówi mi, że na e3 2k12 zapowiedzą nowego Xa, pokażą jakieś teasery, trailery, rendery, następnie na e3 2k13 pokażą konsole gry i na półkach sklepowych nowa konsola MSu wyląduje na gwiazdke 2k13.

Opublikowano

Na E3 2005 zapowiedziano 360tke i w tym samym roku byla premiera, ja jednak licze na taki scenariusz w 2012 :)

Opublikowano

yyy w 2005 pokazano X360 i gry ... o ile mnie pamiec nie myli to konsole zapowiedziano wczesniej choc moge sie mylic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.